Patrik Kittel

Väckarklockan ringde 07:00 imorse och vid 08:30 rullade jag, mamma, Linnea och Maria till Umeå för clinic med Patrik Kittel. Riktigt roligt och lärorigt! Ångrar verkligen inte att vi åkte dit och kikade. Efter det blev det middag på McDonalds, inte helt fel det heller.

Nu ligger jag hemma och degar i sängen och gruvar mig för att jag ska laga mit livs första hål i en tand imorgon... Så oerhört nervös... Men förhoppningsvis överlever jag i alla fall. :(



Något jag inte hunnit berätta... Tidigare i veckan kom pappa hem med ett paket och sa "Gissa vad jag har köpt?" , hade ingen aning förutom att han skulle på någon affär och kika efter ett objektiv dagen innan men då hade han tydligen redan beställt detta och det var ett mackro objektiv, LYCKA! Bilden ovan är i alla fall tagen med detta objektiv. Börjar vara lite sugen på att börja fota lite mer nu igen.

Tröttare än tröttast...

Sista lektionen nu, har religon... Började dagen med matteprov och för en timma sedan ungefär sprang vi 2000meter... Helt slut nu, gäspar i sinne!
Efter skolan ska jag förbi optikern och göra en körkortskontroll, sen efter det ska jag umgås med Matilda och Linnea resten av kvällen. Vi ska bland annat ta lite porträttbilder, känns som datorn behöver fräschas upp med lite annat än hästbilder. Men vi hörs förmodligen ikväll, kram!


Turkos KL tröja, JA TACK!


Någon vänlig själ som vill skänka denna till mig? (A)
Cheval Ridsport - 799kr

Onsdag

Sitter på skolan ska skriva en engelska uppsatts om South Africa på engelska och ska sedan redovisa i grupper med endast stödord och möjligtvis powerpoint... Båda mina svaga sidor att prata engelska och dessutom för grupp. Känner mig osäker, tappar ord och börjar stamma... Varför ska man behöva det här? Joo för att bli bättre, men det är svårt att bli bättre när man inte ens tycker att det är kul...

Fick en jättefin bild av Matilda idag som hon ritat själv. Helt sjukt hur duktig hon är på att rita... Här har ni orginalet och nedanför är Matildas bild!


You make me stronger

Fick besök av älsklingen ikväll, blev massa mys framför TVn, behövdes verkligen en kväll som denna! Hitils har kvällen varit fri från tårar och får en känsla att jag kommer klara det här, även om det är extremt jobbigt vissa tillfällen... Tur det finns någon som gör en på bättre humör i alla fall!

Sen måste jag få säga att jag måste ha världens goaste vänner! Tappade räkningen igår hur många kramar jag fick, ni är helt enkelt för söta!


Every breath without you is a pain...

Detta måste vara den jobbigaste dagen någonsin i mitt liv... För första gången på två år måste jag tänka "Vilken dag är det jag ska till stallet nästa gång?" Det finns inget måste längre, det finns inget det här vill Nessa ha, jag måste till Nessa... Varje andetag utan henne gör så fruktansvärt ont, orkar just och pass stå på benen, äter som en gris, dricker som en dinosarie... Känner mig som en daggmask, sladdrig, äcklig och gått i tusen bitar men lever ändå...

För er som inte vet så hade jag Nessa bara på foder och nu lämnat tillbaka henne för att själv gå vidare och lära mig nya grejer.

Måste bara få tacka alla underbara människor som stöttar mig igenom den här smärtan. Utan er skulle jag aldrig palla med det här. Sen vill jag självklart tacka Carro och Eva som har gett mig den här möjligheten att låna den här ponnyn i hela 3år! Det måste ha varit de bästa åren i mitt liv... Ni är guldvärda!

I just wanna hold you in my arms...

I miss you...


Ni är underbara!

Under två dagar har läsar statistiken stigit med nästan hundra läsare. Glad tjej vill jag lova! Blir så sjukt mycket mer sugen att blogga när många läser bloggen, så nu ska jag försöka bättra mig lite!

