You are everthing I need

Onsdag idag, har inte sovit speciellt bra i natt, magen har spökat hela natten... Men men. Idag ska jag i alla fall ränsa lite i mitt rum, det ser ärligt ut som en soptipp, sen ikväll ska jag på BodaBoo med fina vänner, kommer dö av skräck, är så himla rädd för utklädda människor, tycket det är jätteobehagligt...

Igår var jag och såg Paranormal Activity 4 på bio med Linnea och Matilda. Så sjukt mycket roligare att se på bio än hemma, när det hände något tvärt skakade typ hela biosalongen. Brukar i vanliga fall inte bli så rädd men blev det på bion, ska lätt se fler skräckisar där. Mycket mer spännande än hemma!

Men nu ska jag öka takten lite, vi hörs senare.:)

Snö

Tittar ut genom fönstret och ser att marken är vit. Snacka om att man blir ridsugen! Finns inget mysigare än att fara ut och galopper på snön som nyfallit, vet inte hur många gånger jag och Nessa var ute och busade varje gång det fallit lite mer snö över de plogade vägarna, supermysigt verkligen!

Saknade fina ponnyplutt, tänk att jag överlevt 5 veckor utan dig...

I miss you more than I ever thought I should do



Love at first sight

Uppdateringen har blivit allt sämre och sämre på senaste, får ta och skärpa mig. Under helgen har det inte hänt så mycket. Jobbat på stallets hopptävlingar både lördag och söndag, sov där över natten dessutom, supermysigt! Sov hos älsklingen inatt och var där till ca halv fyra idag då jag for till optikern och beställde linser som förhoppningsvis kommer innan helgen. Sen nu ikväll cyklade jag och mamma till ridhuset och kikade på en eventuell medryttarhäst som föll mig rätt bra i smaken, var rolig att rida osv. Så känns lovande, ska och hälsa på i stallet där den står på söndag och sen får vi se hur det blir, just nu känns det rätt positivt! :']


- Falsterbo strand 2012

You are the only one I need

Kom ganska mydligen hem från älsklingen, har just och pass hunnit dricka ett glas tranbärsaft. Blev en slapparkväll med världens bästa och ska alldeles strax ta och sova. Klockan ringer om ca sju timmar då det är upp och hoppa och sedan vidare till klubben där Kraft Hoppet håller till. Intressant... Men men, vi får höras imorgon för nu har jag verkligen inget vettigt att skriva om... Sovgott!


- I hope so.

Äntligen höstlov!

Har alldeles precis sett klart filmen "Yours mine and ours"! Sjukligt bra film, blir aldrig less trots jag sett den typ tusen gånger. Ska alldeles strax ta och slänga i mig lite mat sen bär det av till stallet där det är banbygge för hela slanten. Hopptävlingar för storhäst i helgen, blir spännande! Efter det kilar jag iväg för att tillbringa kvällen med underbara vänner, kan inte bli bättre start på lovet!

Ni får ha en toppenkväll!♥

You dance in to my heart like a melody

Skolan idag är ju inget jag kan klaga på, en lektion som började halv 11 är ju inte helt fel. Vaknade hos älsklingen så gick från honom just före 10, kom till skolan, hade svenska sen gick jag och Matilda till subban och käkade. Hur gott som helst! Efter det gick vi en snabbis på stan sedan följde hon mig till vårdcentralen. Efter det fikade vi, for hem till henne, myste med hundarna, åt lunch sen körde vi till stallet.

Hade dressyrlektion idag och jag fick finaste Lady Melodie. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar den där ponnyn alltså, en riktig Tove ponny. Så kul för man märker verkligen när man gör rätt och när man kommer åt henne och det blir så sjukt kul att rida då. Har ingenting att klaga på efter dagens ridpass. Min sits är påväg tillbaka till sitt rätta jag, ända minuset nu är min vänstra hand som lägger sig ner hela tiden, typiskt! Blir hårdträning på den kommande veckorna!

Men nu, en bild på finaste Lady och med den säger jag godnatt...

One month...


- Du har lämnat ett stort tomt hål efter dig...
Saknaden är alldeles för stor att hantera...
You are the best thing I ever had!

You make me whole

Sitter nu i min sängen och funderar lite, väntar på mat, är så sjukt hungrig. Veckan går i alla fall sjukligt sakta, den här dagen har känts som två dagar minst, känns helt enkelt som tiden står till. Imorgon har vi sovmorgon sen en lektion och efter det slutar vi. Känns som en sån dag behövs just nu!

Ikväll åker jag möjligtvis till älsklingen, kanske stannar där över natten, vore mysigt, hatar att sova själv... Men men, ska skriva klart engelskan nu sen tror jag maten är klar snart, vi hörs!


- Hyffsat nytagen bild på pappas kristallgrotta! (oredigerad)

Nu: SOVA!

