30 Juli 2013

 

I can not imagine a life without you

Måndag idag, sista jobb veckan sen blir det pengar för hela slanten! Dagen har varit sådär, känt mig lite hängig, magont stundvis, men gått över snabbt. Moppen står på ridhuset då den inte ville starta efter jag stannat där på hemvägen... Typiskt!

Helgen som var finns inget att klaga på, strålande väder, fick umgås med fina vänner både lördag och söndag. Var i stugan med Linnea på lördagen, vi cyklade till Mattias på kvällen och var där en stund. Söndagen tillbringade jag först i älven med Maja och Linnea, käkade middag hos Mattias, var hos honom och bara myste en stund innan jag bar mig av till hästen och tog en härlig lite runda med Moa på Gullan och mamma bredvid på egna ben. Huden har även fått någon mörkare nyans och det känns toppen.

Nu ska jag klura ut något att ta med till jobbet imorgon, efter det ska jag se ett avsnitt av PLL. När jag gjort det ska jag ta en snabbdusch sen ta en tidig kväll så jag orkar med morgondagen!



I can't stop thinking about you.

Hur kan man bli så trött av jobb? Orkar ingenting när jag kommer hem... Tog en sväng förbi stallet på hemvägen, hämtade lite grejer och pratade med vänner. Saknar faktiskt att känna den riktiga hästlukten, känner den inte på samma sätt när det inte finns något stall och de går ute dygnet runt.

Verkar som urinvägsinfektionen börjar komma tillbaka igen... Fick medicin för den i vintras och sen dess har jag kommit undan, tills i morse då det gjorde fruktansvärt ont, smärta... Tur jag fick en riktigt lugn och rolig dag på jobbet, klagar inte!

Nu ska jag se om jag hittar något gott sen ska jag se ett till avsnitt av PLL. Efter det ska jag duscha sen sova så jag orkar stiga upp imorgon, två dagar kvar sen helg!!

Jatack till denna...
 

Jobb, punka, trött...

Helt slut... Det tar kål på mig att stiga upp strax efter fem och åka till jobbet kvart i sex och jobba till klockan tre... Skulle lätt kunna sova från nu till imorgon på morgon, så trött är jag. Idag har dagen även varit extra seg, vet inte varför... Kanske för att jag blivit van att jobba med Mickan och nu har vi bytt. Inte alls lika kul att jobba någon annan än henne, vi ha så samma humor och allt fungerar så bra.

Inte nog med det gick moppen ovanligt dåligt när jag precis kört ut ur grindarna. Den var slö och gick inte alls bra, provade svänga lite snävare över vägen och kände direkt att jag hade punka. Hur mycket otur ska jag behöva ha egentligen? Som tur tog det mindre än en timma från att jag märkte det till att få det lagat, så jag kunde köra hem igen.

Ikväll ska jag bädda ner mig under täcket med datorn i knäet och kika på PLL hela kvällen, blivit alldeles för sällan nu när jag jobbat så det är på tiden att börja se det igen.

 

Du är allt jag behöver

Haft en underbar helg och det har hänt massor. Torsdagen började i bondstan med finaste brudarna, sen träffade jag finaste på trästocks och var med han och Simon där rätt länge. Sov tre timmar sen på fredagen väntade jobb. På kvällen åkte jag till trästocks igen och träffade Mattias och Simon där även då. Kikade på Tjuvjakt, sen cyklade vi till Simon och var där ett tag innan vi åkte tillbaka till trästocks. Blev en tidig kväll och Mattias följde mig hem och sov här.

Igår sov jag och Mattias rätt länge, tillslut åkte vi hem till honom och åt middag, efter det tog vi moppen till stugan och tillbringade kvällen där med kusinerna. Bastun blev invigd och jag fick visa hur kung jag är på att skjuta luftgevär. Tillslut blev jag utesluten för jag var för bra... ;) Vi stannade uppe rätt länge, åkte båt, grillade maschmallows och bara hade det mysigt och skrattade åt de vuxna som fått i sig lite för mycket, haha... 

Har i alla fall haft en toppen helg, vi stannade och sov i stugan tills idag och har ganska precis kommit hem. Lätt en av de bästa helgerna denna sommar, ska bli spännande att se vad nästa bjuder på! Nu lite bilder som jag lyckats samla på mig i helgen. 

 

Första jobbdagen avklarad

Hemma efter första dagen på rönnskär. Tror det här blir rätt bra ändå, goa sjuttonåringar och ledare, ända negativa är i stort sätt kläderna... Första arbetsbyxor och t-shirt, sen även overall på det, stålhätta skor, hjälm, glasögon och trädgårdshandskar. Känner inte direkt igen mig själv i de kläderna om jag får säga det själv. Imorgon är det första riktiga jobbdagen, så vi får väl se vad den har att erbjuda. Nu ska jag i alla fall slappa framför ett avsnitt av PLL.


Dör hellre...

Första jobbdagen imorgon, inte ätit frukost på hela lovet, knappt stigit upp före tolv... Hur ska detta sluta?


