DÖ DAG

Vaknade 14:40 av att min mobil blev bombad av sms från finaste som försökte förklara att han hade slutat och var påväg till mig för ett besök och så blev det! Han kom förbi och väckte liv i min dag men stannade tyvärr bara en kort stund, men det gjorde min dag.

De övriga timmarna av dagen har jag tillbringat hos ponnyn och här ensam framför datorn. Sommarlov och kommer ändå inte på något att göra, de här är inte okej!

See you soon!


KUNG HELG

Den här helgen har varit extremt bra! Trästocks är igång och jag har haft sjukt underbara kompisar som jag delat all tid med och personen jag älskar mest av allt!♥

Bästa Hannah och Linnea fyllde hela min Torsdagkväll med massa spännande på trästocks och även utanför. Även Agnes och annat bra folk som jag inget annat än kan älska! Även underbara saknade John överraskade mig, gud så underbar den pojken är alltså!

Brudarna L & H stannade över natten och några få timmar sömn ramlade in i schemat också. Dagen efter väckte dock ungarna mig av att de vart tvungen att åka hem... Men fina Linnea kom åter igen tillbaka kvällen efter och vi drog oss till trästocks ännu en kväll(fredag). Denna kväll fylldes även av världens finaste Mattias och även Hallberg och Josse höll och sällskap.

Blev en supermysig kväll hemma hos Mattias efter trästocks, vi såg någon film och åt massa gott och bara myste även natten till idag tillbringades där.

Dagen har gått till ponnyn och kvällen spenderades tillsammans med bästa Mattias och även Hallberg & Josse, trevligt sällskap på discgolfen! 4år sedan jag var där sist så det blev ett roligt återseende! Slog även mitt rekord trots det långa uppehållet, haha... Aja!

Just nu känns sängen rätt lovande, tänker på min kärlek och önskar att jag slapp sova ensam i natt... Men man kan inte få allt här i livet, tyvärr! Nästa uppdatering lär väl dyka upp någon gång...

love u♥

LOVE U♥


SKÅNE♥



I LOVE YOU

I really can't let you go!
I love you more than I ever have done before!
I really can't let you go!
I love you more than I ever have done before!

RSS 2.0