Good day!


-arkivbild
Äntligen fredag! Denna vecka har gått otroligt fort, massor med skoj, bra flyt i skolan, allt är helt okej för tillfället vilket känns riktigt skönt.

Den här dagen började med att jag kom till skolan, hade matte, men det var inte vilken mattelektion som helst, vi fick våra skoldatorer! Gillar att den här datorn är bättre än min vanliga, haha. Men resten har flytit på bra, lunchen åts på matfesten med härliga nya klasskamrater sen har det inte hänt så mycket mer speciellt.

Ikväll blir det att umgås med älskling och andra vänner. Men nu ska jag ta och fräscha upp mig lite så man slipper skämmas allt för mycket ikväll... Men vi hör väl så småning om, ha det bra så länge!


New in


Poor Girl

Toppendag ännu en gång! Haft rätt chill lektioner idag, matten gick som en dans, tekniken gick ovanligt fort och kemin gjorde våran vikarie massa expriment sen hade vi hål, sen slapp vi engelskan och fick sluta tre timmar tidigare, underbart! Gick in till stan, först för en fika på Lilla Mari med Matilda, sen gick jag på lite affärer med Linnea, Frida och Tova. Blev ett par mjukis byxor och en ny vinterjacka. 

De två senaste dagarna har jag spenderat ca 2300kr på kläder och lite smått å gott... Kanske dags att börja lämna plånboken hemma... Men välbehövliga saker har jag fått med mig hem! Dyker upp lite bilder sen ikväll så håll utik! :]


Pink

Länge funderat på hur jag ska göra, men har nu bestämt mig för att sälja min knallrosa jacka! Den har hängt med mig 1 ½ sesong ungefär fortfarande som i nyskick! Jag som har storlek XS/S i vanliga fall har trivts riktigt bra i denna, men man kan tyvärr inte behålla allt jämt...

Färg: Rosa
Storlek: L mer som en M (grymt kort i armarna)
Kostade: 900kr som ny
Mitt pris: 500kr elr bud



Intresserad? Kontakta: [email protected]
Kan fixas bilder med den på om det finns intresse.

Facebook reveals

För ungefär drygt en timma sedan for min underbara, känns alltid lika ensamt varenda gång man skilljs åt... Speciellt när man vet att det kan vara några dagar bort innan man ses igen. Men då har man något litet extra att längta efter i alla fall!

Nu väntar sängen, tisdag imorgon, skola, sen blir det en sväng på stan är tanken. Vi ser väl hur det slutar, vi hörs imorgon!


Fem svaga/starka sidor om mig

Fem svaga sidor om mig:
- Prata/läsa högt i grupp
- Blir otroligt lätt svartsjuk...
- Fryser otroligt lätt, typ så fort jag går ut
- Ringa folk, blir otroligt nervös
- Dåligt självförtroende

Fem starka sidor om mig:
- Bra handstil (enligt andra)
- Sova otroligt länge
- Lära mig saker otroligt fort
- Baka liten kladdkaka:]
- Säga ordet "otroligt"

Wait for something good

Första skoldagen för veckan avklarad! Varit en riktigt bra dag idag, inget har känts speciellt jobbigt, börjar komma in bra i klassen och allt flyter på bra. Hann göra allt i stallet i morse innan och efter informationen för specialidrotten, förutom fylla på vatten i hagen då jag stannade i ett samtal på tok för länge och fick stressa genom duschen och till skolan, men så kan det gå! Kom endå i riktigt bra tid till skolan.

Nu är det bara vänta tills finaste kommer, väntar man på något gott kan man aldrig vänta för länge! Men nu ska jag måla naglarna, vi hörs senare ikväll förhoppningsvis! :)


Lucky Monday

Måndagmorgon, precis ätit frukost. Ska alldeles strax ta och plocka bort smöret osv. Efter det ska jag till stallet och tillbringa dagens första timmar där tillsammans med bästa brudarna som jag kommer göra varje måndagmorgon framöver, hur bra är inte det? Känns som jag kommer älska specialidrotts timmarna, hehe.

Men tänkte vara extra duktig och fara dit lite extra tidigt och göra bort alla Nessas sysslor då hon ändå bara ska stå idag, då kanske mamma kan åka dit ikväll och kolla till henne för då har jag en sak mindre efter skolan. Då är det endast tid läxor och älsklingen ikväll. Älska denna måndag!

Vi hörs förhoppningsvis senare idag! :D -Tove


Sunday

Har varit extremt seg idag... Sov hos älsklingen i natt, slappade i sängen och såg på film tills två på dagen typ. Efter det for jag hem, käkade pizza som blev över från igår sedan somnade jag och sov typ två timmar till, hehe... Mamma väckte mig vid fem, då for vi till stallet där det blev motion av bästa B som skötte sig exemplariskt! Nu sitter jag här och slöar ännu mer...

Hela mitt liv känns så sjukt segt just nu, står framför ett av mitt livs jobbigaste val, precis börjat gymnasiet, mycket som händer... Saknar så otroligt många vänner, alla är så splittrade nu, olika nya skolor osv... Herregud alltså... Just nu skulle jag gärna tacka jaa till att börja dagis igen.


Söööt ponny - Falsterbo 2012

FRIDAAAY!!!

Äntligen fredag, så som jag längtat! Denna vecka har känts som en evighet, men äntligen närmar den sitt slut, kom precis hem från skolan och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska till stallet någon gång idag men har ingen aning om när. Ponnyn ska i alla fall få ett lugnt pass eftersom hon gick så bra igår! Har inget mer roligt att berätta, så ni får ha det bra så länge! :]

Haha, kommer aldrig sluta skratta...


Don't worry, be happy.....

Började dagen med att jag vaknade upp hos älsklingen, for hem när han for till skolan vid 8. La mig och sov en till stund, steg upp och gjorde mig klar osv. Började halv 11, hade en lektion sen lunch. Blev en macka på subway med Matilda efter det var det två lektioner till. Hade labb sista och vart klar tidigare och fick sluta tidigare, underbart!

Hem, käkade, kollade datorn sen var det dags för stallet och terminens första lektion! Dressyr stod på schemat och ponnyn gick bättre än någonsin! Vänster varv var klockrent, höger något sämre men kanonfin öven där! Varför ska man förälska sig i något som man vet inte kommer vara för evigt?... Men man får ta vara på den tiden man har! Kan inte säga något annat än "superfina ponny!"

Nu väntar duschen, sen sängen, fredag imorgon sen heeeelg!!! Längtar i mängder, helt slut från tårna och upp... Gymnasiet tar kål på en...

Vi hörs!


The tears never stop...


Bytt klass - TE1A

Övertaggat schema vill jag lova....

Tuesday

Åååh, hatar att jag började denna klass... Precis börjat prata med folk och alla verkar helt underbara och glada... Sen nu ska jag förmodligen byta till TE1A då jag har sökt specialidrott(ridning), kommit in på det men går inte i klassen med specialidrott så har inget schema för det... Typiskt då vi verkade komma bra överens i klassen så pass fort, vill inte byta även fast jag valde teknik enbart för specialidrotten, men nu får det blir som det blir... Förhoppningsvis blir det bra vilket som!

Tuggar i mig lite blåbärsoaj sen sticker jag till stallet!

Glädjetårarnas överflöd...

Gråtit minst hundra tårar nu ikväll... Ponnyn var så sjukt underbart fin idag, allt stämde, varenda steg var som ett nytt andetag som gjorde mig starkare för varje gång. Det var verkligen sjukt roligt att rida idag, länge sedan jag kände såhär! Tårarna har i stortsätt runnit ända sen jag satt av, fan vad den ponnyn är grym! :']

Övrigt har dagen varit rätt jobbig, hade ont i magen ända till lunch för jag varit så nervös för skolan/gymnasiet, sjukt mycket som inte stämmer vilket gör mig stressad, saker som man inte får veta för än en sekund innan, lika med ännu mer stressad... Helt slut i hela kroppen...

Som tur är har båda mina älsklingar räddat min dag och fått mig att pusta ut och tänka att man alltid har dem där vilket gör att man klarar de motgångar som känns som jobbigast. Världens underbaraste Mattias och finaste ponnyn Baronessa, helt oslagbara enligt mig!♥

Nu ska jag ta mig en tallrik blåbärspaj och efter det blir det en snabbdusch sedan sängen, tur jag börjar tio imorgon så jag hinner i alla fall få en liiiiten sovmorgon... Puss på er, vi hörs imorgon!


The first day is complete!

Helt slut efter första dagen på gymnasiet, har dessutom varit och tagit ner tråden på sommarhagen, sen har jag ponnyn kvar att rida och ta hand om ikväll... Kommer sova gott inatt vill jag lova! Men det blir perfekt då vi börjar klockan 10 imorgon, inte helt fel!

Är dock rätt nöjd med klass och så, har inte pratat med så många men det kommer väl, alla kanske är lika blyga som jag nu i början, vem vet!? Nu är det mat, vi hörs sen!