Shopping @ Stadium

Mamma tvingade mig en sväng till stan idag då jag bara sitter inne hela dagarna. Vi hann dock bara på två affärer och shoppade bara på en. Åkte dit för att kika på nya skor och köpa en ny keps då den jag köpte förra året är totalt solblekt, så den har fått bli en stallkeps. Sen hittade jag jackan, stod dock och funderade om jag skulle köpa en svart eller royalblå, men det blev den svarta tillslut då den blåa är svår att matcha till annat än svart, även om den var riktigt snygg! Men nu är jag i alla fall redo för hösten, något varmare jacka och nya skor, perfekt!


När man inte kan sova


Ingen rubrik

Var hos Monica idag och fick en timmes massage, ingen lyx direkt, snarare plåga... Känns som inget i min kropp är bra just nu. Några ryggkotor har fått sig en skjuts efter avflygningen och jag har spänningar i stort sätt över allt. Det här kommer inte bli en rolig resa känner jag.

Efter jag varit hos Monica gick jag och pratade lite hos optikern och jag fick ännu en ny tid för synundersökning... Sen gick jag och köpte med mig en subway macka på vägen hem, hur gott som helst.

Resten av dagen har jag spenderat hemma i sängen, börjat se andra sessongen av PLL, sen såg jag StarStruck med mamma och nu sitter jag här och degar i sängen igen. Undra vad morgondagen kommer att komma med, just nu känns det som jag bara vill sova bort morgondagen och glömma alla bekymmer.

- Bildbrist...

Happy Plugs

Kikade in på Happy Plugs hemsida då jag visste att de skulle fått in iphone skal. Funderar nästan på att beställa hem ett skal med matchande hörlurar. Dock är det alltid svårt att välja färg... Har ett par lila lurar men skulle vara kul med någon till färg att variera mellan. Fick ju med ett par vita med telefonen, så någon färg blir det om det blir något. Funderar mellan ljusrosa och turkos. 

I love to wake up with you beside

Vaknade bredvid det finaste jag vet i morse, var med honom fram till middagen. Vi bara tog det lugnt och såg på film typ, rätt mysigt om jag får säga det själv.
Resten av dagen har jag fortsatt se på film, hittat en ny serie som jag tycker är helt okej, rätt bra faktiskt. Skulle kunna sitta uppe hela natten och se avsnitt efter avsnitt.. Kanske ska göra det så jag kan somna tidigt imorgon, vända på dygnet så jag orkar jobba nästa vecka.

- Saknar min ängel mer än ord kan beskriva, fina guldponnyn...

People make mistakes even the people we love

Precis sett klart seriens sista avsnitt, vad ska jag nu gör när jag inte har något att göra? Spotify rullar igenom listan medan jag känner suget av socker som jag ska klara av att låta bli. 

Imorgon ska jag försöka sova rätt länge vilket jag inte kommer lyckas med. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, söka något gott som jag får äta som inte gör mig sämre, sen ser vi vad kvällen bjuder på.

 

Jag älskar dig så det gör ont, det vet du.

Rätt jobbig dag, blev väckt vid lunch av mamma som ringde mig och trodde jag redan var uppe. Tog tag i livet och fickade abonemanget till mobilen och hämtade mina nya linser som kommit. Resten av dagen har jag inte gjort nått. Av någon anledning hatar jag sommarlov för jag vet aldrig vad jag ska göra, mina kompisar jobbar, vissa är hundra mil bort typ... Finns inget att göra om jag ska vara ärlig, vädret suger, ge mig sol så jag åt minstånde kan grilla huden nån timme per dag.

Försöker även hitta något resept som kan bli mina nya frukost då jag behöver få i mig linfrön och andra nyttigheter, men inte ens det går och hitta. Var glad igår, idag känns allt negativt. Varför ska allt vara så upp och ner? När ska jag äntligen känna att jag kan släppna av och tänka att det är lugnt? Den frågan kommer jag nog aldrig få ett svar på känns det som...

 


Honey, I love you for who you're, not for anyone else.

Mamma väckte mig vid två och sa att jag borde stiga upp så jag inte sover bort hela dagen. Vilket jag brukar göra men det tog emot lite när jag inte somnade fören efter fyra någon gång... Skulle ha tagit den där promenaden då det var alldeles för mycket tankar som strömade genom huvudet.

Steg i alla fall upp, tog en banan och snabb gjorde mig klar och följde mamma och pappa på stan. Bästa mamma köpte lite underkläder åt mig och delbetalade en jeansjacka, sen världens bästa föräldrar förbetalade en ny telefon åt mig (iphone 5), kan inte bli gladare. Så less på pappas gamla 3G som jag fick låna efter att jag tappade min när jag cyklade till skolan. Men nu har jag något som fungerar galet bra i alla fall, lovar att betala igen när lönen kommer! ♥

Ikväll följde mamma mig till Wendy och höll mig sällskap när jag red. Kärlek till henne som gör det på sin lediga dag. Gick i alla fall riktigt bra, havremopparna kom till och med travandes när vi kom, snuttisar! Efter det for vi förbi stugan, kikade på bastun som snart är klar, hur mysigt kommer inte det bli med fönster ut mot vattnet? Sen åkte vi hem, käkade grillat och resten av kvällen har jag spenderat framför min nya favorit serie som jag hittade igår på Netflix. Den heter Life Unexpected och jag har redan sett en hel sesong + tre avsnitt, på två dagar, snacka om beroende... Men men.