Ska skriva klart lite snabbt papperet inför utvecklingssamtalet imorgon. Sen ska jag ta och krypa ner under täcket i min kalla säng. Måste bara påpeka att denna vecka går alldeles för sakta... Tänker inte ens på att det är lov nästa vecka, men seriöst, det känns som det är torsdag idag men det är endast onsdag imorgon... Blää... Hatar skola, speciellt ettan på teknikprogramet, som nian fast tusen ggr värre...

Men vi hörs imorgon, sov gott alla underbara läsare!♥


- Fyra veckor av enorm saknad...

Road.

Ditt fullständiga namn? Tove Linnea Vendela Söderström
Hur Lång är du? 169 kanske ?
Ögonfärg? Blå/grön
Spelar du något instrument? Nej
Vart befinner du dig just nu? På min säng
Biter du på naglarna? Sometimes
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Vit
Har du några husdjur? Nej...
Är du singel? Nej♥
Vem är snyggast? Bra fråga, finns många snygga!
Vem vet mest om dig? Mattias, Linnea
Vad vill du ha just nu? Lov, en häst
Rädd för? Allt för mycket...
Din första riktiga kärlek? Mattias♥
McDonalds eller Burgerking? McDonalds♥
Sjunger du? Ibland, även fast jag inte vill...
Vad har du för skostorlek? 37-38
Vill du gifta dig? Återstå att se
Kommer du överens med dina föräldrar? Jaa, oftast i alla fall
Din hårfärg? Brun
Vad ska du göra i morgon? Plugga...
Skor du hade på dig idag? Converse på skolan och klackar efter skolan
Vad sover du i? Trosor
Snygg färg? Marinblå och röd
Favoritårstid? Sommar
Favoritmat och dryck? Kinamat och.. hehe, vet int
Hur svarar du i telefonen hemma? Hallå det är Tove
Vad är du sugen på nu? Sovaaaaaaa om mat... Inget åt just kladdkaka♥ 
Hur svarar du i mobilen? "Hallå" eller "Vad vill du?"
Sov du ensam inatt? Yes......
Vad gjorde du kl 08 imorse? Klev upp ur sängen
Vad var det senaste någon sa till dig? "Puss"
Druckit idag? Varm choklad, pepsi, lingondricka, äppeldricka
Vad är det för väder hos dig nu? Bra fråga, kolsvart ute...
Godaste glassmaken? Lätt någon av B&J glassarna
Drömmer du mardrömmar? För ofta...
Favoritklädsel? Skolan: jeans, linne, mysig tröja/kofta - Hemma: onepiece♥
Favorit godis? Gulblåa s-märken :$
Hur många kuddar sover du med? Två
Längtar du mest efter just nu? Mattias♥
Vem har vart din räddning idag? Linnea♥
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Förkyld = Inget luktsinne
Saknar du någon just nu? Yes...
Vill du ha barn? Maybe
Är det någonting som är stressigt? Joo, skolan tar kål på en...
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, men alldeles för länge kvar.
Är du blyg? Oja!
Vad gör du just nu? Saknar älsklingen....
Tycker du att du har fin dialekt? Som om jag tänker på det?
Tycker du om snö? Pudersnö ja, men hatar klibb och slask...
Vad gör du om 10 minuter? På tok för lite... Segast i stan
Hur mår du nu? Förkyld, urinvägsinfektion, ledsen...
Vad är din önskan just nu? Träffa finaste B igen...
Har du något speciellt citat? ...
Vad lever du på? Sova♥
Vad gör du om 5 år? Hoppas på att ha skaffat ett bra jobb och flyttat hemifrån, ev. högskola
Någon/något som du alltid kommer komma ihåg? Finaste B♥

Tisdag, en dag närmare helgen...

Sitter just nu och hoppas på att tiden ska börja gå lite fortare någon gång. Skulle precis slutat idrotten i vanliga fall men det kom aldrig någon lärare. Rätt skönt på ett sett men ändå drygt. Ska alldeles strax gå till sista lektionen som börjar 20 över och då har vi matteprov, tagga...

Efter skolan ska jag träffa finaste Linnéa♥ på stan, sen efter det ska vi förmodligen hem till mig ikväll. Blir lite plugg och säkert något annat roligt. Vad man än gör med den där tjejen är det alltid kul, finns inget att klaga på! Men men, vi får höras senare helt enkelt! Ha en trevlig fortsatt tisdag!


- Jag och Matilda på tekniken innan lunch.

Blä, blä, bläääää.......

Sitter just nu och räknar matte, prov imorgon, känns hyffsat bra faktiskt, inte lika nervös som förra provet i alla fall, detta är ändå till och med bara ett test som tur är. Börjar vara lite less nu, vill bara få det här överstökat! Men men, inte mycket kvar nu.

Men är inte alls på bra humör annars, efter skolan idag upptäckte jag att jag fått urinvägsinfektion. Hade det typ hundra ggr förra vintern och har man fått det en gång är det tydligen lätt att få det igen. Verkligen inte roligt då man jämt måste akut till toan och fast man egentligen inte vill för det gör så sjuuuuukt ont. Sånna här sjukdomar borde inte få finnas, plågar en ju bara...