Saknar er rätt mycket faktiskt....

Tomorrow starts new adventures

Imorgon börjar ett nytt liv, livet på gymnasiet. Det blir teknik på balderskolan för min del, tycker det känns oerhört jobbigt med en ny klass, kändes så bra med älskade 9C, men nu blir det TE1B... Som tur har jag Johanna i samma klass, då slipper jag svimma av skräck, haha...

Vill tacka bästa Julia för en underbar helg i Umeå, saknar den där tjejen redan, så grym som hon är! Svårt att hitta något i klass med henne, precis en sån vän som jag behöver.

Nu blir det duschen sen sussa kudden annars kommer jag aldrig få mig upp imorgon, vi ses på balder imorgon alla teknikare!

Sovgott alla!♥

Godmorgon

Har ganska nästan precis just vaknat och ska alldeles strax käka lunch. Efter det tar vi och far till Vännäs för att kika på storhästtävlingar, blir säkert härligt! 23grader ute, inget att klaga på! :D

Men nu kallar maten, vi hörs!

Uppe före tuppen

Godmorgon världen, uppe tidigt som satan, fått få timmars sömn men vad gör man inte för att hinna med dagen? Fredag idag, tre dagar innan skolan börjar... Buhuuu... Men något som piggar upp min vardag är att jag far till väldens bästa Julia idag. Tar bussen efter lunch någon gång beroende på vad jag hinner. Har lite packning kvar osv som ska göras innan.

Sen kommer jag hem på söndag kväll med massor av uppdatering om jag inte hinner blogga där nere. Men nu ska jag ta och öka farten lite, hovslagaren kommer och ska ge Nessa nya hovar vilket kan behövas! Det har växt fortare än någonsin senaste veckorna. Men vi hörs inom någon dag!

P U S S ♥


Nothing can describe my love to you!





Världens finaste ponny!

Umeå imorgon

Imorgon tar jag bussen till min kära saknade vän Julia i Umeå. Saknar henne i mängder, sånna personer som henne finns det för få av och när man väl hittar dem bor de på tok för långt bort... Men vi lovade varandra att vi skulle träffas på sommarlovet och nu helgen innan skolan börjar, haha, alltid i sista sekund! Så typiskt oss, samma sak när hon kom på nyårs i vintras, det bestämde vi dagen innan, haha...

Nu ska jag börja packa och städa klart det sista i mitt rum, vi hörs kanske en snabbis imorgon, ska försöka hinna göra några tidsinställda inlägg så ni kan få lite bilder eller något medans jag är borta, möjligtvis kanske jag lyckas uppdatera från Umeå, ni ser väl! ;D

Ha det så bra så länge!:*


Tacos

Kom ganska precis hem från stallet efter att ha ridit två hästar, helt slut nu... Mycket kvar att göra och det känns som att jag kommer stupa vilken sekund som helst.

Var på stan tidigare idag, fick med mig en tröja, ett par örhängen och en hårdonat hem. Lite välbehövliga saker som kommer användas väl! Men nu ska jag käka lite tacos och sen blir det att städa och packa hela kvällen, möjligtvis far jag ut en sväng bara för avbelastningen, men vi hörs!

Städa, städa, städa!

Klockan är snart två på natten och just nu sitter jag uppe och städar mitt rum, går lite segt, hehe... Linnéa har varit på besök här ikväll och just nu verkar det som hon har somnat, lillan har det inte lätt när hon är med mig... Uppe länge och sover på tok för länge på dagarna!

Imorgon är schemat helt fullspäckat! Ska städa klart mitt rum, stan en sväng och köpa en tröja, rida två hästar, tanken var att fara och bada med Maja men vet inte om jag hinner... Sen på kvällen hade jag tänkt vara med Mattias då jag inte har någon aning när jag kommer ha tid att vara med honom då skolan börjar på måndag och jag åker kanske till Umeå och hälsar på Julia i helgen, så vi ser helt enkelt hur det blir med det! Bloggen kommer nog i alla fall inte ligga i första hand imorgon(idag).

Men nu ska jag ta en sista repa sen ska även jag ta och sova några timmar. Vi ses kanske imorgon om det blir något tid över... Puss på er!♥


My new hair color...


Brown Hair

Läs extra noga om ni inte tror mig, men just nu städar jag mitt rum! Värt nobelpriset nästan, haha... Har inte gjort så mycket idag, vaknade hos bästa Mattias var där till typ två kanske? Kom hem, la mig i soffan och låg där ett bra tag tills jag kände att rummet behövde mig, hehe...