Nu ska jag plocka upp lite på mitt rum sen ska jag krypa ner under täcket och sova. Jag är glad idag och denna dag får gärna aldrig sluta även om det redan gjort det då klockan är 01:05... Men men, förhoppningsvis är jag glad imorgon också.

I hope so.

Välkommen! ❤


Kiss me


All I need now is you.

Steg upp tidigt i morse, fick inte i mig speciellt mycket frukost, alldeles för lite timmar sömn, åkte med mamma till Monica för en ny koll och vi har nog hittat den ny anledning till allt. Jag har en stor mängd svamp i kroppen som bryter ner mig in ifrån. Vilket gör att jag stänger av, blir trött osv. Spänningar i käke, sne i bäcknet...Ska få 5-6 naturliga läkemedel som ska stärka mig kropp, få mig att bli pigg igen innan vi börjar bearbeta svampen. Får vi ut den ur min kropp ska jag tydligen slippa mina sjuka smärtor vid mens och andra besvär. Allt jag vill är att få det här överstökat så jag kan bli pigg och glad igen.

De rättade upp bäcknet, knäckte lös axlarna som jag går och spänner konstant, sen rekomenderade de en bettskena till mina tänder då jag trycker ihop käkarna i sömnen för att jag är så spänd hela tiden. Vilket gör att jag inte får någon ordentlig vila. Jag måste sluta äta socker och mjölkprodukter för det matar svampen. Ska alltså börja äta mer nyttigt, havregryn, linfrön osv. Smoothies till frukost så jag kanske lyckas få i mig något som kan göra mig piggare på dagarna.

Kom hem, åt lunch... Sov hela dagen till middagen och är fortfarande helt slut. Hjärnan går på högsta växeln... Tror jag behöver en promenad som kan få mig och tänka på annat...

 

Tack Linnea! ❤


I just want to wake up with you every morning.

Hur tur kan man ha när Linnea säger att hon har en sån kjol jag la ut på bloggen som hon inte vill ha längre? Lycka! Hade i alla fall en toppenkväll, vi tog en tur till ica och köpte godsaker, gick vidare till byggan och satt där ett tag och pratade. Efter det tog vi moppen till falkan och pratade ett tag. Efter det for vi hem och såg någon serie som hon brukar se, haha, fattade typ inget men var väl helt okej. :)

Kom hem rätt tidigt då jag var trött och hon skulle upp och jobba, blev en film till som jag nyss sett klart. Blir en tidig morgon även för mig, ska tillbaka och kolla lite mer om min metallförgiftning då hennes mentor kommer dit och kan kika också, sen kanske de hittar något som kan hjälpa till att få ut den här skiten ur min kropp så jag förhoppningsvis kan börja må bra igen. Håller tummarna...

 

Ändrade planer!

Pga av att jag typ stukat svanskotan valde jag att byta bort mitt ridpass till onsdag istället och hoppas på bättre tider då. Ska käka lunch nu sen ska jag styra moppen till en av mina absoluta vänner som jag inte varit med sen förra sommaren. Det är på tiden och det känns skönt att få vara med någon som jag verkligen kan prata om allt med, för det behöver jag just nu! Min bästaste lilla Linnea A! ♥



Mina ögon smälter...


Jag har gått och kärat ner mig i kjolen ovan, sett massvis med människor som har liknande och jag dör lika mycket varje gång jag ser dem. Så otroligt fin samtidigt som den är väldigt stilren. Hittade denna på Nelly.com för endast 199kr. Måste nästan gulla lite med mamma.

Har jag dig, har jag allt.

Äntligen lyckades jag sova hela natten utan att vakna en ända gång, kände till och med att jag kunnat sova någon timme till om jag hade fått. Låg kvar i sängen och drog mig i en och en halv timme, hur skönt som helst! Men steg upp, snabb duschade, åt frukost och gick till stan för synundersökning. Nu inväntas ännu ett par nya linser som jag ska prova kommande veckorna. Tredje nya styrkan på mindre än ett år.

Ska rida W idag vet dock inte när jag ska fara. Känns lite drygt att köra fem mil sammanlagt på moppen, man somnar ju. Men vad gör man inte för dessa djur?

 

You.

Den känslan när man kan titta honom i ögonen utan att känna sig obekväm på något sätt, man inte kan göra något annat att le, hela kroppen fylls av värme och helt plötsligt existerar inget annat än just han. Längesen jag kände såhär, men av någon anledning är det alltid just med dig. Aldrig någonsin känt såhär med någon annan.
Please.

RSS 2.0