Jag önskar mig en dator

Jag insåg nu i veckan att jag kommer bli utan dator till sommaren då jag lämnar tillbaka min skoldator som jag levt på i tre år, känns rätt tragiskt att vara utan. Just nu ser det dessutom så att jag blir utan sommarjobb om inget mirakel sker inom kort, och det gör det ju ännu svårare att spara till en egen.

Om jag nu ska ha en egen dator vi jag ju självklart ha en vettig dator, framför allt med bra skärm så det blir lättare att jobba med att redigera bilder. En macbook hade inte suttit fel, men hur mycket kostar inte en sån? Man kan ju drömma i alla fall...

 

Sista ridpasset på specialidrotten

Känns konstigt, jag har ändå haft specialidrott i 2-3år nu. Max gjorde i alla fall ett bra jobb idag, tog ett tag innan han tog hjälperna men tillslut! På slutet var han riktigt fin men det var en lång väg dit! Jag är helt slut i musklerna, hur ska jag orka rida Bisse sen? Tror det blir ett barbacka pass inne och sen får han vila imorgon. Har ju ändå träning på lektionshäst och sen kanske jag ska rida Vardo. Bisse förtjänar ändå en vilodag efter alla bra pass han gjort på senaste!

En bild på Max innan jag släppte ut honom i spöregnet...

Tre dagar kvar!



Chihuahua till spårhund

Vi hade spårövningar på valpkursen såhär på förmiddagen. Eddie skötte sig fruktansvärt bra och jag kommer absoult fortsätta lägga spår. Både nyttigt och bra hjärngympa, speciellt när han själv verkar tycka det är kul. Nu är han dock helt utslagen, ligger och sover i soffan. Lilla snutte. Snart ska vi dock styra bilen mot Sidbergs och bygga sommarhage till Bissebus. Eddie får hänga med och leva livet som en hund på landet. :)




Väldigt tung dag.

Just nu vill jag bara åka långt här ifrån, glömma allt för stunden. Försöker intala mig själv att det är okej att misslyckas, det är okej att gå en annan väg, det är okej att inte vara som alla andra, alla är unika. Men det finns ingen drivkraft längre, känns som livet bara rasar, jag orkar bara inte. Svårt att tänka att man är nog bra som man är när man inte lyckas med det man vill.

Tur jag har världens finaste pojkar i mitt liv... Mattias, Eddie och Bisse, utan dom vet jag ärligt inte vad jag hade tagit mig till... 


Bäst när det gäller, du räddade min dag.




Slut handen om tygeln, slut handen.



Detal blev min morgondejt på specialidrotten. Blir tokig på mig själv, vill att allt ska vara perfekt men det går ju inte när jag inte ens kan hålla koll på mina egna kroppsdelar...

En månad kvar till min födelsedag


Charles Owen hjälm, Spooks kavaj, Jeansskjorta, Skärp
Nike skor, Hundtäcke, Damasker, Pannband, Benlindor

Orkar inte mer.




Finaste galningen är på G!

Tung helg trots jag inte gjort speciellt mycket, kroppen orkar inte riktigt med nu. Red Bisse nu innan middagen och han var himla fin, lite stel så skrittade fram länge med små volter så jag kunde mjuka upp honom och böja honom lite extra. Kändes helt okej i början, tog inte riktigt skänkeln men efter galoppen blev det riktigt bra! Men när bjudningen kommer så kommer även buset fram, två okontrollerade långsidor och en del kast åt sidorna och luftfärder. Så här vild har han nog aldrig varit när jag ridit, men jag skyller faktiskt på transporten som kom rätt fort vid hörnet på ridhuset och efter det la han i en extra växel.

Travade av mot maxi och det kändes fruktansvärt bra! Ju mer jag lättade i handen, ju längre blev formen och han sökte sig fram till bettet utan att vara minsta lilla springig! Har saknat den känslan när man bara kan åka med. Bästa bus!<3


Red även Vardo igår, inget toppenpass direkt... Några små stunder där han kändes okej, men han kändes aldrig sådär ärligt framme och känslig. Ska prova rida honom på PS tränset och vanligt nästa gång igen och se om det gör någon skillnad, han var ju så himla fin på det förra helgen...

