Sista dagen som 19år

Om en kvart slår klockan 00:00 och det blir den 20 Juni, vilket innebär min födelsedag. Känns helt sjukt att fylla hela 20år samtidigt som jag inte känner någonting.

Dagen har i alla fall spenderats med världens finaste pojkvän. Vi började med att åka till Sidbergsliden och pyssla lite med tjockisen Bisse som lyckats med en mystisk svullnad som vi ska kyla två gånger om dagen. Veterinär var ut i fredags och han vill göra ultraljud på honom för att vara säker på att det inte är en senskada... Räckte tydligen inte med att han skulle vara lite snorig... Men det är i alla fall anledningen till att han vilar nu.

Tjock som sjutton har han blivit av att vila i bara drygt en vecka...


Sen lyxade vi och köpte mat på max till lunch på vägen hem och sen dess har vi bara degat i soffan hela dagen. Matilda kom och hälsade på med en liten present, en påse med lite smått och gott, tusen tack! Hon prickade verkligen rätt på allt som jag tycker om. Jag bjöd på lite fika när hon ändå kom förbi. :)


I fredags fick jag även min födelsedagspresent av Mattias, han bjöd på middag ute på Tatung och även ett litet paket som innehöll en klocka från Mockberg, hur fin som helst! Jag som sa att han inte fick köpa den till mig, ska aldrig mer visa honom vad jag önskar mig. Tack älskling! ❤️




Nu önskar jag mig bara att Bissebus är fräsch sen är livet komplett igen.

Ett sår som aldrig kommer läka...

Ont kommer det alltid och göra, tårarna kommer aldrig sluta rinna och hjärtat kommer aldrig bli helt sen den dagen jag lastade dig en sista gång och såg transporten rulla iväg i mörkret... Bilderna spelas upp om och om igen i mitt huvud, snart har det gått fyra år och det är så fruktansvärt tomt utan dig. Jag önskar varenda dag att du fanns kvar här med mig idag. Du saknas här finaste vän...

 

Totalt knäckt

Vilken helg alltså... Jobbat kväll i dagarna tre, fredag till söndag. Blev ingen tävling i lördags för Bisse var snorig och det kändes inte rätt även om han var pigg och feberfri. Åkte ändå och kikade en stund under lördagen innan jag skulle jobba 16:30 till 03:00. Sedan var det upp igen 06:30 på söndagmorgon för att hänga med som ansvarig för lektionsponnyerna och lagledare. Sen kvällsjobb igår kväll igen... Precis tagit mig ur sängen helt knäckt... Lite förkyld har jag nog blivit också. Idag ska jag bara mysa med Eddie och njuta av att vara ledig. 




Finaste lilla Ida ❤️

Red Ida igår på träningen och hon blir bara bättre och bättre, hon passar verkligen in i vår verksamhet! Liten nätt C-ponny med mycket kvalité samtidigt är hon världens snällaste mot dom små barnen. Älskad av alla är precis vad hon är!


Jag tycker dock det är väldigt svårt att rida små ponnyer när man måste rida mycket, hon har blivit mer självgående men man måste hjälpa henne hela tiden om man vill ha den där lite mer krävande högre formen. Det blir så otroligt svårt när man är alldeles för stor egentligen. Men hon gjorde det otroligt bra igår, vi gjorde många svåra krävande grejer och hon gjorde allt jag bad om, inga sura miner. Jag tycker verkligen om den här ponnyn så mycket, kommer sakna henne nu när jag slutar rida ridskolehäst...

Utveckling och förbättring

Äntligen börjar vi befästa den högre formen, Hittade en bild från vår första tävling och jämförde den med en bild från helgens tävling. Fortfarande samma stora fina galopp men än helt annan bärig form. Har även tittat på filmerna från respektive tävling och jag vill bara skratta åt filmen från den första tävlingen, haha! Jag kan förstå att det var svårt att styra på den tiden, han var ju över allt!

Vill ni se filmen från vår första tävling, på in på youtube och sök: "Tove Söderström & British Bliss, första tävlingen" eller klicka på länken. Filmen från i söndags har ni ju längre ner i bloggen.Ser ni ingen skillnad då vette sjutton! ;)

Nu ska jag bara lära mig att sitta ner i sadeln, få tårna att peka framåt och vrida upp dom där förbaskade händerna, Bisse ska lära sig hur man lyssnar på ryttaren och inte slamsa så mycket i galoppen, sen tror jag vi kan bli ganska farliga i LB och kanske börja rida LA snart! :D


Foto: Mye Nordlund


Foto: Ida Hammernes

Summerfeelings








Paradiset!






RSS 2.0