Magisk helg!

Haft en underbar helg, förutom att jag varit lite dålig stundvis och haft otroligt ont i svanskotan... Träffat otroligt många människor som jag inte sett på alldeles för länge vilket är ett extra plus i kanten. Bästa brudarna har gjort den här helgen underbar och finaste som räddade hela gårkvällen när brudarna försvann. Men det vart otroligt bra ändå!

Följde med honom hem igår och avsluta kvällen på bästa sätt, somna bredvid den jag älskar mest. Stannade där rätt länge idag, kom hem bara för en timma sen om ens det. Håller inte riktigt koll på timmarna nu under sommaren. Men vad spelar det för roll?

Åter igen, tack alla som har gjort denna helg underbar, ni lyckades fan få den bättre än yran och det är svårt kan jag lova! ♥

- Håkan i fredags!

Fullspäckad dag, men jag är glad!

Vaknade upp hos min favorit idag. Kan säga att det är nog det ända som kan få mig glad en morgon, allt blir possitivt på ett helt annat sätt. Nu ska jag ta och dra på mig ridkläder och köra till sidbergsliden där Wendy ska få sig en runda och genomkörare inför imorgon. Ikväll är det stadsfesten som väntar med underbara brudar, kan inte bli mer än toppen. Vi hörs!

Arkivbilder från förra året och världens bästa Maggio!
 

It hurts to love someone the way I love you.

Precis vaknat och rullat upp rullgardinen. Toppen väder ute, nog dags att hoppa in i duschen och ta tag i livet. Lovat att följa Hannah på stadsfesten en stund, kanske dags att rappa på då. Tröttast i världen är precis vad jag är, men men...

 

Please... Stay with me, forever...

Har mått otroligt dåligt idag, sprängandes huvudvärk och trött i hela kroppen.Sov dåligt natten till idag, sovit på dagen och legat i sängen och soffan hela dagen förutom typ 3 timmar... Hannah kom och höll mig sällskap och vi tog en tripp till stan och köpte is te på Wayne´s och kikade en snabbis på några affärer. Fick med mig ett par nya solbrillor hem men inte mer än så.

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket ännu en gång och hoppas på att få sova hela natten igenom, less på dessa sömnlösa nätter...

 

Nine months of missing


Miss you every second without you by my side.

Linnéa sov här i natt och vid elva åkte vi och pappa till stugan då det var så härligt väder idag. Innan vi åkte dit for vi till maxi oxh köpte lunch och tog med oss, hur mysigt som helst att äta en kall sallad på gräsmattan medans man solar. Blev en hel del sol och bad tills jag och Linnéa styrde moppen till hästen och red en snabbis, sedan körde vi hela 2,5mil hem till stan, inte det roligaste. Men annars har dagen varit toppen och vi ser väl vad jag hittar på här näst.


Lång helg

Torsdag var det ingen vanlig dag, utan min födelsedag. Vaknade upp hos finaste men åkte hem tidigt då han skulle och jobba. Väl hemma fortsatte jag sova och vid fem kom Linnéa och farmor på besök. Blev fika, tårta och lite presenter som jag tackar så mycket för!

Fredag var det midsommar, åkte iväg tidigt till hästarna och red ut med Moa och Frida. Mysigt värre och kunde nästan inte blivit bättre start på dagen. Blev kvar där till ett och sedan åkte jag till stugan och var där resten av dagen/natten/morgonen tillsammans med släkten.

Igår kände jag mig inte alls pigg, febervarning nästan... Sov i stort sätt hela dagen och på kvällen övningskörde jag med mamma till hästarna och motionerade Annas häst lite. Sen åkte vi hem igen, stannade och köpte mat på krysset på vägen, kunde inte blivit bättre!

Idag har jag bara gått omkring på stan och blivit drygt tusenlappen fattigare... Blev mest välbehövliga grejer som underkläder och bikini, sen köpte jag några tröjor som föll mig i smaken när jag lix var i farten. Hittade även ett par superfina jeans som tyvärr var lite för genomskinliga så de fick ligga kvar i butiken. Resten av dagen har jag bara degat i sängen och låtit spotify rulla genom listan, rätt skönt men känns meningslöst. Kanske ska dra på mig löparskorna och jogga en sväng, vi ser helt enkelt!

 

Shopping

Tog en sväng på stan med mammi idag. Blev lite välbehövliga saker och lite extra tröjor osv. Nöjd med köpen så nu kan jag känna mig lite lyckligare i alla fall! ;)


Good VS bad

Saker jag älskar:
- Ica sallad, hur perfekt är det inte när man kan plocka sin egen sallad, perfekt mängd av allt och bara saker man själv tycker om. Hänt många gånger att jag tjatar mer om ica sallad än pizza eller hamburgare, men det är helt enkelt för underbart!

- SOVA! Är helt klart det bästa jag vet! Haft sjukt mycket sömnsvårigheter senaste nätterna och jag blir på så sjukt dåligt humör, jag vill verkligen sova... Vaknar jag tidigt gör jag typ vad som helst för att kunna sova längre, men det är inte alltid det går så bra... Sen min nya säng är heeeelt underbar, dock kan det vara den som gör att jag sover dåligt, hoppas inte...

- Mina vänner, att de ens orkar finnas där för mig! ♥


Saker jag hatar:
- Tidiga mornar... Måste vara det värsta jag vet... Är verkligen ingen morgon människa! Vet inte hur många gånger jag gått upp en kvart innan jag ska fara, skita i frukosten, endast för att sova några minuter extra, försovit mig ett ex antal gånger för att jag snosat lite väl länge...

- Min metallförgiftning... Känner mig otroligt dålig rätt ofta nu, känner att jag är trött i hela kroppen inte bara i nån del här och var... Känner jag att jag har ont i magen, tänker efter, så inser jag att jag faktiskt har ont i huvud, ben och armar också, jämt och ständigt trött... Sååå less...