Nu ska jag smyga till köket och se om jag hittar något mumsigt sedan ska jag ta mig en snabbdusch och efter det blir det slutspurten på kapitel 3 - geometri! Heja heja, vi hörs imorgon!


- Veronica Maggio, stadsfesten 2012

Måndag, en start på ännu en lång vecka.

Starten på denna vecka började ändå helt okej. Specialidrott dock hade vi teori men ändå lika mysigt och träffa alla härliga hästbrudar. Härligare gäng får man leta efter, synd att man bara så sällan umgås på fritiden. Men men, slutade teorin rätt tidigt, räknade lite matte innan vi gick till bussen.

Sen började veckans motgångar, irriterad på busschauffören redan från första stund och ännu mer irriterad när han kör förbi busshållplatsen som han alltid brukar stanna vid även fast man inte trycker på stoppknappen, åååh det brinner inombords! Sen teknik nu direkt efter, det gör inte saken så mycket bättre. Saknar mig älskling och vill hem och sova...


I'm nothing without you

Hela dagen har jag tillbringat med älsklingen. Vi har mest myst framför någon film eller liknande, tog oss även en sväng upp till maxi vid tretiden kanske? Kom hem vid åtta ikväll och då blev det ännu mer mys, denna gång i soffan med mamma och pappa. Vi såg filmen Take Shelter, helt okej, dock extremt dåligt slut då jag tycker filmen borde fortsatt lite till, men men, alla filmer slutar ju sådär...

Imorgon blir det tidig morgon, ska vara på stallet kvart i åtta för teori sen blir det ett lååångt hål då vi inte behöver någon tid till att duscha osv då vi inte har någon ridning. Sen kanske vi slutar tidigare än vanligt dessutom. Men skönt att slippa stress för en gångs skull i alla fall.


- Dagens tankar har gått till min underbara saknade vän, så tomt utan dig...

Saknar min älskade vän...


Godmorgon!

Lördag idag och har ganska precis vaknat och ska ta och äta lite lunch och efter det ska jag och motionera Susannes fina häst Hera. Perfekt när det är sånt här underbart väder ute, ska bara ta mig en lugn uteritt och ränsa tankarna lite, måste ju passa på när jag har tillfälle. Konstigt nog är det faktiskt uteritterna jag saknar mest med att ha häst, på ridskolan rider man ju bara i ridhuset om och om igen, fattar inte hur de andra inte blir less. Man missar ju så mycket då.

Men men, nu ska jag klä mig och öka farten lite så jag blir klar innan middagen så jag kanske kan hitta på något ikväll. Men vi hörs senare, kram!


- Bild på mig och Hera från i somras!

Äntligen helg!

Det är äntligen helg, ändå sitter jag bara hemma och deppar... Perfekt väder ute, bara en busponny som saknas så hade den här eftermiddagen varit perfekt! Kanske ska chocka min kropp lite grann och fara ut och springa? Idrottsläraren tycker ju att jag ska träna regelbundet för att min ansträngningsastma ska bli bättre så det kanske är en bra idé i så fall?

Kvällen blir nog att tillbringas med Matilda, ev. stallet om allt blir som jag vill, hehe, men inget säkert. Men men, nu ska jag ta tag i det hela och göra något. Uppdaterar kanske ikväll! Puss♥

- Mina fina stalltjejer!

Stallkväll

Tillbringat hela kvällen fram tills nu i stallet med alla härliga juniorer i tävlingsgruppen. Man blir så himla glad av alla dessa människor, dela både, spänning, glädje och tårar, men bäst av allt, Klaras kladdkaka, haha... Hade utvecklingsamtal om vad vi vill göra med våran träning framöver, vad vi har för mål osv. Kändes hur bra som helst, kändes som det fanns många möjligheter. =)

Tidigare idag gick jag en sväng med Matilda på stan, träffade älsklingen en snabbis osv. Längtar redan efter nästa gång jag får träffa honom. Finns på tok för lite timmar på dygnet för att man ska ha tid med det man vill. Men sånt är livet, lite får man stå ut med.

Men nu ska jag lägga ner lite tid på skolarbete, vi hörs! =D


- Don't cry because it is over, smile because it happened.

Man kan ju alltid hoppas...


(Klicka på bilden för att komma till tävlingen)

Torsdag = Sovmorgon

Tänkte bara slänga in ett snabbinlägg om hu dagen ser ut.  Nu ska jag käka frukost och efter det ska jag till skolan. Slutar vid 4 någon gång då ska jag bara hem och käka sedan sticker jag till stallet för lite teori och utvecklingsamtal. Ursch så seriöst det lät... Aja, nu måste jag öka takten lite, vi hörs!
          

I'm happy with you, you are perfect


Känslan av närhet...



