Nytt stall och nya möjligheter






Sista kvällen på betet

Mitt hjärta har åkt till Turkiet i en vecka... :( Jag saknar honom redan... Som tur är har jag Eddie och Bisse som jag kan krama och pussa på medan Mattias är borta.

Bisse bjöd på ett riktigt toppenpass idag! Provade en helt annan framridning och det känns som det gjorde susen! Red igenom delar ut LB:2 som vi ska tävla om två veckor och det känns faktiskt som det kan gå vägen! Hoppas bara han bjuder lite på sig så han kan visa upp sitt rätta jag på tävlingen också, skulle vara kul att få en bedömning av domarna när han går som bäst. Det ska ju dessutom vara tre domare i varje klass i Kåge, då vill man ju göra bra ifrån sig. :)

Imorgon ska Bisse flytta till innervik och gå på lösdrift. Kommer blir himla bra om det fungerar med hagkompisar osv. Blir spännande!




Tror någon är trött idag






Jag är svag nu.

Det händer ofta att jag inte känner mig tillräcklig, just nu känns det så. Jag vill så mycket mer än jag själv orkar, jag vill visa hur mycket jag uppskattar allt alla andra gör för mig. Men jag känner mig så svag, så sårbar och ledsen nu. Förkyldningen som sitter i är lite droppen, det tar emot hela tiden, det tar nästan emot att andas ibland. Men jag har världens finaste personer runt omkring mig, mamma, pappa, Mattias, Moa, Evve, Matilda, är bara några av alla som ska ha mer än vad jag kan ge tillbaka. Utan er skulle jag nog inte stå just nu, jag kan inte tacka er nog. Jag önskar bara att jag kan få bli frisk och glad igen snart.

Matfesten

Blev en sväng ner på matfesten idag, sprang även in på Cubus och shoppade nya mjukisar på rean. Även Eddie är nöjd som blev tre leksaker rikare. Nu har jag landat i soffan fram till middagen och ikväll ska jag åka och röra lite på Vardo, ska bara longera honom då jag hostar än... Sjukt ridsugen nu!



Finaste platsen på jorden




Hästig förmiddag

Hängt med Amme till Bureå när hon skulle hoppa Frodo idag, trevligt att få andas lite häst igen, börjar bli sjukt ridsugen efter en veckas uppehåll. Grymt less på denna förkyldning... Påväg hem svängde vi förbi en gammal bekant, världens finaste tant Miranda. 32år and still going strong, shit vad den där ponnyn lärt mig mycket. Men några pussar blev det innan vi åkte vidare till tempo och köpte korv, sen vidare till ridhuset där hon skulle rida hennes egna häst Caramell. Vi hann med mycket på drygt fyra timmar, men kul var det.

 

Bloppis - Hästprylar

Treadstone träns, svart storlek full - Kalasfint läder, inte smörjt på ett tag men fortfarande lika mjukt och fint. Bred snygg nosgrimma, ink. tyglar - 500kr


Treadstone klinker träns, svart storlek full - Även detta med väldigt mjukt och fint läder, bra kvalité, silvrigt klinker på pannband och nosgrimma - 450kr

Jacson kavaj, svart storlek 36 - Jag bär vanligtvis XS/34 så den är lite stor på mig. - 100kr

Toppar förkyldningen med ögoninflammation

Sjukt less på att vara sjuk nu... Speciellt när det är så himla fint väder och det är jobbigt att vara ute med denna förkyldning när det är så varmt... Ögoninflammation på det är förhoppningsvis sista jag drabbas av nu.




Soffmys och repris från ridsports EM





Ursch vilket dygn..

För 24 timmar sen åkte jag till Vardo som skulle skos medan Evve jobbade, gick bra och trimmade honom lite barbacka efteråt och han var riktigt fin och mjuk när han hittade balansen med mig flängandes på ryggen. 

På kvällen åkte jag till ridhuset för möte med vår nystartade sektion och med tävlingsgrupperna. Men började må så himla dåligt så åkte hem lite tidigare än alla andra. Hade så ont i huvudet så det var till och med jobbigt att konsentrera mig när jag körde hem...

Väl hemma skakade jag när jag skulle ta värktabletter, kändes som kroppen inte riktigt orkade med smärtan. Låg i soffan och frös tills Mattias kom hem. Var värre när jag vaknade idag, sovit dåligt, fryser och svettas om varannat... Men det har äntligen lättat lite nu efter värktabletter och lite extra sömn i soffan. Nu sitter jag som klistrad på SVT play från ridsports EM, klockan 14:20 börjar hoppningen på SVT1, blir mycket inspiration idag!


Sliten efter en lång dag igår

Vart en väldigt lång dag igår, två hästar ridna och Bisse visade några extra fina glimtar ibland, jobbar vidare för att han ska vara kvick för skänkeln utan att bli springig. Går i slutet av ridpasset men i början är det svårare att hitta mellanläget. Han blev även av med den fruktansvärda långa och tjocka pälsen, tror det var skönt för honom. Ska försöka få med mig någon att fota någon dag så ni får se, börjat hända grejer men han behöver fortfarande lite mer styrka.

Efter 8,5 timmar i stallet så blev det utgång med massa bra människor, behövde verkligen få bryta mönstret med allt stall och press. Den här veckan har varit rätt jobbig mentalt... Hoppas nästa vecka känns lättare.

Lyxade med Matilda och åt god mat.

.

Jag har nu under en lång period känt att livet leker, jag har världens finaste pojkvän, hund, familj, vänner och en hel drös med hästar jag kan rida. Vädret är till och med grymt! Ni vet sådär när allt känns rätt för stunden.

Men idag kom bakslaget, när jag är så fruktansvärt känslig... Det är en liten liten tröskel och när det rinner över den brister allt. Allt känns bara skit men egentligen finns det inget att klaga på. Men tårarna bara rinner, kroppen bara säger nej. Minsta lilla grej som går fel idag så kommer tårarna rinna. Nej fy för denna dag... :'(

Tur jag har dig när det är som värst...

Två år

Du ligger här bredvid och sover, dina tunga höga andetag, man kan ju tro du har andningssvårigheter. Men för mer än två år sedan trodde jag aldrig att du skulle vara här vid min sida igen, men ack så fel jag hade. Vi två, har nu varit tillsammans i hela två år och i fem år har du ägt mitt hjärta. Du är världens finaste för mig, det kommer alltid att vara så, jag älskar dig! <3


Vilken helg och än är den inte över!

Vi valde helt rätt helg att ha våran nationella hopptävling på, fantastiskt väder! Jag och Eddie har spanat på hästar i två dagar nu, hela och långa dagar i stallet. Imorgon ska jag dit igen men E får stanna hemma, jobbar dom två sista klasserna men vill vara där och se alla finaler på förmiddagen också. Måste ju passa på.

Bara en sak som saknas i helgen, världens finaste är i Umeå hela helgen. Känns konstigt att sova utan honom, men som tur är kommer han hem imorgon, både jag och E längtar!<3




RSS 2.0