- Irriterande personer, sånna som inte fattar att man är less på de, man bara vill att det ska vara tysta sen fortsätter de babbla i hundra år... och speciellt när de pratar högt...

- Folk som ringer vid fel tillfällen... Mitt under plugg, när man mockar i stallet och behöver båda händerna, när man kör moppe(blir stressad), när jag är arg eller när jag sover, några exempel när det är som värst... Jag vill bara skrika "dra åt helvete"...

I'm so lost in you

Den där känslan när det har pirrat i magen sen första kyssen, den där känslan när man aldrig kan sluta tänka på honom, utan han är den som får en att sakna bara av att vara runt hörnet, en meter bort, en armslängd, ett ögonkast.. Han är den jag vill hålla om sjugofyra timmar om dygnet... Men att veta att jag inte ens får se honom varje dag svider, det gör så ont, fruktansvärt ont... Ibland känns det som att det inte ens är värt att fortsätta hålla glöden uppe, men de där få timmarna i veckan med honom tänder upp glöden gång på gång och får mig att känna mig lyckligare än någonsin.

Jag har känt denna känsla i nästan tre långa år, alldeles för många plågsamma månader medans vissa månader varit bättre än någonsin. Många tårar har rasat ner för mina kinder, men samtidigt har han alltid lyckats få mina mungipor att stiga. Det finns något speciellt hos honom som gör att jag nog aldrig kommer släppa taget förän det är helt över.

För är det någon jag älskar, då är det han...

 

I'm so fucking happy with you.

Vaknade upp bredvid finaste i morse och även där stannade jag halva dagen och halvsov hela dagen fram till middagen då jag åkte till stallet och rastade hästen. Linnéa var där och höll mig sällskap större delar av tiden vilket var toppen. Dagen har varit super förutom att jag är sjuktligt trött. Imorgon blir det tidig morgon dessutom så kanske dags att krypa till sängs snart.

- Finaste hästen nyknoppad och fin! (Bild från förra helgen)

With you, everything is perfect

Hade en supermysig kväll med bästa vännerna igår. Jag, Maja och Linnéa tog en tripp till maxi, köpte lite gosaker sen landade vi på bryggan och bara myste ett tag. Resten av kvällen spenderades inomhus innan vi alla slocknade i min säng.

När jag vaknade hade Linnéa redan lämnat stället. Jag och Maja åt lite kladdkaka, degade ett bra tag i sängen tills vi gav oss till maxi för att köpa "meny 3" och även en melon för 1kr/kg, vääärt! Efter det åkte vi skilda vägar, Maja åkte till stallet medans jag åkte och hälsade på Matilda en stund och vi fick även besök av Amanda. Blev att äta massa gosaker till en film. Sedan blev det hemfärd och nu inväntas kvällen. Vi hörs!

 

.

 

You are so fucking perfect!

Igårkväll var det utgång med finaste brudarna. Träffade hur många som helst som jag inte träffat på hur länge som helst och jag hade så otroligt roligt! Var glad heeela kvällen och det var det väldigt länge sen jag var. Inte nog med det så har vi ju sommarlov nu också, jag klagar inte och imorgon åker jag med hästen till Umeå och stannar till söndag och tävlar hela helgen och umgås med min bästa vän. Älskar livet just nu, har inget att klaga på för tillfället, jag är så lycklig!


Morgondagens outfit


Tanken är att jag ska ha detta på skolavslutningen imorgon, vitare ben får man ju leta efter... Men blir det dåligt väder ska jag ha svarta jeans istället!

Ettan avklarad

Idag var det sista skoldagen detta år, skolavslutning imorgon, kan det bli bättre? Nu ska jag sticka ner på stan och möta upp Linnéa och umgås med henne ett tag, blivit alldeles för sällan senaste tiden. Men nu taggar vi sommaren 2013!!! Som jag längtat!


Det är svårt att ignorera dig när jag saknar dig som jag gör.


Jag kanske har berättat att jag bytte rum med min bror, bytte tapeter och fick en ny säng i vintras? Men hur som helst är jag nästan stensäker på att jag inte visat någon bild än. Här är i alla fall en bild på en bit av sängen och fondväggen. Ska få ett skrivbord senare och då ska sängen flyttas och tavlor ska upp osv, lovar er bättre bilder då.




Det kommer alltid vara du och jag i mina drömmar.



Jag känner inte igen mig
Det här är inte jag
Jag tar allting så enkelt
Har förträngt hur det var
Tillbaks i gamla vanor
När du hörde av dig igen
Och jag ställer inte frågan
"Vad ville du egentligen"

Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos

Skyller inte ifrån mig
Men du märkte ingenting
Du behövde någon större
Och jag behövde något att längta till
För jag försvinner ibland
Och alla frågar vad jag tänker på
Men jag kan inte berätta
För man får inte tänka så

Men du är nog den
Som jag borde vara hos
Men du är nog den
Som jag borde vara hos...
- Melissa Horn

Jag saknar dig varje dag.

Hemma efter en helt fantastisk helg i Umeå och på Brännbollsyran. Haft så otroligt roligt och det är tack vare Julia, Mikaela och Sanna som gjort denna helg fullbordad och även massor med både gamla och nya personer som har fyllt ut luckorna under helgens timmar. Det här kommer bli svårt att slå!

Nu är det bara och ladda om för tredje Umeå helgen i rad, för på torsdag åker vi ner med hästen för tredagars tävling fredag-söndag, hoppas bara monstret håller sig i skinnet denna gång!

Åker igen, jag har haft en toppenhelg och det här kommer jag leva länge på!


RSS 2.0