Finaste som jorden någonsin skapat...

- Ikväll kommer det ta lång tid innan tårarna slutar rinna...


- En dröm som var för bra för att vara sann.

Natti

Stannade hemma från skolan idag... Min urinvägsinfektion har blivit värre och jag hade så ont i morse så att jag började gråta... Fjolla, men ärligt, det gjorde hur ont som helst och smärtan gjorde mig så sjukt illamåenda så jag trodde jag skulle svimma ett tag... Men åkte till vårdcentralen och kollade prover och det var inte alls många bakterier, men de har skickat proverna till umeå för att kolla ordentligt om jag ska få någon medicin eller liknande. Hatar det här!

Imorgon ska jag i alla fall försöka ta mig till skolan om det inte är som in morse... Har W imorgon också, blir dock bara promenad då snuttan ömmar i ryggen, snälla låt det vara något tillfälligt... Hon flyttar förövrigt till ridhuset på Fredag, kan inte bli mer perfekt! Sen imorgon kväll efter jag varit hos W ska jag till ridhuset och träna till luciashowen, vill så gärna berätta men det får jag inte...

Nu ska jag ta och sova, borde sova för länge sen då jag är så förkyld som jag är dessutom, allt på samma gång... Men det är väl lika bra det och slippa vara lite sjuk hela tiden!

- Min fina ängel

Memories


When I say that I come over you, I lie...

Den här måndagen har känts som en evighet... Började dagen med specialidrott där jag red La Vena, gick helt okej, lite stark till en början men det släppte efter galoppen. Blev en hel del självständig ridning med mycket övergångar osv, sen tränade vi framdelsvändningar och fick i stort sätt bara beröm. Alltid kul men man vill ändå ha något som man ska träna på. Sen var det en lång skoldag som väntade och efter skolan har jag bara suttit framför datorn, pluggat och funderat... Känns som jag fastnat lite, ligger som kvar i samma grop med en liten skarp vägg som jag inte kommer över...
 

All I want for christmas is you...


Hur snyggt!?!? :O


Kikade runt på lite hemsidor för eventuella julklappar samtidigt som jag hittade detta, hur snyggt som helst! To die for! Kostar dock runt tusenlappen vilket känns lite saftigt för ett fleece täcke...

I'm so glad that I found you.

Inte uppdaterat på hela helgen, klickat upp ett nytt inlägg varje dag men aldrig känt att jag har något vettigt att skriva. Haft besök av världens bästa Julia i helgen och det har verkligen varit super. Finns inget att klaga över! Har även haft W fredag → söndag, ridit två av dagarna. Fredags var vi upp på ridhuset och trimmade dressyr vilket gick riktigt bra, märks att hon blir starkare och starkare för varje dag, för nu börjar hon verkligen komma ikapp med vänstergaloppen! Sen idag märkte jag att hon ömmade i ryggen så vi tog det bara lugnt och joggade lite på banan och skrittade fram och av ute efter vägen. Red kanske en halvtimma.

Nu har jag sällskap av min underbara vän Linnea som jag till och med ska få tillbringa natten med. Specialidrott imorgon på morgon, alltid lika spännande att få veta vad vi ska göra. Men nu får ni sova gott och hoppas ni får en bra vecka.


- Jag och W idag!

Pigga, fina tokponny!

Fick super Lady idag på torsdagsträningen som vanligt typ då. Men hon var i alla fall galen idag, ville inget annat än och hoppa, visst var det kul, men samtidigt spännande för man har ju inte en aning vad en liten orutinerad ponny kan göra när man kommer i 180km/h mot ett hinder. Men hon skötte sig i alla fall kanon trotts det höga tempot, men kan inte påstå att det var lätt att styra!

Vi hoppade serpentiner med fyra bågar med räcken på medellinjen så när man skulle byta galopp bytte man över hindret och det gick kanonbra! På framhoppningen bockade hon till och med lilla tokponny! Blir så himla glad av den här ponnyn, alltid något nytt varje gång, samma med Wendy. Sånt gillar jag!


Skratta bäst du vill, du har bara gjort mig ännu starkare, det glädjer mig!