Trött bäbis

Lillhjärtat har varit och dragit ut fyra valptänder på förmiddagen. Eddie har skött sig superbra men både jag och Mattias blev väldigt påverkade av att vara med under ingreppet. Men nu är det över och Eddie har precis börjat vakna lite, han har sovit ända sen vi kom hem för 2,5 timma sen. Blir en mysdag för oss idag. <3


Glömt berätta...

...att Vardo var en stjärna i helgen. Hade aldrig kunnat tänka mig att han skulle bli såhär fin på såhär kort tid. Först gången han såg dressyrstaket och vi skrapade ihop 62,50% och en tredjeplats i LB:1 även fast han var sjukt spänd med rätt dålig känsla från ryggen. Fatta då vilka poäng han hade kunnat få om han va avspänd. Fina häst, tror minsan att det är en dressyrhäst där inne i hopphästen! 


Världens finaste Bissebus

Joggat favorithästen såhär på kvällskvisten och vi avslutade med en lång avskrittning i skogen tillsammans med mamma som promenerade. Känns som vi är påväg tillbaka nu! :')



See you again.

 

Vardo gick bra ikväll

Väldigt många hästar på utebanan ikväll, några som hoppade, Bisse lekte vildhäst när Moa longerade och några andra hästar var lite väl heta. Vardo var väldigt spänd till en början, tog inte hjälperna och var rädd för människorna utanför banan. Men efter galoppen började han släppa rätt bra och blev riktigt fin! Red igenom programmet, lite svårt på en utebana som är 50x100 men kändes helt okej och mamma tyckte det såg bra ut. Det får gå som det går på lördag, förväntar mig en spänd häst så allt annat kommer jag vara nöjd med så länge jag kan styra. :)

Imorgon ska vi checka läget inför lördag och Bisse ska också få sig en lite sväng. Går det bra i helgen skulle det vara kul att åka och tävla i Nordmaling med båda två i Juni. :)


ATM




Halsen brinner, kroppen värker...

...och illamående på det. Helt fel dag att må dåligt på. Hoppas jag verkligen orkar rida Vardo ikväll inför lördag. Det blir ingen torsdagsträning ikväll i alla fall eftersom både H och P är sjuka. Men känns skönt på ett sätt. Hade hur som inte orkat rida två hästar idag.

Kände mig som ett barn på julafton igår när jag äntligen fick sitta på världens finaste häst igen. Tänk att skritt och lite trav kan få en att må så bra. Älskade Bissebus!




Morgonmys

Hästarna utsläppta, mockat, spånat, maten gjord, höet packat, hoppat Amigo på specialidrotten och myst med dom bästa bruna. Nu behöver jag bara rida Bisse och mocka hagen i em. Verkar som jag bara har en lektion till idag också, hur skönt som helst! :)



Nervös!






Tankarna drar iväg.

En dag med massor av hoppning får mig bara att tänka på en sak. En häst. En hjälte. Världens finaste ponny. Över alla hinder tog hon mig och aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle hoppa banor på 110. Men bäst var hon och vi gjorde det tillsammans, vi gjorde allt tillsammans. Jag saknar henne mer och mer för varje dag som går. Guldponnyn.










Bästa stället på denna jord...

...är i din famn.


Åtta timmar i stallet

Blev en lång dag i stallet idag. Även om jag egentligen inte gjort något speciellt så blev det en lång dag. Var där halv ett och satte upp lappar om utfodring för tävlingshästar, vi har tredagars hopptävling på klubben i helgen och vi i US säljer utfodring. När det var gjort duschade jag Vardo eftersom Evve inte hade tid. Övade även på att knoppa inför nästa helg då det är dressyrtävling i Kågedalen. Evve och Vardo var jätteduktiga och fina! Dom hoppade 1m klassen avdelning B med ett tråkigt pet på fyran. Annars såg ritten himla jämn och trevlig ut. :)

Sen efter sista klassen blev jag kvar för intag av RS-hästar och utfodring. Vi sopade även stallet så det ser bra ut när det kommer folk till stallet imorgon bitti. 

Moa red Bisse för första gången i morse, mamma var där och filmade medan jag tog mig en välbehövlig sovmorgon. Varit så himla trött på senaste... Men det såg himla trevligt ut trots hon bara travade något varv. