Årets nyårs outfit


Degigaste dagen på länge...

Tjenare alla kära bloggläsare... Den här dagen är allmänt pissig, vaknade någon gång efter 13 och låg kvar i sängen till strax efter 15, stapplade fram till köket där det blev en tacos och lite pepsi, med tallriken och glaset i handen hamnade jag i soffan där jag satt till runt klockan 18 och nu är jag bänkad här framför datorn medans musiken dunkar i högtalarna, hur ska denna dag sluta?


One evening, for me, to be in love with you

Sitter just nu här framför datorn med musiken på låg volym då jag har två sockersöta flickor i min egen säng som garranterat snart sover. Men dock har de alla fyra kuddar, typisk, dessutom har de alla kläder på? Hoppas de vaknar när jag drar ner rullgardinen så jag åtminstonde kan få en liten kudde, tur som fan att jag drog av de ett täcke tidigare, så det har jag i alla fall!

Lördag imorgon, eller idag egentligen! Vilket betyder att jag har Wendy imorgon, en vecka sedan jag red henne nu, kommer bli stor skillnad efter att jag ridit lilla Ladan, haha... Men kan bli spännande, antingen far jag ut en sväng eller så blir det ett dressyrpass i ridhuset, beror lite på väder och humör, tror jag kan vara rätt trött imorgon, men det återstår och se! Men nu säger jag godnatt!

- Ikväll saknas du extra mycket min fina vän...

Mina underbara fina vänner!♥

Haft en lång dag som kommer bli ännu längre på ett bra sätt! Varit i stallet hela förmiddagen från 8-15 ungefär, hade stalljour och red Lady. Efter det följde Maja mig hem och fick även besök av Linnéa, så nu har jag finfrämmande. Kvällen och även natten kommer tillbringas med dessa underbara brudar, blir toppenbra! Ni läsare får ha en superbra fortsatt fredagkväll, kram på er!♥


Tidsfördriv.

Du heter: Tove Linnéa Vendela Söderström
Smeknamn: lilltovis, tovis, tovss, trove
Låt som när du är ledsen sörjer till: Mycket olika, men Melissa Horn är väl ett bra exemp.
Beroende av: Mina vänner, mobilen, hästarna
Vad tror folk om dig: Det undrar jag också...
Vad får du oftast komplimanger för: Får typ aldrig komplimanger
Brukar du skratta för dig själv: Händer
Äger du några converse: Joo
Brukar du bli för full: Möjligt
Hur svarar du i mobilen: "hallåååå", "vad vill du?", "hej det är tove"
Antal timmar sömn inatt: 8 kanske?
Brukar du komma i tid: Oftast
När mår du bra: När jag inte mår dåligt
När blev du fotad senast: Igår, när jag red Lady
Vanligaste färg på dina kläder: Blå och svart
Favorit dryck på morgonen: Varm choklad
När brukar du oftast gå och lägga dig: Kring 12
Är du blyg: Jaa...
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Yes.
Är du bortskämd: Kan jag inte påstå
Vad gör du imorgon: Stalljour, motionera Lady sen vet jag inte...
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Bra fråga
Vad längtar du till: Sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap: Jaa verkligen!
Hur gammal är du: 16
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Vilken tid gick du upp idag: Just efter 9...
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej
Har du strumpor på dig nu: Nej, tofflor♥
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
Har du piercing: Jaa, i öronen
Vill du ha barn: Inga planer på det, men kanske, vem vet?
Är du bra på att laga mat: Haha nej....
Är du flygrädd: Ja....
Vilken är din favoritglass: B&J♥
Tror du på ett liv efter döden? Jaa
Vad äter du helst när du ser på film: Godis
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls
Vilken ögonfärg har du: Blå/grön, olika i olika ljus
Biter du på naglarna: Jaa, men lyckats hålla mig i några veckor nu, YEEEY!

Sure, I miss you... But only as friend!


Julklappar 2012

2st parfymer, 2st tröjor, pengar, hörlurar, spotify premium, lackade boots, dressyrschabrak, tofflor, lampa, skolväska, tagelarmband, vantar, halsduk


Är det ens möjligt? Du förvånar mig!

Sista julaftonen firad, fick en hel del klappar bland annat spotify premium, ÄNTLIGEN! Aldrig orkat köpa själv och nu har jag det i ett år, kan inte bli så mycket bättre. Så musiken rullar för fulla muggar, inte onöjd! Dessutom har jaf fått träffat min underbara bästa vän Julia ikväll, inget att klaga över!

Klapparna jag fått idag kommer komma upp i ett annat inlägg så håll utkik! Men denna snygging nedan ska dock komma lite senare, perfekt då min skolväska gått sönder! :D


Röda naglar, lila lurar & one piece!




Julklappar 2 delar av 3!


- Lackade boots med fårskinnsludd från hööks
- Tagelarmbandet från oldhaunts ♥
- Stickad mysig tröja från bikbok
- Vinröd halsduk från glitter
- Parfym som luktar sockervadd (A)

Ej med på bild:
- Rött dressyrschabrak från hööks
- Stickad glittertröja med dragkedja på ryggen från veromoda
- Lila hörlurar
- Mysiga lurviga tofflor
- Pengar

Imorgon blir det att fira jul med farmor och då blir det ännu mer klappar! Är grymt nöjd med de jag fått än så länge, kan inte vänta tills jag får öppna fler!!!


Det är svårt att vända ryggen till när jag egentligen bara vill springa fram och krama dig...


4 dagar kvar till julafton, om det nu blir julafton? Jorden går ju under imorgon... 

Idag hade jag en lektion på skolan som varade i ca 20min, kändes lagomt onödigt... Efter det blev det stan en sväng, for förbi optikern och kollade linserna och nu ska vi sänka styrkan lite på vänstra ögat för det jag har nu blev för mycket styrka... Komplicerat det där... Köpte sista julklapparna så nu är det klart för i år! Käkade även lunch på Wayne´s med Matilda, inget att klaga över!

Kvällen har jag tillbringat i stallet, avslutning med bästa tävlingsgruppen, hur kul som helst! Red ridskolans näst minsta ponny och satan vad kung han var, typ bäst av alla! Lillemannen Lars är det jag snackar om. Hoppade typ av en meter för tidigt på hindret i gymkhanan och snabb som satan på slalomen och transportsträckorna! Ibland önskar jag att jag var så liten så jag kunde få uppleva B-ponnytiden, det hade verkligen varit himla roligt om jag får gissa! :)


Kvällen räddad!

Fina Amanda räddade min kväll! Vi möttes vid edda och satt och kollade på innebandyträningar och bara pratade ut, så himla skönt att prata med någon som man inte behöver vara minsta lilla nervös att säga något dumt till. Hon är alltid så rak och ärligt, det gillar jag! Hellre det än att gå bakom ryggen på en som många andra gör, tyvärr... Men finns många fina vänner som jag kan prata med och det uppskattar jag!

Passade även på att måla naglarna, högern vart rent ut kass medans vänstern vart ganska fin faktiskt.. Önskar att man kunde göra allt man kan med högern fast med vänstern också, så allt blir mer liksidigt. Men men, det kan jag väl bara drömma om...

Resultatet på vänsterhanden...

Två ord: SKIT DAG!



Sitter just nu på skolan, ingen pepp på något... Hörlurarna i öronen med högsta volym med en cola i väntan på bättre tider. Känner att det här kan bli en lång dag, vill bara fara hem och sova. Resten av dagen kommer spenderas ensam hemma så vill någon hitta på något är det bara att slå en pling!

6 dagar kvar till julafton!

Tisdag idag, började dagen med att försova migg, typiskt... Kom till skolan, lagomt till andra lektionen som var teknik där vi såg film. Sen hade vi lunch i typ 2 ½ timme då jag och Matilda jag till subban och käkade. Efter det var vi på nordanå ett tag sen slutade vi, härlig dag med andra ord.

Efter skolan gick jag till stan, mötte upp Linnéa, Josse och Amme. Vi tog raka vägen till Wayne´s och fikade. Efter det lämnade Josse och Amme oss så jag och Linnéa fortsatte en sväng på stan och shoppade julklappar tills 20 över 5 då vi tog bussen hem till henne. Där har jag tillbringat resten av kvällen med film, prat och skratt. Tänk så många sånna här kvällar man missade när man hade häst!


Ta chansen och lev ditt eget liv.

Varit en lång dag... Började dagen med specialidrott vilket var riktigt kul! Sen var det 4 långa lektioner där även ett oförberett prov på engelskan, ursh nej och fy... Hatar engelska!  Slutade strax före fyra då jag fick sällskap hem av Matilda. Vi satt hemma hos mig, checkade skolkatalogen osv tills strax efter fem då hennes föräldrar plockade upp henne. Då blev det middag och kvällen har tillbringats i stallet där W har blivit motionerad och efter det har jag bara suttit bänkad här framför datorn.


- Jag för ganska många år sedan...

Då något blockar vägen på en dålig dag...



Skulle mer än gärna legat kvar i sängen idag... Är så fruktansvärt trött så slängde i stort sätt bara på mig kläderna och en mössa i morse. Fick en kram av pappa innan jag for till skolan vilket fick mig på lite bättre humör. Var väldigt nära på att ramla med cykeln dessutom, hjärtat stannade typ... Sedan möttes jag av det här, tog typ 5min innan tåget kom och nu sitter jag i skolan och har matte för första gången idag, sen teknik sen matte igen och efter det idrott... Snälla låt den här dagen gå lite fortare...

Något speciellt?

Eftersom jag nu slutat skriva om hästar på den här bloggen tänkte jag höra vad ni vill läsa om? Så himla svårt att bara skriva om skolan, det blir ju som tråkigt för er läsare.. Så kom med förslag!


Sååå Linnéa...


ha-ha-ha


Hahaha, så sant...


Vilka ska skrivas på önskelistan?


Hittade dessa underbaringar på bubbleroom och funderade på att önska mig ett par i julklapp. Dock har jag inte en aning vilken färg... Funderat hela kvällen men när jag väl kommer på en börjar jag gilla en annan, sen ångrar jag mig, sen gillar jag den igen osv... Inte lätt! Vilka tycker ni är snyggast?

Ibland önskar jag att jag fick vara fem år yngre.

Känns som det finns lite för lite tid över att blogg nu för tiden... Antingen är jag i stallet eller så pluggar jag, inget av det så sitter jag alldeles utslagen framför tvn som idag... Började dagen med nationellt prov i matte, äntligen klar med matte 1c... Hade käkade lunch på stan då skolkön var alldeles för lång. Kom tillbaka till skolan och skrev sista delen och lutade vid ett. Efter det blev det ett långt hål sen blev det gymmet på specialidrotten och efter det har jag vara dött hemma och ätit pizza.

Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden några år så jag kunde släppa alla krav som ligger på mina axlar just nu... Alldeles för mycket, går med konstant huvudvärk... Önskar att jag inte varit med om det som hänt mig under 2012, alldeles förmycket för att kunna hantera det.


Chill men lång dag!

Började dagen med sovmorgon till halv 11, hur skönt som helst! Hade en lektion sen fick vi sluta. Åt på skolan sen kilade jag och Matilda på stan en sväng där jag reklamerade min skjorta som jag köpte och fick tillbaka mer än två tredjedelar av priset samtidigt som jag fick behålla den pga en knapp som lossnat, toppen vill jag kalla det! Sen kikade vi runt lite och blev att jag köpte en hög kjol till jul och nyår. Enkelt men ändå lite festligare. Minns inte ens när jag använde kjol sist, kanske i 1:an?

Efter det tog vi bussen hem till Matilda där vi gick ut med hundarna, såg på TV, fotade henne lite och fikade julgodis. Käkade lite pizza sen drog vi till stallet där jag spenderade resten av kvällen! Mer om det kan ni läsa HÄR!!!! Sen nu sitter jag här och ska alldeles strax hoppa in i duschen efter det ska jag äta något och sen sova. Imorgon blir det nog ännu en lång dag i stallet. Vi hörs!

- Skulle inte sitta fel just nu!!

Hästblogg & vanlig blogg

Nu kommer jag sluta blogga om hästar på denna blogg och skriva om allt stall på http://skellefteaekipage.blogg.se/ där jag kommer blogga tillsammans med Maja! Men kommer självklart stanna på denna blogg men kommer för det mesta bara handla om min vardag utanför stallet. Så följ mig både här och där!


- Bild från i somras på jag, Maja och finaste ponnysarna!

Självklart saknar jag dig, men jag försöker att inte bry mig.


Stannade hemma från skolan idag då jag mådde sådär fruktanvärt illa igen... Halv 2 hade jag äntligen piggnat till, endast lite huvudvärk kvar och hade tänkt åka till skolan sista lektionerna, men då hade vi tydligen redan slutat. Aja! Nu ska jag stoppa något gott i magen, vi hörs!


Kan inte sluta skratta......


Farväl äckliga slitna toppar!

Började dagen med en varm dusch, behövs verkligen när det är såhär kyligt ute... Började skoldagen med en svenska uppsats, som vi ska fortsätta med på torsdag, som ett prov typ. Sen hade vi teknikprov där de tre första uppgifterna fick bra sen fick jag hjärnsläpp... Hatar att det alltid ska bli så... Sen har dagen rullat på med idrott och matte... Sen var det "fys" på specialidrotten, denna gång blev det yoga, snacka om omsidig jag är... Det tog typ emot över allt och blansen är inte alls på topp...