Toppendag förutom att jag är förjävla arg! Sovmorgon till halv 11, en lektion sen slutade halv 12 då jag kilade till optikern och kollade synen med linserna. Vilket slutade med att jag ska få ännu mer styrka på högra ögat då jag fortfarande ser suddigt och musklerna slappnar inte av helt och hållet. Sen ikväll blir det hoppträning känner mig riktigt taggad! Sen imorgon kommer världens bästa Julia!!!!!! Förövrigt vill jag säga att jag har världens bästa vänner och jag fattar inte hur ni står ut med mig, ni är guldvärda!


Idag har jag lärt mig: Sluta bry dig om vad andra tycker, har någon sett din dåliga sida kan ryktet spridits. Men so what? Varför ska jag bry mig när det är jag själv som känner mig bäst?

"So, so what, I'm still a rock star..."


My life sucks without you, but you don't care anyway


- Kanske är dags att radera alla minnen, sätta punkt och gå vidare. Jag kan vara lycklig utan dig men det kan vara något av det svåraste jag någonsin kommer göra...

Jeans skjorta med nitar


Lyckan när Jonas kommer och ropar att vi inte har någon engelska, inte helt fel att slippa 1½ timmes engelska i slutet på dagen! Så sprang en sväng med Matilda på stan, sen kom Jonna och joinade oss. Köpte med mig skönheten ovan men funderar dock fortfarande om jag ska behålla den eller inte, priset var rätt saftigt men har velat ha den otroligt länge!

Gobit!

Provade dessa snyggingar på stan igår, priset var rätt saftigt, då jag redan har tre par hela jeans som jag använder. Men vart tokkär i dessa, kanske kan övertala mamma om att få de i tidig julklapp eller liknande. Ska bara se om det finns en kortare än den jag provade, då skulle de nog sitta ännubättre! Får springa förbi och kika imorgon och lägga av de så får mamma fara och kika på dem! =D

Ny städat rum, doftljus, kan inte bli så mycket bättre!

Äntligen klaaar, eftersom jag varit hemma idag fick jag göra lite vettiga saker här hemma. Så jag valde att ta tag i mitt rum vilket jag lovat mamma att göra innan helgen då underbara Julia kommer på besök. Sen sa mamma: "Du kommer inte hinna städa klart ditt rum på en dag så du får sätta fart!" Men jooo, vad gör jag inte? Precis tvärt om vad hon sa, städade klart heeeeeela mitt rum! *stolt*


- Nu blir det lite kladdkaka, grädde och engelska plugg, ni får ha en trevlig fortsatt kväll!

Eight weeks without the most beautiful thing I ever seen.

Stannade hemma från skolan då jag hade en hemsk migrän i morse, så tog ipren och gick och sov ett tag till istället i hopp att det skulle blir lite bättre. Visst blev det lite bättre med istället fick jag ont i magen efter lunch, typiskt! Nu är det dock på bättringsvägen igen och hoppas på att det är så bra att jag klarar av att gå till skolan imorgon. Skulle vara toppen!


Snacka om orättvist...


Både min far och min bror äger denna snygging nu och då menar jag självklart iphone 5. Fick prova hålla i min brors idag, snacka om att den låg perfekt i min hand. Väger inte mycket heller vilket jag gillar, hatar tunga mobiler! Får väl hoppas på den i julklapp, annars får jag väl köpa den i sommar efter jag sommarjobbat, men det känns så otroligt långt borta. Just nu känns det som att jag bara vill glömma 4s, helt såld för denna! Så orättvist att alla andra ska ha råd med allt jämt...

Sticker naglarna i handflatorna, jag ska klara det här...

Känt mig sjukt nere idag, började faktiskt redan igår kväll... Saknar honom så otroligt mycket, känns som jag är helt in och ut vänd, känner mig alldeles spyfärdig när det är som värst. Tanken av att det tog ett halvår sist, hur lång tid kommer det då ta nu? Fy, ett liv utan honom är allt för jobbigt.


- Sorry för depptexter, men så är läget just nu.

Flyger iväg som ett pappersflygplan...

"Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet" spelas just nu i hörlurarna, hjärtat slår några extra slag och värmen sprids genom kroppen. Precis samma känsla som när jag ser han, varför beter han sig som han gör... Han lovade ju... Kärlek kan verkligen göra så otroligt ont.