Sen vill jag tacka alla underbara vänner som fanns där och stöttade mig igår när allting var som värst. Själv är alla tårar för det mesta slut, hela kroppen darrar nästan när jag rör på mig och gärnan är inte alls med. Tänk vad ett krossat hjärta kan göra så mycket, saknar min ponny så....


I will always love you!♥


♥♥♥

One in a million

I exakt tre år, en månad och sjugofyra dagar har jag fått chansen att rida och låna en underbar ponny vid namn Baronessa. Ett fuxsto på 148cm, född 1995, import Holland, sne vit bläs över vänstra näsborren framifrån, en vit halv kotrand på vänster bak.

"Började rida denna ponny 31 Juli 2009, minns att jag skrittade henne från stallet där hon stod till Torpet i Bureå där ridbanan är. Kortade tyglarna och hade hennes öron framför ögonen i några varv, där efter tog vi på gramanen och jag minns hur fin jag tyckte hon var. Fick prova hoppa några skutt, vilken känsla, en riktig hopponny! Kär från första början, det här var en ponny för mig!

Redan två dagar senare red jag henne för första gången som "medryttare", började rida henne en gång i veckan, samtidigt som mamma red en häst i samma stall. Började träna allt mer för tränare och efter några månader började jag rida henne två gånger i veckan osv.

Våren 2010 red jag henne nästan tre gånger i veckan, började rida henne utan graman och startade min första klubbhoppning på höjderna 50- och 70cm. Vilket resulterade i 12fel och en massa tidfel i 50cm då jag la volter och styrde in i väggen för att jag inte fick stopp på henne. 70cm kom vi tvåa men jag gjorde inget annat än att bromsa och styra, fort gick det kan jag lova!

Sommaren 2010 red jag henne i stort sätt varje dag, var med på träningsläger, startade mina första tävlingar i både dressyr och hoppning. Allt med godkända resultat. Jag älskade ponnyn mest av allt trotts vi delade många jobbiga stunder tillsammans!

16 December 2010 lyckades jag äntligen övertala mina föräldrar att ta Nessa på foder och flyttade henne till Skellefteå Ridklubb. Då började vi träna på riktigt, började träna för tränare en gång i veckan och tog raska steg framåt.

Sommaren 2011 knep vi vårat mål med dressyren, rida över 60% redan första tävlinge lyckades vi med det, inget att klaga över om jag får säga det själv! Tävlade även lag i div.2 där vi slutade 2:a och denna sommar debuterade jag även 95cm, där vi red omhoppning på 1m och slutade på en 5:e plats trotts att jag hade 4fel med mig.

Hela vintern 2011-2012 var bara en massa skoj! Tolkade med mina bästa vänner, var ute på en mängd härliga uteritter i pudersnö och annat.

Våren 2012 debuterade vi 1m hoppning, Nessa hoppade som en gud, flög över alla hinder dock klant som jag är glömde vägen till näst sista i omhoppningen och la en stor volt och drog på mig 5fel. Även fast jag lyckades med detta kom vi 3:a av 5 placerade!

Efter detta började det sakta trappas neråt för oss och vi gick för en svag lutande nedförsbacke, men innan den var slut lyckades vi vända om och ta vägen uppåt ännu en gång, denna gång som slutade i Luleå förra helgen där vi nollade två klasser av tre på en helg. Att göra en sån come back efter att knappt ta oss runt en 90 bana då det inte fanns någon vilja, den come backen måste vara den bästa någonsin!"


Nu är vi där vi är idag och det är dags att avsluta det här underbara jag fått turen att uppleva med denna ponny. Under dem här 3åren har jag aldrig varit lyckligare än vad jag varit under den tiden. Men jag har verkligen fått uppleva det så kallade ponnytiden. Det har jag ingen tveka om, jag ångrar inte ett enda steg jag tagit med denna ponny, det har varit underbart!