Igår var jag på stan med Linnéa och även Agnes som vi mötte där, klippte mig sen köpte jag även ett paket hårfärg, olja till håret och ett par jeans! Bytte även min tröja på bikbok till en lika dan då den förra inte höll i sömmarna, typiskt! Tänkte fixa bilder på allt sen så bloggen får lite andra bilder än vanligt!

Efter vi var på stan igår färgade Linnéa mitt hår så nu är jag äääntligen brunett igen! Ovant men sjukt vad jag längtat och nu är det äntligen gjort! :']


Dock ljusare på bilden än vad det är in real!

Monday

Kom ganska precis hem från Mattias, stannade där över natten och det är inget man kan klaga över! Bästa som finns måste vara när personen som betyder mest ligger och håller om en i stort sätt hela natten, obeskrivligt så underbart!

Morgonen har gått på tok för fort, underbart väder ute men Matte lyckades få mig att sova/vila några timmar till och helt plötsligt var klockan tre... Ibland önskar man att dagarna var något längre så man får tid med mer saker! Idag har då inget vettigt gjorts ännu och klockan har precis slagit fem.

Ikväll kommer Linnéa hit, bäst att ta på mig ögonbindeln så jag slipper se den solbrända huden som hon förmodligen lyckats få under några dagar i Grekland, smått avis kan jag säga att man varit då man varit hemma i kalla Skellefteå under tiden, men men, vädret är ju rätt okej här nu också!

Men nu ska jag försöka städa mitt rum lite gann innan mamma anfaller när hon kommer hem, måste hitta min börs också, vars tusan nu den kan vara... Men vi höra, puss!


You make my day.

Började dagen med att sova till typ halv ett, låg dock kvar i sängen till halv tre, dålig vana! Åt mat duschade och sedan åkte jag till Mattias och var där ett tag.

Har ganska precis kommit hem från stallet, bara hunnit äta middag och snart ska jag kila till Mattias igen, vi ser väl hur länge jag stannar, har ingen aning om när jag ska hem. Vi ser helt enkelt hur det blir med det!

Har även klipptid på tisdag då även hårfärg ska inhandlas... Brunett som står på schemat denna gång, less på att sitta hos frissan i tre timmar varje gång jag ska slinga utväxten... Fast mamma försöker övertala mig hela tiden om att fortsätta ha slingor men vi ser väl, just nu lutar det i alla fall mot brunt och jag tror det kommer bli så i slutändan!

Men nu fick jag ett sms av Mattias så tror jag måste skynda mig lite grann! Men vi hör imorgon eller eventuellt senare ikväll, puss på er! :]


You are everything I need!


Love you more than I ever have done before!

Startade dagen med att mamma väckte mig vid 09:00 och berättade att hon varit i stallet och gjort klart allt så jag behövde bara dit senare och rida osv! Hon frågade även om jag ville följa med på Nolian i Piteå och när vi lix var i farten kunde vi åka till Luleå också. Vilket jag gick med på! :)

Skönt att komma bort från allt ett tag, allt det jobbiga, alla funderingar, trots mycket ändå diskuterades i bilen dit och hem. Ändå blev det en toppen dag, fick med mig några prylar hem också, större delen från Hööks Hästsport i Lulså. Men hittade en kanonskön sport BH och ett skärp som jag fick av mamma på Nolian, kändes super!


- Underbara saknade brudar! -

Words can't describe how much I love you!

Har inte hänt så mycket speciellt under tiden då jag inte har bloggat. Då jag inte har varit i stallet har jag tillbringat den mesta tiden tillsammans med världens underbaraste Mattias. Någon som lyst upp mina dagar på senaste trots vi inte gjort så mycket annat än att sova osv.

Sen har jag ett tungt beslut framför mig därav den dåliga uppdateringen... Jag varken bloggat här eller på hästbloggen speciellt mycket på senaste, sen senaste veckan har jag även tagit hand om Linnéas ponny så det har inte blivit över så mycket tid till datorsittande heller. Men förhoppningsvis ska jag försöka komma tillbaka lite nu då Linnéa kommit hem nu för någon timme sedan!

Så ni har inte missat speciellt mycket, men ska försöka bättra på uppdateringen!

Puss på er!♥


Jag och Ådi - Skåne resan

I want to stay with you, forever!


LOVE




Falsterbo stand · Nikon D3100 · Foto: Jag & pappa

STAY


MISS YOU TONIGHT♥

Tumblr_m5u2bqhvh01r78cf5o1_500_large

RSS 2.0