Ikväll är det håret som ska trimmas, säger bara äntligen! Sen i veckan ska jag försöka hinna slänga i färgen och göra det lite mörkare än vad det är nu. Börjat komma lite utväxt men som tur är syns den inte så bra. Men men, nu ska jag ta tag i lite matematik med en kopp varm choklad & grädde, vi hörs!


Coolare än oss får man leta efter!


Började dagen med sovmorgon tillv 25 i 11, trots det kändes skoldagen oerhört lång... 20 i 4 tog den äntligen slut och cyklade hem. Väl hemma drack jag varm choklad med grädde, efter det blev det middag och sen åkte jag till stallet där det blev en mysig uteritt på fina W som tyckte det var kanonkul att vara ute i snön. Lite väl pigg och stark ute, men avslutade på hoppbanan och där var hon kanon fin, hade kunnat rida i evigheter!!! Mjuk och fin i sidorna samtidigt som hon hade extremt mycket egen motor. Kan inte säga något annat än att jag saknat snön, hur mysigt som helst ju!

Sändningarna från Globen Horse Show

Dödag... Legat hemma i soffan hela dagen, sett på dressyren från Globen och känt mig oerhört trött... Gick från soffan första gången vid middagen och blev extremt yr, fick huvudvärk, åt en tugga mat sen gick jag och la mig, vart alldeles blek och kände mig nästan magsjuk... Vaknade ca. en timma senare mycket piggare, åt mat och efter det har jag sett hoppningen från Globen. Vilken dag alltså, Tinne vann dressyren både idag och igår, sen vann Malin hoppningen idag med Jens hack i häl med 4fel på sista hindret. Snacka om en toppenhelg för de svenska ekipagen!

Kan ju passa på att bjuda på lite bilder på stjärnorna som jag tog på Falsterbo Horse Show i somras, snacka om jag vill tillbaka dit också. Sämst att det aldrig är så stora häst tävlingar här uppe i Norrland. Men man kan ju alltid hoppas att man får tid och åka ner till Falsterbo i sommar igen!


Något jag hatar - Anonyma kommentarer

Uppdateringen är sämst, men känner verkligen ingen lust att blogga, tänker bara på B hela tiden och en viss anonym klagar på att jag saknar finaste B och att jag skriver ut det hela tiden. Men för guds skull, tycker du att det är irriterande, fine, men jag har inte tvingat dig att läsa min blogg? I samband med detta har inte mitt humör blivit bättre precis. Är redan lite lätt irriterad då det är mycket som händer plus att min kropp inte mår så bra och blir lätt grinig och arg över småsaker och då kommer en sån här anonym kommentar in i bilden, skulle uppskatta att du stod för det du sa.

Det jag irriterar mig mest över är att denna person inte har en blekaste aning varför jag lämnade tillbaka B som jag endast hade på foder vilket vissa har missuppfattat. Men snälla ni, ta och läs igenom bloggen innan du kommer med en sådan anonym kommentar.

Nej ursch, ogilla! Men nu har jag fått skriva av mig så kan passa på att säga, är det någon mer som tycker att det är irriterande att jag saknar, gråter, deppar, osv... Då kan ni ju sluta läsa bloggen, bryr mig ändå inte om hur mycket läsare jag har, det är för vänner och andra läsare om tycker mitt liv är "intressant" eller vad man nu ska säga, det där lät förjävligt... Men okej... Stryker här med sträck över detta och vänder blad! Ny dag imorgon, nya bekymmer, GODNATT!

Låååång dag!

Började dagen med stall och luciaträning, kikade även lite på Linnea när hon tränade för Tomas med Tucci. Sen hem, käkade, duschade sen gick jag till hockeyn för att spendera lite tid med min nya vän Emilia som det förövrigt känns som jag känt i flera år. Underbart fin tjej som totalchockerade mig när jag frågade hur gammal hon var... Alltså tre hela år yngre än mig! Dra på trissor! Men åldern spelar ju ingen roll så varför ska man bry sig lixom? Jag som trodde hon var typ ett år yngre än mig...

Kvällen har jag spenderat framför TVn och sett Snow White tillsammans med min kära mor. Sen efter det har det blivit några timmar på svtplay där jag sett repriserna från Stockholm Globen Horse Show... Snacka om att jag vill tillbaka och hur nice hade det inte varit att se Tinnes vinst? Åhh, är inget annat än avundsjuk på de människor som har turen att för det första ta sig dit, men även sitta i underbara globen och även vara bland molnen(mässan), ta mig tillbaka...


- Skor som mor kom hem med idag, ska jag behålla de måste jag dock byta storlek...

RSS 2.0