Sedan den första dagen tillsammans har så sjukt mycket hänt, vi har tagit oss till slutet där inget kan hjälpa oss vidare längre och idag är Nessa 17år och har gått igenom så sjukt mycket och vi beslutade oss för att ta steget vidare och lämna tillbaka min superfina foderponny som hjälpt mig från klubbnivå till lokal LB hoppning och LA:1 dressyr, lärt mig så sjukt mycket jag aldrig skulle lära mig på någon annan. Denna ponny är värd allt i mina ögon, men alla sagor har ett slut och detta är slutet på våran saga, vi har endast några timmar kvar tillsammans, vilket jag inte hade en aning om för några dagar sedan.

Allt denna ponny har gett mig är bara att tacka för... Trots jag många gånger skrittat hem på långa tyglar av illska, med tårar som rann ner för mina kinder som nu slutat med glädjetårar innan jag ens hunnit hoppat sista hindret i omhoppningen. Fått rida ett sista ärevarv på våran sista hopptävling med tårarna brännande bakom ögonen och tänka att jag älskar den här ponnyn. Att lyckas med det alla trodde var omöjligt, att gå mot allas ord och kämpa för min vilja och lyckas med den "omöjliga" ponnyn och det har jag nu gjort. Den känslan kommer ingen någonsin ta ifrån mig. För den kommer alltid att stanna i mitt hjärta, tillsammans med ponnyn som jag alltid kommer att älska.

Tack för allt min fina underbara bästa vän, någon dag ska vi ses igen, någon dag, du allt jag någonsin önskat, du är en på miljonen!

2009

2010

2011


2012


Don´t cry because it´s over, smile because it happened..

23 September 2012

Längsta dagen i hela mitt liv... Började med att jag steg upp rätt tidigt, åkte till Kågedalens Ryttarförening där jag såg på alla fina ponnyekipage och träffade massor med underbara vänner, så synd att man sällan träffar de någon annan stans än i stallet... Innan jag åkte där ifrån kramade jag om väldens bästa Julia, men denna gång är det endast en vecka kvar tills vi ses igen, kan inte bli bättre!

Åkte med Olivia från tävlingen hem till ridskolan där jag passade på att motionera Nessa direkt. Blev en lång och jobbig tur, många tårar rann nerför mina kinder... Mer om det får ni veta imorgon...

Kvällen har jag tillbringat hos älsklingen för att ränsa tankar och komma bort från allt ett tag. Helt sjukt vad någon kan betyda så mycket för än, han lyckas alltid få mig på bättre humör, hur dåligt jag än mår så finns han alltid där och lyckas jämt att få mina mungipor att långsamt glida uppåt till ett leende. En sånn som han borde alla få ha!

Nittiotre dagar...

Har börjat fundera lite på vad jag ska önska mig i julklapp, vintern närmar sig med rasande steg och det är endast 93dagar kvar tills julafton! Just nu känns det mest lockande med en Iphone 4s eller möjligtvis 5an om någon vänlig själ var så rik och kund skänka en sådan, men är även sjukt sugen på en ny ridhjälm och har länge tittat på Charles Owen leather ayr8, så sjukt snygga och en marinblå skulle passa perfekt till min nya blåa Pikeur kavaj! Sen är det ju inte så jättelänge kvar till Stockholm Horse Show, skulle inre vara helt fel att fara dit i år igen.

Underbar Lördag


Blev väckt ca 13:15 av mamma, kikade på mobilen och hade fått ett sms av bästa Julia som berättade att hon var här i trakten. Käkade lunch, åkte sedan och träffade henne, blir lika glad varenda gång, helt klart en av jordens underbaraste människor! Så hela dagen har tillbringats med henne och en massa stall. Även ridit ett av mina sista dressyrpass på Nessa, blev inte så seriöst då ingen av oss riktigt var på hugget... Men fin var hon när vi väl orkade anstränga oss. Svårt att begripa att ponnytiden är över snart...

Love you!


Äntligen Fredag!