Sitter på skolan, funderar lite på livet och funderar hur det kan vara så lätt och leva men samtidigt som det är så himla svårt. Går igenom en massa otroligt jobbiga saker, många tårar rinner men jag står fortfarande på mina ben, hur är det möjligt? Hade gärna spolat tillbaka tiden till augusti då jag hade världens finaste ponny och även den mest underbara pojkvännen jag någonsin mött och inget kändes som att vi skulle sluta där vi hamnade idag, men tyvärr så blev det så...

Dagen har börjat med specialidrott och det var uppsutten löshoppning som stod på schemat. Jag och Linnéa hade Max och det gick faktiskt riktigt bra, förutom att han var lite seg och då blev det svårare att hålla balansen, men fyra studs klarade vi galant utan tyglar! Efter skolan sticker jag till stan, ska kika på lite julklappar både till mig och andra nära och kära. Efter det tror jag att jag ska ta tag i mitt rum... Det börjar vara hög tid för det just nu, skäms till och med för typ första gången i mitt liv.


Hästig söndag

Haft en riktigt trevlig dag! Började den med att Moa hämtade upp mig och vi åkte till stallet där vi rakde Wendy som skötte sig över förväntan. Vi gjord klart stallet sen skjutsade hon hem mig igen. Efter det bakade jag kladdkaka och sen åt jag middag lite senare och efter det skjutsade mamma mig till ridhuset där det var träning inför luciashowen som stod på schemat som gick riktigt bra och nu sitter jag här igen som jag gör i stort sätt varje kväll, hehe... Ska ta och hoppa in i duschen och ränsa tankarna, vi hörs!


- Hellre ensam än lycklig med någon annan...

All I wanted was to have you, but it feel like you're gone forever.




Inget att klaga över

Lurarna i öronen på högsta volym, låter tankarna flöda genom huvdet. Kvällens film var toppenbra, sällskapet gjorde ju inte saken värre precis. Kan ju direkt säga att vi umgås allt för sällan, hon är som en syster för mig, har alltid varit, går alltid att prata om vad som helst, så som det ska va. Ska alldeles strax ta och krypa ner under täcket och sova några timmar innan jag ska upp igen. Moa hämtar mig runt tio på förmiddagen då det är dags för Wendy hårboll att bli nakenfis och har lovat att hjälpa till med det, men ska inte klaga då det verkligen är roligt att raka hästar plus att den där hästen har en sånn underbar personlighet som man inte kan stå emot, man blir helt enkelt bara glad av att vara runt henne.

Men nu säger jag godnatt och bjuder på en bild på min fina ängel...


- You will always be my favorite, whatever happens

En lördags ska spenderas med en saknad vän

Kvällen kommer tillbringas med min saknade och älskade vän Linnea Andersson. Det blir bio och se Breaking Daawn part 2. Har faktiskt längtat efter att den ska komma, part 1 slutade när det var alldeles för spännande. Men så ska det ju alltid vara när det är flera delar... Kan inget annat än att längta, var alldeles för länge sedan jag va med min underbara Linnea. Det är först nu man inser vad saker har förändrats och hur länge sedan saker och ting hände...
Måste säga att det är tur man förändras med tiden...

Hemma med ett leende på läpparna!

Vaknade vid nio, åt frukost packade och sedan åkte jag och mamma iväg till stallet. Packade allting där och gjorde iordning hästen och sedan rullade vi mot ridhuset där vi red ett superroligt ridpass! Hon var härligt framme i handen redan från början, lite till och från i bjudningen men trampade ändå på riktigt bra. Jag la upp tempot en aning då jag har tendensen till att rida lite för sakta, hehe... Men hon fick en riktigt härlig och fluffig trav. Höger galoppen var en dröm, dock kom jag åt henne lite för bra så hon blev lite sur och slog bakut några gånger hehe. Vänster galopp var dock inte en dröm men där emot bättre än för en vecka sedan. Men har inget att klaga på då hon är så pass lite riden. Fina Wendy!♥


Lång men härlig Fredag!

Äntligen helg och fredag! Började dagen med skola som gick ovanligt fort, denna vecka har känts så seg så det var härligt med en snabb skoldag. Efter skolan gick jag, Matilda och Frida till Wayne´s och fikade och sen tog jag och Matilda bussen hem till henne.

Kvällen har bestått av lite tid i stallet, kikat på blivande tävlingsgruppen, såg när Moa red Wendy och senare blev det promenad hem till Matilda igen och resten av kvällen spenderade vi framför tvn med kladdkaka och massa prat. Kändes skönt att få prata ut lite och slippa ta allt över internet och mobil.

Nu sitter jag här i sängen med datorn i knäet och ska alldeles strax ta och lägga bort den för att sova. Klockan står på 09:00 och sen åker vi och hämtar Wendy och kör upp henne till ridhuset och trimmar lite dressyr. Hannah skulle nog komma och fota så då kanske ni får någon bild på Wendy in action!

I hate this life without you...


Lady Melodie

Strycker ett sträck över dagens ridpass.. Ingenting gick vidare bra, hon var till och från hela tiden, tjollrade, sparkade bak ut och kastade sig i början, sen sprang hon bara med mig i galoppen, nej ursch, rena rama mardrömmen... Tur det gick bättre i slutet men det märktes att det inte bara var jag som vart slut i hjärnan, hon vart alldeles tung i handen i slutet. Vi tar nya tag nästa gång!♥


Tired of this... Please come back to me...

Det är torsdag idag, helt okej då det är fredag imorgon sen heeelg!♥ Men til ämnet jag tänkte skriva om. Red Wendy igår kväll, hann inte blogga igår kväll då jag fick finbesök av Linnéa. Wendy var i alla fall sjukt pigg, blåste även rätt mycket få hon blev ganska spänd och tjollrig. Underlaget var även stenhårt så vart i stort sätt bara skritt igår också. Hittade ett ställe där man kunde rida lite kort travsträckor och i den lilla traven jag travade var hon jättefin! Bra takt och perfekt i handen. Så i helhet var hon faktiskt helt okej i formen igår.
Idag är det dressyrträning på torsdags lektionen. Känns som det var en evighet sedan vi hade torsdagslektion då vi inte hade något förra veckan och veckan innan hade vi uteridning men det blev bara skritt då det var glashalt ute... Så lite längtar man ju i alla fall.


Thinking of you all day long...

Sitter ännu en gång och lyssnar på 1D... Vad händer med mig? Aja skit samma. Wendy var i alla fall riktigt fin idag, skrittade ut en sväng pga underlaget. Hon var härligt frame i handen nästan hela skritturen, längtar verkligen tills det går att rida seriöst ute för hon verkar vara så himla fin ute, vilket Moa också säger och det gör mig ännu mer sugen på att rida henne ute!

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få upp lite värme, är det något speciellt ni vill läsa om kan ni ju slänga in en kommentar så ska jag försöka fixa det. Men vi ses!


- Dagens gofika som jag åt efter skolan.

Anonym - Berätta lite om Wendy :)

Wendy är ett 9årigt holländskt halvblods sto. Vet inte så jättemycket om henne... Men hennes ägare köpte henne i början på detta år och då var hon världigt sne i muskelaturen osv, trots det gick hon igenom vätrinärbesiktningen utan problem. Men efter en månad av ridning så blev hon tyvärr sparkad just ovanför knäet vilket gav en massa boxvila och vanlig vila. Nu är hon fräsch och riden i ca. 2 månader och jag ska börja rida henne 2-3 gånger i veckan vilket känns riktigt spännande!

Wendy stod tidigare i Vännäs och blev tävlad upp till 1meter hoppning tillsammans med ryttaren Carolina Määttä. Jag själv är ju dressyrintresserad vilket är perfekt för Moa som äger henne gillar mer att hoppa. Wendy är även lite överbygd vilket man inte alls tänker på under ridningen. Hon har mycket motor och det rör sig ganska mycket uppe i sadeln. Så får man henne lite starkare, så tror jag att hon kan få en rätt okej gång också om det går åt rätt håll!

Men nu är det rätt mycket styrke vi ska träna men mesta av allt lära känna varandra. Ridit henne några få gånger och jag känner att jag inte riktigt kan skritta på fullt långa tyglar osv, men det känns redan som att hon börjar slappna av mer och mer så det är ju ett framsteg!

Men vill ni veta mer om henne och våran utveckling får ni fortsätta läsa bloggen, kommer blogga efter varenda ridpass så ni får hålla utkik! :D


När man inte kan sova...

Röker du?: Nej

Snusar du?: Nej

Dricker du?: Händer

Är du snål?: Hehe, kanske lite...

Är du en egoist?: Om saker jag är rädd om, ja..

Är du snäll?: Oftast

Är du falsk?: Nej och hoppas inte andra tycker det heller

Är du blyg?: Joo... Hatar det...

Är du lycklig?: Kan jag inte påstå...

Vad är du rädd för?: Allt för mycket

Skolkar du?: Brukar aldrig hända

Äter du frukost?: Sometimes

Hur lång är du?: 169cm kanske?

Hur mycket väger du?: 52,9kg när jag vägde mig för typ två veckor sedan

Är du nöjd med dig själv?: Inte just nu i alla fall

Har du färgat hår?: Japp, men en  hel del utväxt, ganska samma färg dock.

Tatuerad?: Nej, men vill haaaa....

Är du oskuld?: hahaha -.-

Har du pussat någon av samma kön?: Joo

Kramar eller pussar?: Från rätt person är båda lika bra!

Skulle du kunna dejta en 24 åring?: Nej

Är muskler på killar viktigt?: Viktigt kan jag inte påstå, men det är inte helt fel heller

Hur ser din drömkille ut?: Bryr mig inte om utseendet

Vem pussade du senast?: Mattias

Vem kramade du senast?: Någon underbar vän, fått för många kramar senaste veckan...

Vem gillar du?: Mattias.....

Är du kär?: Mer än du anar.

Vilken är din favoritfärg?: Bra fråga

Vad pluggar/jobbar du med? Går Teknikprogramet på Balderskolan

När grät du senast?: Idag

Vad ber du din mamma köpa i en mataffär?: Tranbärsdricka just nu, annars godis

Vilken frukt tycker du om?: För många för att ränka upp

Vad är det bästa med sommar?: Värme, lätta kläder, lov, sol, bada, mer tid, allt typ...

Vem kan du prata om allt med?: Julia, Linnea, Angelina, Mattias, Maja

Hur ofta tränar du?: Skolidrott 2ggr i veckan, specialidrott 1 ridning + 1 fys, sen rider jag några gånger i veckan på fritiden också.

Gillar du att träna?: Ibland

Går du på gympa lektionerna?: Japp

Vad är din högsta önskan just nu?: Att få vara med världens finaste...

Vad vill du bli när du blir stor?: Bra fråga

Vad kan du inte leva utan?: Redan förlorat två senaste månaderna, men mina närmsta vänner och min familj...

Tv eller data?: Datorn, ser typ aldrig på tv

Vad var dagens lycka?: Skriva med han....

Vad var dagens räddning?: Middagen... TACOS!♥


I'm happy as long as you talk to me

Äntligen är skolan över efter en lååång dag... Direkt efter skolan gick jag och bestälde hem en ny lins så min högra gick sönder då jag skulle ta ut den i lördags, typiskt! Efter det gick jag och Matilda till ica där pappa var och handlade och sen liftade vi med honom hem, skönt att slippa gå! Sen satt vi bara hemma och degade, åt tacos, kakor och pepparkaksdeg och såg Williams Lista.

För ett tag sedan lämnade hon mig och nu sitter jag här själv i min ensamhet. Ska plugga lite som jag planerat, men vi hörs kanske senare om jag har tid och ork, puss på er!♥


- Mina kusiners dalmatiner Nerissa midsommar 2012

Daydreaming about you all the time

Sitter på matten med högsta volym i hörlurarna, finns inget annat än honom i mitt huvud idag... Vill bara spola tillbaka tiden, leva utan att höra ett ord från honom dödar mig. Sov sammanlagt ca. 3 timmar i natt pga alldeles för mycket tankar. Hatar kärleken...


Specialidrott

Idag på specialidrotten fick jag rida Floyd! Alla hade ponnyer så det var ganska kul, men ännu roligare var det när jag fick rida Floyd! Red honom mycket på innan jag började rida Nessa, för drygt 3år sedan så det var ju ett tag sedan. Idag är Floyd 27år men det kan man verkligen inte tro då han är pigg, framåt, mycket egen motor och inte alls speciellt stel eller liknande. Visst är han lite lat i bakbenen men vilken ridskolehäst över 20års åldern är inte det? Tyckte i alla fall att det gick bra, fick nästan bara beröm av instruktören och det var kul för han var inte alls som jag minns honom, skulle lätt kunna rida honom fler gånger. :)


- Bild som jag tog på Floyd år 2008 kanske?

Saying goodnight...

Nu är jag klar för ikväll, Over Again med One Direction spelas i högtalarna vilket jag aldrig trodde skulle hända men men. Med det säger jag i alla fall godnatt, vi ses imorgon!♥


Oj!

Vill bara säga att ni är otroliga, statistiken steg rätt ordentligt idag! Vill bara säga att det känns riktigt roligt och ni får mer än gärna fortsätta läsa bloggen, ju mer läsare ju roligare och mer motivation får man. Ni gör min kväll, tack underbara ni som hittat hit!♥


My heart stops everytime I see your name

It's hard to live without you,
please, come back...

Veckans planering

Måndag - Specialidrott, skola och plugg
Tisdag - Skola, specialidrott(fys), Wendy och plugg
Onsdag - Skola och Wendy
Torsdag - Skola och torsdagsträning
Fredag - Skola
Lördag - Wendy
Söndag - ?

Än så länge ser det ut såhär!
Länge sedan jag var i stallet såhär mycket...

True.


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

- Wendy i Fredags

Känt mig extremt seg hela dagen, finns ingen glädje alls idag. Steg upp satte mig direkt i soffan med datorn. Duschade lite senare och efter det åkte vi till mormor och morfar där det blev fika och sen pizza till middag. Satt för det mesta framför deras tv och kikade på världscupen där Malin levererade och slutade på en tredje plats! Nu ska jag ta tag i lite plugg och förhoppningsvis lyckas få mig i säng lite tidigare. Måndag imorgon imorgon lika med en tidig morgon då jag ska sitta till häst klockan 7:45...

Fars dag♥


- Smygehuk "Sveriges sydligaste udde" 2012

Jag vet vem jag är, när jag är hos dig...


Min kväll blev inte riktigt som planerat, tanken var att jag skulle vara med Julia men tiden räckte inte till tyvärr. Verkligen så synd då jag skulle behöva en så fin vän som henne ikväll. Annars har dagen bestått av en massa stall, åkte upp med Wendy på ridhuset och trimmade dressyr, jobbigt värre. Nu spelas Melissa Horn i högtalarna medans jag skriver med fina Julia. Hoppas ni haft en toppen lördag!

I'm not fine, but I keep smiling


Hejdå.

Lämnar bloggen, dv, fb, instagram, allting tills jag känner att det finns något att berätta.
Det här kan vara slutet för min blogg, tack för mig.

Mitt hjärta är i tusen bitar.


what should I do?


Jag är svagare än vad jag tror att jag är

Kände mig redo för skolan i morse, magen var nästan sig själv men så fort jag började anstränga mig fick jag frossa om och om igen... Så valde att stanna hemma ännu en dag. Blir mer och mer deprimerad av att sitta inne, vill bara ut, vill till stallet, till älsklingen, allt som kan få mig på bättre humör. Det gör inte saken bättre när man saknar världens finaste ponny...


När? Det är frågan...

Mitt illamående tar över, känns inte som jag kommer vara helt hundra imorgon heller men sattsar på skolan ändå. Har endå bara en lektion så det borde jag klara av. Måste hur som helst ut ur våran lägenhet, känner mig oerhört instängd... Sen var det snart en vecka sedan jag träffade älsklingen sist, känns som en evighet.

Just nu sitter jag och snackar med bästa Linnea i telefonen, tänk vad så lite kan få en på så bätte humör. Känt mig, nere, ledsen och deprimerad hela dagen fram tills nu.


- Jag och Linnea med finaste ponnysarna!♥

Home, day 2

Varit hemma idag också, magen vill inte vara på min sida... Sen anstränger jag mig minsta lilla får jag fossa osv... Inte ett dugg roligt. Tur mor och bror räddade mig med subway mackor till middag och snällaste pappa köpte lussebulle och pringles åt mig när han var och handlade!♥

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och dricka lite tranbärsdricka så min magen blir argare och mina urinvägar gladare! Vi hörs senare för hoppningsvis.

- Saknar min underbara!♥

.


Time without you is like an eternity


Tandläkaren, besök nr.3

Var hos tandläkaren för tredje gången i år och lagade sista hålet... Typiskt jag som aldrig haft hål, alltid haft jättefina tänder ska helt plötsligt få massor med hål... Men nu var sista gjort i alla fall, ska dit om ett halvår igen, blääää, hatar tandläkaren...