Medans jag väntade på att vi skulle få utfodra idag passade jag på att smita in hos Lady och bara mysa ett tag. Saknar känslan av närhet, närhet av någon speciell, när det känns som djuret förstår en, en känsla som jag jämt fick med Nessa. Lite den känslan fick jag idag. Stod och kramade Lady länge och hon bara stod där som ett ljus samtidigt som jag kände tårarna bränna bakom ögonen. Precis samma känsla som när jag kramade Nessa just innan hon for... Nessa hade något speciellt, något som gjorde att jag älskade just henne, och lite så känner jag med Lady också. Det finns något speciellt där inne, något som jag inte riktigt kan sätta fingret på, något som gör att jag gillar henne lite extra.

Fina Lady Melodie.

Home today...

Stannade hemma idag då jag verkligen inte mådde bra i morse... Sov till halv fem då pappa ringde och fråga om jag ville ha pizza. Men det sjuka är att jag fortfarande är trött... Herregud! Ska i alla fall till stallet om ca en timma då jag har utfodring ikväll. Är så sugen på att rida ut för tillfället, känns som det var en evighet sedan... Så annorlunda att rida ridskolehäst mot att ha en egen... Nu ska jag inte rida förän torsdag nästa vecka, känns riktigt tragiskt... Vill ha en egen och träna nuuu....


Three weeks...

Saknaden är på tok för stor... Påminns varje dag, på ett sätt känns det bra att tänka på min fina, men samtidigt är det en oerhörd saknad och många tårar bränner bakom ögonen... Men glädjas av alla fina minnen denna ponny gav mig, kan inget annat än att le när jag tänker på dem.

Dagen har bestått av skola, tandläkaren, dans på friskvårds och film mys med Matilda efter skolan. Har varit en rätt okej dag förutom vädret och morgonen. Började först att jag snosade lite för länge och fick bråttom till skolan... På vägen dit vart jag först lite blöt av regnet, sen ännu mer blöt för att min stänkskärm på cykeln var sne och sen jätteblöt när en bil jävel skvittrade vatten över HELA mitt högra ben... På skolan var det iskallt och det gjorde inte saken bättre.

Efter det har dagen varit helt okej, borrade och lagade ett hål i tanden för första gången i mitt liv. Inte alls så farligt som jag trodde. Ilade bara lite grann sen ekade allt gnissel från borren och slipen i hjärnan, hör det typ fortfarande. Huvva, men överlevde gjorde jag i alla fall och det är huvudsaken!

Matilda for ganska nyss hem och nu ska jag ta och göra lite läxor.  Kommer förmodligen inte hinna blogga något mer ikväll, men ni får sova gott. Kram!


Tatuering

Så sjukt sugen på att skaffa mig en tatuering. Har några idéer på vad jag ska göra för något om jag får för mig att göra en någon gång. Skulle antingen vela ha fåglar på skulderbladet eller skriva Baronessa på handleden. Ååh jag vill ha!


- Jaa tack...

Huvudvärk...

Kom hem från stallet för drygt en timma sedan, Sören var riktigt trevlig idag, lite stel i musklerna från igår men det släppte ganska fort. Det har var sista gången jag red honom innan Agnes kommer hem. Ska dessutom inte rida förän på måndag... Fast minns inte om det var då det var teori på specialidrotten för i så fall är det mer än en vecka tills jag får rida igen, hur ska jag klara mig och vad ska jag göra nu? Ska i alla fall dit onsdag och torsdag då jag har teori på torsdags lektionen sen har jag utfodring på onsdag.

Men nu ska jag försöka bota min ajaj huvudvärk genom att sova lite och drömma mardrömmar om tandläkar besöket imorgon... Känner redan hur borren ilar... Buhuu.... :'''( Men nu ska jag ta och sova. Godnatt alla underbara läsare!♥

- Bild från Falsterbo strand, 2012

15 oktober 2012

Sitter på skolan nu och vill ingeting annat än att fara hem just nu, känner mig bara allmänt tung i huvudet och deprimerad, vill hem och sova men sen ska jag och motionera Sören också. Kanske bara blir något lätt, han gick ändå riktigt bra på slutet igår. Vi ser helt enkelt hur det slutar. Kanske hinner sova någon timma innan middagen, kanske känner mig lite piggare efter det i så fall...

I morse var det specialidrott igen, fick bästa Lady! Dock var hon inte med på noterna idag, förstod inte riktigt och då stängde hon av och gjorde lite som hon själv ville. Trots det var hon fin stundvis, men det vart bara lite jobbigt för hjärnan idag. Men det kan ju inte jämt gå bra så vi får ta nya tag nästa gång!

Igår... Blev det heldag i stallet fram till middagen! Efter det skyndade jag mig hem, duschade och åt middag. Efter det körde jag till älsklingen och bara myste, såg på film osv. Så himla skönt att få en sån kväll, som jag saknat honom. Skulle helst vela dela varenda sekund i mitt liv med den pojken, sjukt underbar trots han är lite konstig ibkand, men det är väl därför jag älskar honom, inte som alla andra!

Men nu slutar den här lektionen så jag ska skynda mig till nästa lektion, ni får ha det bäst!