Verkligen längtat efter fredag då jag varit rätt nere hela veckan och längtar efter lite frihet. Sjukt jobbigt det här med skolan om jag får säga så... Men har tagit et sjukt jobbigt beslut och det gör inte saken direkt lättare... Blir mycket häst i helgen, ska passa på att ränsa tankarna medans jag kan...♥

Torsdag



Helt okej Torsdag om jag får säga det själv. Började dagen med sovmorgon till halv 11, hade en lektion sen blev det lunch och efter det var vi på utställning ett tag sen fick vi sluta någon gång innan 14, hur skönt som helst! Matilda följde med hem, kul med lite sällskap. Vi bakade kladdkaka, åt lite av den sen nu lyssnar vi på Ed Sheeran och pratar lite. Ikväll blir det stallet och hoppträning! :D

I will always love you

Ni är ju för gulliga, statistiken ser bara bättre och bättre ut för varje dag som går. Massor med kramar till er ska ni veta, så sjukt mycket roligare att blogga när ni är där och stöttar än!

Nessa var riktigt på hugget idag, pigg och glad dock extremt spänd, vid vändpunkten hem fick vi svaret! Små gulliga rådjur var det Nessa kände lukten av och det slutade med en galoppiruett och några språng hemåt men fick snabbt tillbaka henne och litade på mig, så underbart när en häst litat på än när man säger att det är okej och den accepterar det. Vänskap på högsta nivå!

Har kommit på varför jag mår så sjukt illa och fryser hela tiden...Stressar för mycket, har en jobbig period som jag äntligen lyckats tagit första steget ur... Värsta jag varit med om, men lyckas man ta nästa steg är man ett steg närmre en bättre människa. Man ska klara av att gå vidare och släppa det man älskar mest av allt, även om det är så sjukt jobbigt... Tur jag har världens bästa pojkvän, vänner & familj, annars skulle jag aldrig någonsin orka med det här! Ni är guldvärda!♥♥


I love you more than I can discribe!








19 September 2012

Det är onsdag idag, sitter på skolan och gör inte så mycket speciellt. Stannade hemma igår då jag inte alls kände mig kry, sprängandes huvudvärk och magont, hela kroppen kändes allmänt hängig... Försov mig även igår, så det var väl passande att det var just igår och ingen dag då jag kände mig pigg och fräsh! Huvudvärken sitter i än idag men lite får man väl härda.

Idag ska jag i alla fall motionera Nessa lite lätt ute i skogen och imorgon blir det hoppträning. Mamma rörde lite på henne igår på hoppbanan och då hade hon varit lite extra pigg än vanligt, så tror hon fortfarande är lite hoppsugen trots hon har hoppat hela helgen!:)


1 April 2012 - Hoppmeeting hemma, duktig ponny!

Då och nu!



Från att just och pass få stopp på henne med galoppbett till att hoppa en felfri 90cm runda på vanligt tränsbett. Från att aldrig tro att det ens skulle gå att rida dressyr på vanligt tränsbett till att bli chockad nog medans man rider bästa rundan någonsin på helt valt vanligt tredelat tränsbett, helt otroligt vad jag älskar denna ponny! Hon överraskar mig varenda dag!


Resultat - Luleå Ryttarförening 15-16/9

LD+5 lördag - Kändes inte helt hundra på framhoppningen, vågade inte riktigt rida på framåt då de inte sladdat framhoppningen då den flyttades in och ett annat ekipage höll på att gå omkull... Kom fel hela tiden på oxern och fick ingen bra känsla.
Detta följde även med in på banan, fick inget ordentligt flyt, dåligt grundtempo, hon var tittig på allt runt om kring, fick ett stop på ett plank som många stannade på den dagen. Men men, slutade på 6fel därav 2fel för tid!

LC lördag - Framhoppningen var bättre till denna klass, nysladdad, vilket gjorde att jag vågade rida på i ett friskt och ordentligt tempo. Rätt nöjd efter några språng, gick ner till banan och väntade där hon kändes rätt pigg då vi skrittade omkring.
Väl inne på bana kändes hon super, var med på noterna, nollade grunden, kom till omhoppning, även där nollade vi och slutade på en tredje placering!

LC söndag - Kändes kanon redan från början, kom fel på räcket en gång på framhoppningen, jag bedömde stort och hon ville ta litet så vi kom lite fel, efter det hoppade hon allt extremt bra. Tog av stort när jag bad henne att göra det. Alla red som galningar inne på banan så valde innan jag gick in att bara rida för att få en bra känsla och det lyckades vi med! Nollade både grund och omhoppning med världens härligaste känsla! Hade lätt kunnat hoppa den tusen gånger om, det var så grymt roligt!
Dock fick vi segaste tiden i omhoppningen och slutade på en sjunde plats och det var tre placerade. Men man behöver inte alltid vinna, saken är ju att det är roligt!:D

Bilder från båda dagarna! - Foto: Linnea Enmark & Julia Hermanson


Film från Söndagens härliga runda i LCn!

Vad tycker ni?

Jag känner att bloggen blir lite rörig och har därför bestämt att jag ska blogga om en sak på bloggen, antingen min vanliga vardag eller ha det här som en hästblogg. Dock har jag ju ingen aning om vilka ni läsare är och vad ni uppskattar? Så upp till er, vanlig- eller hästblogg? :)


Duktiga läsare!

Trots uppdateringen varit sämt i helgen har ni varit underbara och tittat in på bloggen ändå! Sitter på skolan just nu och tänkte berätta mer om hur helgen har varit och hur alla klasser har gått osv. Kan i alla fall säga att Nessa har skött sig superbra! :D


Freeeedaaaaag!!!

Gud som jag har längtat!!! Genomgång av ekvationer på matten nu, typ lättaste ekvationerna jag varit med om... Idag är det i alla fall äntligen fredag och idag bär det av till Luleå med Linnea och ponnysarna. Var i stallet till halv 10 och duschade ponnyn och packade igår. En hel del packning blev det vill jag lova. Men men, det kommer det vara värt i slutändan!

Hade även dressyrlektion som gick lite sådär, missade hela framridningen och kom in direkt i skänkelvikningarna vilket inte var någon stor hit... Stannade kvar och jobbade lite galopparbeten och hon var riktigt trevlig på slutet, finaste snuttan! Men nu ska jag börja jobba lite, ni får ha en trevlig helg!

English

Jag vill väldigt, väldigt, VÄLDIGT gärna sluta nu.... Engelska 1 ½ timme måste vara bland det värsta jag någon sin haft... HATAR det här ämnet...

Butterflies

Sitter på skolan även denna gång. Håller på med en rapportbeskrivining och är i stort sätt klar med min del eller vad man ska säga. Finns inte så mycket att skriva om i en inledning, hehe...

Efter skolan ska jag möta Linnea på stan och köpa mig ett par nya jeans, välbehövligt om jag får säga det själv! Sen ska vi till fällbäcken på äventyr och ikväll kommer föhoppningsvis älsklings pojken. Behöver verkligen vara med honom lite innan helgen då den ska spenderas i Luleå. Nessa får en välfötjänad vilodag idag, hon har gått som ett spjut på senaste så mamma ska dit och ta hand om henne idag.

Vi hörs kanske senare beroende på hur mycket jag hinner sitt vid datorn. Men ni får ha det så bra tills vi ses/hörs igen, sköt om er! :D


To die for!

+

=  

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥  

Ponnyns planering...

  • Måndag - Red ett lättare uteridningspass, många övergångar, lungt tempo osv... Red även barbacka för första gången sen jag flög av(stolt tjej)
  • Tisdag(idag) - Pay and jump, 90cm
  • Onsdag - Vila, jag ska även rida en stor häst
  • Torsdag - Dressyrträning, packa och duscha ponnyn
  • Fredag - Packa det sista i transporten och åka till Luleå
  • Lördag - Meeting i Luleå, hoppning
  • Söndag - Meeting i Luleå, hoppning


Underbara finaste ponny!


Sunday today!

Söndag idag, vilket innebär måndag och skola imorgon... Dock har måndagar blivit rätt okej då vi har specialidrott på morgonen vilket livar upp dagen på ett helt annat sätt en vanlig skola.

Nessa ska få sig lite intervaller på sandvägarna idag, behövs lite konditionsträning till Luleå nästa helg, vi måste ju vara i toppform! Nu ska jag göra mig klar för födelsedagsfika hemma hos kusinerna då morbror fyller år i veckan, vi hörs förhoppningsvis senare!


I miss you every second without you!

Lördag idag och jag sitt hemma i släckt rum utan sällskap... Blev inget att vara med älsklingen igår... Han hade helt enkelt inte någon ork och sånt får man ta, trots jag saknar honom så otroligt mycket... Tillbringade min kväll i stallet tillsammans med underbara vänner istället. Inte helt fel det heller!

Idag steg jag och Linnea upp kvart över 7, for till stallet 8 där vi lämnade Linnea och snabbgjorde alla sysslor. Sen red jag en fin häst! Hem käkade lunch sen tillbaka igen och red bästa Nessa som var kanonrolig att rida idag! Riktigt laddad och på hugget hela tiden, var även toppenväder så det hade inte kunnat bli så mycket bättre idag. Red hem med ett brett leende på läpparna!

Nu ska jag försöka hitt någon att umgås lite med, om inte det ladda hem en film och bara sitta och mysa i min ensamhet.


Mathematics

Sitter på matten men kan inte konsentrera mig ett dugg, typisk... Efter skolan ska jag i alla fall till stallet och jogga ponnyn lite, sen efter det var det tänkt att älsklings Mattias skulle komma men han kände sig inte så pigg idag så vi får väl se hur det blir med det... Men nu ska jag duktigt nog försöka räkna lite, vi hörs förhoppningsvis ikväll! Ni får ha en trevlig fredag! :)




Everything feels so right with you!

Torsdag idag = Fredag IMORGON!!!!! Vill ha helg nuuu...

Skolan idag gick rätt fort, sovmorgon till halv 11, en lektion sen lunch. Efter det hade vi halvklass två timmar sen slutade vi. Rätt chill!

Efter det åkte jag till stallet där det var dags för dressyrträning. Duktig ponny som har gått rätt hårt nu i två dagar så det blir något lugnt imorgon. Var på stallet rätt länge efter åt, sen åkte jag förbi älsklingen på vägen hem. Tre dagar sedan jag träffade honom sist, känns som en vecka sedan... Skulle kunna tillbringa varenda sekund med honom, alla sekunder utan honom är som att leva inom fyra väggar, allt känns så oerhört ensamt... Stannade i alla fall där i kanske en halvtimma. Massa prat skratt och annat, trots han går mig på nerverna jämt så får han mig ändå lyckligare än jag någonsin skulle bli av något annat.

Nu blir det att sussa kuden några timmar, vi hörs förhoppningsvis imorgon!:)


Today's stables outfit


Jag:
Keps: NY
Väst: Svart lackad
Kofta: Klubb"jacka"
Piké: HVpolo
Ridbyxor: Gersemi
Sockar: Ullared



Nessa:
Träns: Ihop plockat, pannband från charlies
Sadel: Jacson Santa Cruz, Celine
Schabrak: Lamicell
Benlindor: Marinblåa random

Goodniiiight



Ligger i sängen, dags att sova... Känns på tok för ensamt, vill ha älsklingen här nu... Får överleva några dagar till helt ensam och hålla tummarna att inget monster kommer och dödar mig, hehe. Sovgott gott folk!

The best pony ever!

Ponnyn gick som ett spjut idag, jag red dock uselt, men hon köpte alla lägen, hur fel vi än kom! Bästa ponny! Hoppade ganska mycket för att se hur pass hon orkade. Hon kändes rätt slapp i bakbenen i slutet men fanns fortfarande enegri kvar, men det kan jag förstå då underlaget är sämst! Blött, djupt och tungt, allt negativt för hoppning... Men hon skötte sig som sagt super!
Print screen från film...

