You will always be my number one

Du vet att du alltid kommer vara min, djupt där inne i mitt krossade hjärta... Saknar dig dag ut och dag in, så kommer det förbli tills jag hittar någon som lyckas ta din plats. Den dagen är nog väldigt väldigt långt borta, för du är speciell. Du borde veta vem du är.


You are my boy, only mine.

Något skolless vill bara dö. Sitter hemma och pluggar idag, rätt yr och illamående men som tur är börjar det bli bättre! Hoppas att det är bra ikväll så jag kan åka till stallet, behöver verkligen komma bort från allt, var i Umeå hos Julia i helgen, bokstavligt talat underbart. Den där tjejen kan få mig glad på alla möjliga sett. Inte många dagar tills vi ses igen då jag åker till Umeå på fredag igen, längtar!


I need someone like you.


Welcome summer

Avslutar en toppenhelg med bästa vännen, grillar marshmallows och äter gosaker. En trött tjej med bränd hy säger välkommen till sommaren och värmen, lämna mig aldrig igen! ❤


When will I find someone like you?

Åkte på någon slags magsjuka i måndags? Vaknade med lite magknip, trodde att det berodde på att jag steg upp för hastigt... Så åkte till stallet och red på specialidrotten men samma magknip blev bara värre och värre, ett hugg i sidan av magen... Stannade hemma och spydde senare på dagen...

Är nu hemma dag tre(onsdag) känner att jag piggnat till för det mesta. Det har gått över till huvudvärk som går att åtgärda med lite värktabletter, nu hoppas jag verkligen att jag orkar med att gå till skolan imorgon, för jag är så sjukt träningssugen och imorgon ska jag till och med rida två hästar på torsdagslektionen varav en är ponny. Mer om det får ni läsa på min och Majas hästblogg.

Nu ska jag försöka göra bort lite plugg, ni får ha det bäst tills vi hörs nästa gång!


Angel.


.


Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig.


Du var den jag ständigt ville stå bredvid


RSS 2.0