13 Oktober 2012

Har storfrämmande av världens bästa Julia. Vi har precis legat och degat i min säng med datorerna hela kvällen och ska alldeles strax krypa till kojs. Hela dagen har jag spenderat med denna person och jag kan säga att det är ingeting att klaga på. Attans att hon bara ska bo så långt borta...

Dagen har i alla fall tillbringats på ridhuset där vi har kikat på massor av fina ponnysar, stannade även kvar en stund efter tävlingarna och kikade när Julias låtsasmamma red sin häst som hon tagit med upp till oss över helgen. Åååh, hatar att se massa andra rida, träna och tävla... Vill ha en egen nu!

Men men, nu ska jag ta och krypa ner under täcket och dela några sista meningar med min fina vän, måste ju passa på nu medans hon är här.

- Fyra dagar utan älsklingspojken känns som en evighet, tur jag får träffa honom imorgon!♥

Snart sova...

Har precis krypt ner under täcket, med tårarna rinnandes ner för mina kinder, saknar ponnyn så... Jag har så mycket som jag inte hann tacka för, men av någon anledning känns det ändå som hon finns här kvar med mig. Jag känner mig helt psyko när jag säger så, men ärligt, känt så mycket som får mig att känna att hon är här med mig. Vilket ger mig en varm känsla inombords, hoppas verkligen att det är så och att jag inte inbillar mig... Har säkert bara sett förmycket filmer eller något.

Har i alla fall haft en riktigt trevlig kväll på stallet. Började med att bygga dressyrstaket till helgens tävlingar. Dålig stil av klubben då endast jag, mamma, Linnea, Maria, Ida, Idas pappa, Johanna, Linda och co dök upp och vart tvugna att bygga och måtta allt själv. Tänk om inte vi hade kommit, tänk om? Jag och mamma som inte ens har häst eller något nu far dit frivilligt, mamma ska jobba i seket på söndag osv. Tur det finns folk som vi som är aktiva i alla fall. Inget illa menat mot er andra som läser detta men lite så är det faktiskt!

Sen tjatade jag lite på Matildas sits när hon motionerade Nisse och efter det pussade jag lite på Lady, pratade med ryttarna som ska tävla i helgen osv. Kikade även lite när Hanna red Dallas, roligt att se honom för varje gång då han bara blir bättre och bättre. Snacka om att man blir sugen att ha egen när man ser hur alla tränar och förbereder för tävling... Speciellt när det är hemma och så som man har längtat...

Men NU ska jag ta och sova, väckaren står på 09:00 och första start är 10:00, kanske dags att sova så man får sig upp. Jag hade ju tänkt kika på Nelly som startar först den rackaren. Men men, det är ju sovmorgon jämfört med en vanlig tävling, hehe... Ni får ha en trevlig helg! :D


- Vill bara spola tillbaka tiden, blunda och stanna där förevigt!

Äntligen fredag!

Kom hem från skolan för ett tag sedan, sjukt lång dag men gått ovanligt fort faktiskt! Ikväll blir det nog att tillbringa mesta tiden i stallet då jag hade tänkt hjälpa till att bygga dressyrstaketet inför helgens ponnydressyr. Önskar att jag själv hade haft en ponny och kunnat få delta själv, men man får väl heja lite extra på de andra hemma ekipagen istället! Efter det kanske jag håller Matilda lite sällskap medans hon rider eller något, vi ser helt enkelt hur det slutar. Men nu ska jag ta och käka lite, ni får ha det bra så länge.


TE1A


Ridpass 2x

Hann rida två hästar idag. Hade sovmorgon till halv elva, då hade jag en lektion sen slutade jag, hur nice som helst! Stannade på stan och käkade med Matilda på subway, tog en sväng förbi norrhammar och kikade in, lite saknar man det allt! Sen åkte vi hem till henne och efter det vidare till stallet.

Började med att motionera CurSir som inte alls ville gå till ridbanan först... -.- Han backade gjorde luftsprång osv... Sen kom snälla Eva som tog tag i en tygel och följde med till banan sen var han snäll som ett lamm. Riktigt fin, stod emot lite mer än i ridhuset, fanns mycket annat att titta på. Vi red lite övergångar, tempoväxlingar och jobbade mycket med galoppen, vilket gick super! Matilda fotade lite också så det kanske kommer lite bilder senare!

Sen på träningen idag fick jag rida lilla Lady Melodie! Jag är allvarligt talat kär i den ponnyn, tycker det är roligt att jobba, har lite humör osv, precis som ett ponnysto ska ha! Vi hoppade i alla fall en liten bana med 5 ½an i galopp på meddellinjen sen vände man höger sen snett igenom, hoppade ett räcke, sedan kom man på 5 ½an igen fast då vände vi till vänster och snett igenom och hoppade en oxer. Lady var ärligt talat kung! Gjorde galoppombyten för hjälperna och hoppade som ett spjut, tror alla vart lite småchockade att lillponnyn hade så bra sidor!