Showjumping

Sitter på skolan nu igen, tänkte uppdatera lite snabbt om vad som händer. Har två lektioner kvar sen ska jag hem och ikväll blir det hoppträning. Känner mig riktigt taggad då det är tävling om en och en halv vecka! Sen har jag tänkt hoppa pay and jumpen på tisdag nästa vecka, sen är ju tävlingen den helgen så mer än så kommer jag inte hinna hoppa, för jag vill ju spara på henne så mycket som möjligt.

Ska även prova något nytt i Luleå, nämligen starta på vanligt tränsbett då jag tycker att hon går betydligt bättre på det nu och går det helt åt pipsvängen är det ju bara att jag tackar för mig. Startar ju ändå tre klasser den helgen så ett försök kan jag ju i alla fall göra! :)

Börjar längta ganska mycket nu faktiskt!

Nothing can stop us...

Var ute med bästa ponnyn i regnet ikväll. Kan säga att ingenting är tråkigt med den där ponnyn. Visst kan det vara mer eller mindre kul men det är alltid något lite extra som gör en på extremt bra humör, precis som idag! Extremt ruggigt och dåligt väder, men ändå var det pricken över i:et som alla andra dagar. Helt klart det bästa sättet att rensa tankarna på!


I love you more than I ever done before!


Midsommar 2012

Skolan avklarad för dagen, skönt! Trotsade regnet hem efter en kortis på stan, kom hem blöt och ruggig så sitter nu och myser i min onepice i sängen mendans jag väntar på middagen som blir tacos. Perfekt en dag som denna! Sen ikväll väntar motion av ponnyn.

School

Sitter på skolan, har teknik och läraren är spårlös försvunnen? Haha, han har varit borta i typ 10min. Mycket jobbig lektion, hehe, hela klassen sitter bara med sina datorer.

Efter skolan ska jag i alla fall till stallet, bra väder idag så tänkte passa på att ta en mysig sväng ute i skogen med bästa Baronessa. Måste kondtionsträna henne till 15-16 September för då bär det av till Luleå för hoppmeeting! Känner mig riktigt peppad då det var ett tag sedan vi tävlade nu! :D

Nu kommer läraren tillbaka, vi hör senare! - Kram/Tove

I want to keep you forever!



Everything feels so right

Veckans första dag avklarad! Första "riktiga" specialidrotten idag, vilket gjorde att dagen fick en liten extra skjuts. Skolan gick riktigt fort, skolfoto var även inblandat där. Fy, hatar verkligen att så och le framför någon främling, nej ursch!

Efter det blev det hem en snabbis då jag käkade osv, sen bar det av till tandläkaren... Börjar känna mig gammal nu, har alltid haft fina tänder varit där en minut sen har jag fått fara, men nu låg jag på den där tandläkarstolen i drygt en halvtimma! Därav bekräftat att jag har tre mini hål i två tuggtänder... Bokat in tre stycken nya besök, där av ett av en läkare som ska kolla på min käke som värker oerhört mycket ibland...

Men sen fick jag i alla fall tillbringa kvällen med min bästa! Blev fim mys hemma hos honom, kom hem för ca en halvtimma sedan.

Tillbringade även hela min helg tillsammans med älsklingen, där av 1 månads dag i lördags. Med glimten i ögat kan den där pojken verkligen överraska en, så sjukt glad att just jag får tillbringa mina dagar med honom. Utan honom skulle jag nog bryta ihop totalt för tillfället!

Linnea kom även hit igår, mycket prat, sällskap i stallet, grillat hos henne på kvällen sen hem till mig igen och det blev bland annat hårfärgning, behövdes till dagen skolfotografering!

Men bjuder på lite bilder från helgen, sen väntar sängen!
 
 











RSS 2.0