Efter jag varit hos tandläkaren skyndade jag mig hem igen, känner min inte riktig kry idag... Vaknat flera gånger i natt och fått suruppstötningar och idag känns jag allmänt omtumlad och fryser mer än någonsin... Sitter med två täcken, one piece, tjocktröja under den och ändå fryser jag... Tur jag bakade kakor igår då har jag i alla fall något att trösta mig med... Saknar pojkvännen dessutom...


- Fina girls♥

Mitt hjärta blöder...


- Idag saknar jag dig sådär extra mycket...

Måndag, ny vecka, nya tag

Började dagen med specialidrott där jag red Stella som gick riktigt bra! Vi hoppade 5 ½:an och det fanns inga större problem än min hand och skänkel. Gick mycket bättre än sist jag red henne, vilket kändes bra! En häst jag kan tänka mig rida lite oftare.

Sen var det vanliga skolan som gällde, drygt som vanligt... Men dagen gick förvänandesvärt riktigt fort som tur var. Så jag och Matilda gick till ICA där vi köpa choklad sen åkte vi hem och bakade kakor. Ett försök på subwaykakor... Vart något liknande men inte alls som subbans kakor, men de duger ändå!

Nu ska jag ta och göra bort lite plugg så jag kanske kan lägga mig lite tidigare än vanligt. Sjuuuukt sugen på att sova just nu känner jag...


Lady Melodie - Dressyrprogramsträning 3/11


Evokes memories

Ser på tv med mamma och pappa, vi tittar på programet Allt för Sverige och säger till mamma att: "Den där hästen ser ut som Rist och Miranda" Vilket det visade sig att det var också. Miranda var i stort sätt min första riktiga sköthäst som jag red ca. en gång i veckan. Om man ska räkna från start till stopp så red jag henne i ca. 6år. Idag är Miranda hela 29år, helt otroligt. Det är garranterat en ponny jag sent kommer glömma, så sjukt många minnen från denna ponny, så mycket som hon har lärt mig!


- Bild från när jag hälsade på henne i somras.

När jag hälsade på henne trodde jag att hon skulle vara lite mer "seg och gammal". Men hon var precis som jag minns henne. Tjurig, ville inte gå från gården när jag satt på, korta och bekväma steg, lyssnade när jag visslade, men bäst av allt, det gick knappt att bromsa när vi galopperade på läggdan, hon tyckte det var så kul! Visste jag inte att hon var 29år skulle jag inte tro det när jag släppte armarna rakt ut och bara njöt, en sån underbar känsla på en sån underbar ponny. Miranda IV♥ 


I'm so glad I found you


Wendy

Red Wendy för andra gången idag. Ska nog börja rida henne 1-2ggr i veckan eller liknande. Gick riktigt bra idag för att vara andra gången. Tycker det går så sjukt fort när jag rider stor häst... Alla gångarter är så stora gemfört med ponnyernas på ridskolan. Nessa hade ju ganska stora för att vara ponny men den känslan har jag ju som tappat under månaden utan henne. Men fick både känna på Wendys bra sidor och även dåliga sidor idag. Hon är så grymt känslig för ljud och ganska tittig. Men på slutet gick det riktigt bra faktiskt! :D

Ska rida henne på fredag igen och då ska jag försöka fixa film eller bilder! Vad säger ni om det? ;)


Fredag 2 November 2012

Började dagen med att vakna upp hos älsklingen. Låg kvar rätt länge men klockan elva skyndade jag mig iväg till stan för provning av linser. Jag måste vara den sämsta någonsin på att stoppa in liserna i ögonen haha, det tog typ 30-40min att få in båda... Ska alldeles strax börja göra mig klar för att sedan fara tillbaka till Mattias och äta middag med några från hans släckt. Blir säkert mysigt.

Ska dock sova hemma ikväll då det blir tidig morgon imorgon då det först är dressyrprogramsträning klockan 9:00 och efter det klockan 13:00 är det klubbdressyr. Sen blir jag kvar på stallet resten av kvällen för att vi har halloweenkväll för småbarnen, blir kuligt. Men vi hörs imorgon eller något!


-Skulle inte sitta fel med lite sommar, värme och sol just nu...

RSS 2.0