Sen tyckte Hanna att jag skulle rida henne lite mer och det gör jag mer än gärna! Gillade den här ponnyn när jag red henne för första gången i somras och det kan jag säga att jag gör nu också, hon är så sjukt fin lilla Lady!♥
Film från när jag och Lady hoppade våran sista runda!

Önskelista 2012

Känner mig ganska klar med min önskelista för i år, hade jag haft en häst hade det funnit sååå mycket mer grejer jag velat ha. Men ett par bruna stövlar och den bruna Charles Owen Leather Ayr8, mums! Oranget schockemöhle har jag alltid velat ha men har inte kunnat ha ett då jag haft en "orange" ponny... Sen en Iphone 4s eller 5 skulle inte heller vara helt fel! Vet att det är länge kvar till jul, men jag brukar komma på min önskelista veckan innan så det känns ganska bra att vara ute i god tid i år. Men får jag inget av det här så är pengar ett mycket bra allternativ, för då kan man ju spara till dessa saker!

10 Oktober 2012

Började dagen med att vakna bredvid väldens finaste, tillbringade även gårdagens kväll med honom, kunde inte ha blivit bättre. Efter jag satte mig på cykeln till skolan och precis lämnat min underbara pojkvän började dagens värsta del... Första lektionen gick bra, rasten till andra lektionen fick jag den värsta mensvärken jag någonsin haft, kunde inte andas normalt så for hem när det var en kvart kvar av lektionen... På vägen hem avled jag typ, kändes som magen skulle sprängas inombords... Kom hem och tryckte full dos av både ipren och alvedon, kröp ner under två täcken och datorn på magen för att få upp värmen.

Förens nu en timma senare har det äntligen börjat släppa, helt slut, känns som jag sprungit två mil typ... Andingen är fortfarande hackig och magmusklerna har typ domnat... Någon läsare som har samma problem, vad gör ni för att slippa det? Äter ni P-piller eller har ni någon annan lösning? Tacksam för svar...


Framtid, tankar och funderingar...

Många ställer mig frågan vad jag ska göra nu. Tidigare har jag haft foderponny och tillbringat i stortsätt alla dagar under 1 ½ år i stallet. Men vad händer nu?

För tillfället rider jag specialidotten varje måndagmorgon, sen rider jag i tävlingsgruppen på Torsdagar, precis som jag gjorde med Nessa fast nu med ridskolehäst. Så jag rider ju minst två gånger i veckan, rider lite smått på kompisars hästar som nu t.ex. CurSir som jag tar hand ca. 50% om medans Agnes är borta. Jag har även precis börjat gymnasiet där jag går teknikprogramet på Balderskolan, en hel del plugg och riktigt jobbigt såhär i början, men det har redan börjat trappa ner. Sen när jag inte är i skolan eller stallet är jag med min pojkvän eller umgås med kompisar.

Funderingar på framtid... Håller ögonen öppna för storhästar att ta på foder, har inte möjlighet att köpa någon tyvärr... Hittat en fin i Umeå som jag föhoppningsvis ska och kika på om någon vecka, även provridit en häst här i stan, dock klickade det inte direkt då det kändes som det var lite för mycket hanteringsjobb då den fortfarande var väldigt ung och vaken.

Vad söker jag för häst? Jag söker en häst med framför allt bra exteriör som ska ha lite lättare för sig än Nessa. Ska helst vara en stor häst, duktig i dressyren, vilja jobba och tycka det är kul. Den ska även gå att hoppa och ridas i skogen både mer avancerat och lugna barbacka turer. En Nessa med bättre exteriör, yngre och lättare för sig i dressyren skulle ha varit perfekt!

Tankar... Just nu känner jag att jag inte har speciellt bråttom att hitta något, är glad så länge jag håller intresset uppe då jag var sjukt nära på att lägga av i somras då ingeting var kul längre. Hade jag aldrig haft Nessa hade jag nog lagt av för länge sedan...

Men samtidigt som jag känner att jag inte alls har bråttom så börjar jag verkligen sakna att ha en "egen"... Så sjukt annorlunda att rida någon annans, inte få göra på "sitt" sätt, inte få mocka och göra maten efter man har ridit ridskolehästarna, det är verkligen mycket som saknas. Sen det där som kallas tävling... Öppnade garderoben idag, såg mina tävlingskläder, bl.a. min nya Pikeur kavaj, snacka om att man blir sugen... Men det finns inget annat man kan göra åt saken...

Men det känns som hästmänniska är något jag alltid kommer att vara, innerst inne i alla fall, vad som än händer så måste det vara jordens underbaraste djur!


Linnea och Avalanche



Denna bild tog jag på Linnea och "Avve" förra vintern tillsammans med min gamla Nikon D60 som just nu tyvärr inte är vid liv längre... Det här är en av mina absoluta favoritbilder någonsin, älskar det rosaaktiga ljuset i bakgrunden och tycker det ser så mysigt ut med all snö osv. Börjar faktiskt smålängta lite grann efter vintern när jag ser den här! :']

Varm choklad

Sitter här i min säng med en kopp varm choklad, har precis tvingat i mig två mackor... Känner mig så oerhört dålig på alla sett, fått kräkningar och varit allmänt illamående hela natten/morgon... Vet inte riktigt om jag kommer palla med skolan idag. Ska ta och känna efter lite, vi hörs senare!

I miss my boyfriend...

Femte ridpasset...

Idag red jag CurSir för femte gången någonsin. Han ville inte jobba i början på ridpasset, var bara springig och okonsentrerad... Men efter många övergångar med fokus på med så släppte det och han vart så sjukt fin, dansade fram i alla gångarter och han tyckte till och med att det började bli lite jobbigt. Så gav mig i samband med det och då hade jag ridit i ca 60min och då var även framskrittningen inblandad. Skrittade av länge på långa tyglar, duktig häst!!


- Bild från gårdagens ridpass!

8 Oktober 2012

Började dagen med specialidrott där jag fick rida fina Lady Melodie. Så kul att rida henne igen, har inte ridit henne sen vi sommarjobbade i somras, så det var lite kul. Inte bara lite, hade gärna kunnat ställa in henne i min privatbox och ha henne för mig själv några veckor, gillar verkligen den där ponnyn, både i ridningen och i hanteringen. Extremt söt är hon också!

Sen på skolan hade jag och Matilda endast två lektioner efter specialidrotten, hur skönt som helst, så vi sprang på stan en snabbis under lunchen, på passade jag på att böja mina bågar så nu ligger de stilla på näsan. Sen efter vi slutade gick vi hem till mig där det bakades kladdkaka och såg på Williams Lista. Han måste seriöst vara roligaste ungdommen i norrland!

Nu ska jag bara äta något litet sen ska jag byta om till hästkläder igen sen åker jag till stallet och motionerar fina CurSir igen. Vi hörs senare! (A)


- Bild från när jag skrittade LadyM till hagen i somras!♥

7 Oktober 2012

Söndag idag, helgen har gått ruskigt fort. Umgåtts med underbara människor och blivit en hel del tid i stallet. Sen har även mina glasögon kommit, gud att jag har sett såhär dåligt haha... Nu är jag smått beroende av dem då jag blir sjukt illamånde utan, haha...


Äntligen Fredaaaag!

Gud vad jag har längtat! Kom ganska precis hem från skolan efter att ha kört moppe hem i regnet, fy alltså... Jag som hade tänkt ta och motionera Sören på någon av uteridbanorna idag men tror varken han eller jag skulle uppskatta det... Hela kvällen är fullbokad, först stallet som jag skrev och efter det ska jag till älsklingen som jag inte varit med sen i måndags, känns som evigheter... Stannar där över natten så tror det inte kommer bli någon mer uppdatering ikväll... Men nu får ha en trevlig fredagkväll allihop! =D


Turner

Har varit Torsdag idag, lika så varit lektion! Fick rida en liten C-ponny idag vid namn Turner, alla känner dock igen honom som Putte då han kallas/heter så på ridskolan. Men han var verkligen mycket roligare än vad jag minns honom! En liten ponny med mycket gång och är mycket arbetsvillig, bra temprament osv. Hade lätt kunnat stjäla honom någon vecka eller så! (A)

Gjorde även alla sysslor åt Agnes, som att mocka, packa hö och fylla mat. Känns så sjukt att fara till stallet och inte göra något av de, det är ju som standard när man haft foderponny i 1 ½år... Men men, varit i stallet tre dagar i rad nu, dessutom ridit alla de dagarna!!! Sen ska jag rida imorgon och på Söndag också, jag kommer vara helt slut efter denna vecka!


Varför lämnade jag tillbaka Nessa?

Många ställer frågan varför jag lämnade tillbaka Nessa, sjukt jobbigt att höra den här frågan om och om igen då jag redan tycker det är nog jobbigt att vara utan henne. Redan skrivit det ett X antal gånger.

Anledningen till att jag lämnade tillbaka henne är för att vi kom dit där vi inte kunde bli bättre. Hon hade inte kapacitet för dressyren och det var det jag tyckte var roligt. Men hon i stort sätt hatade att tävla dressyr, hon kunde vara hur fin som helst på framridningen men inne på banan "dog" hon, fanns ingen vilja, ingeting...

Jag kände även att hon började bli stel pga sin ålder och då skulle hon kanske aldrig hålla i längden och då kändes det bättre att lämna tillbaka henne nu medans vi låg på topp än att jag skulle behöva lämna tillbaka henne halt eller något. Man vet ju aldrig och jag skulle aldrig klarat av att hålla intresset upp då jag ville gå vidare men det gick helt enkelt inte med den här ponnyn.

Även fått frågan "Om du saknar henne så mycket, varför tar du inte tillbaka henne?" Som jag sa, skulle jag ha kvar henne skulle jag tappat intresset i längden, och jag kan inte bara skicka iväg ponnyn sen ta tillbaka henne igen, då skulle alla tycka att jag var dum i huvudet.

Visst var hon en superfin tävlingsponny, men hon var verkligen inte den lättaste, det var inte många som kunde rida henne, det tog mig tre år att kunna rida henne som jag gjorde i slutet. Men ibland måste man följa hjärnan och inte hjärtat. Jag hade mer än gärna velat ha kvar Nessa då det verkligen var det finaste jag visste men om jag ville utvecklas vart jag tvungen att ta steget vidare och jag skulle hur som helst behöva lämna henne någon gång och då kändes det bäst att göra det nu när vi låg på topp.

En till sak varför är att jag egentligen är dressyrinriktat, tycker det är sjukt mycket roligare, men Nessa har fått mig och tycka om hoppningen också. Men egentligen är jag sjukt hopprädd! I nuläget vågar jag knappt hoppa högre än 50 men någon annan häst... Nessa kunde jag hoppa 1m banor utan problem, men skulle aldrig våga det med någon annan då hon visade mig att hon fixade det även om jag tvekade lite, hon ställde jämt upp till 99%...

Nu vet ni lite mer om just varför jag lämnade tillbaka henne, det var det bästa för oss båda. Ni som inte sett oss eller känner oss In Real Life kan inte säga något, för ni har ingen aning om hur den här ponnyn eller hur jag är. Så snälla sluta påminn mig, tycker redan att det är nog jobbigt.... :(

Finaste ponnyn jag någonsin hade kunnat hitta...♥

Godmorgon!

Sitter just nu och dricker varm choklad och har precis ätit upp mina mackor. Även läst igenom men redovisning om Christoffer Polhem två gånger, känner mig lite förberädd nu i alla fall! Dagens utseende är blåa jeans, grå kofta, vitt linne och halsduk, även satt upp håret i en knopp.

Motionerade även CurSir igår igen, gud så fin häst Agnes har alltså, hon kommer aldrig få tillbaka honom när hon kommer hem om 12 dagar, hehe!:]


3 Oktober 2012

 

Onsdag

Sitter på skolan nu, har stängt in mig i en egen bubbla med Maskinen i lurarna. Känner saknade efter ponnyn och vill tänka på annat, men samtidigt som man blir så himla glad när man ser de där söta mörka ögonen på näthinnan. Har engelska just nu och vi ska skriva stöd ord till fem minuters redovisning, kommer aldrig klara det här... Hoppas verkligen jag har till onsdag på mig och träna.

Längtar tills ikväll då jag ska få motionera Agnes fina Sören igen, så sjukt fin han var igår, är lite smått kär i den där hästen, så skönt att jag kunde komma tillbaka såhär fort. Dock är jag grymt svag när saker påminner mig, den där ponnyn lämnade verkligen ett stort hål efter sig....

CurSir


Mobilinlägg - Försöker sova...

Ligger i sängen just nu och gör allt för att somna, hatar att sova själv dessutom och det gör saken så mycket värre... Tänk om älsklingen bara bodde i lägenheten bredvid så kunde man bara smita över och krypa ner bredvid honom, så underbart det hade varit!

Men nu ska jag fortsätta försöka sova, puss på er! ❤

Tisdag

Underbar start på dagen, suttit och tagit det lite lugnt med datorn i knät såhär på morgonen, ska alldeles strax ta cykeln ner till skolan med ett tons packning... Det här med skoldator är kul men i längden är det mest jobbigt och frakta den fram och tillbaka hela tiden, speciellt så man har idrott också...

Sen ikväll är det upp på hästryggen lite. Ska få prova Agnes superfina CurSir, ska även rida honom imorgon och sen åker hon iväg på prao i Strömsholm och sen ska hon på lite fler ställen och så ska jag få rida honom någon dag i veckan, hur kul som helst, så som jag saknar hästryggen.

Men nu ska jag snabbkolla så jag har packat alla grejer till skolan, vi hörs senare! :D


- Fina Agnes och CurSir(Sören)

Måndag

Började dagen med att avboka mitt tandläkar besök då det var en rid för käken inte själva lagningen och min käke känns bra nu vilken den inte gjorde då jag bokade tiden.

Så hade sovmorgon till 10:35 då hade vi teknik, sen var det lunch efter det hade vi fem minuters engelska sen fick vi sluta. Då kilade jag och Matilda till Wayne´s Coffee där vi fikade och drack iste, supermysigt! Sen blev det lite shopping som ni kanske såg i inlägget innan. Valde även ett par bågar till mina blivande glasögon så snart ska jag vara utan synfel!

Ikväll blir det att vara med världens finaste pojkvän så uppdateringen lär nog inte blir bättre än såhär idag. Men ni överlever. Sen är jag så sjukt glad att det är så många som hittat hit till min blogg, trodde aldrig att jag skulle få såhär många läsare själv, ni är guldvärda, det blir så sjukt mycket roligare att blogga när ni verkar uppskatta bloggen!


Shopping



Lite välbehövliga grejer, nu är nog garderoben glad!

RSS 2.0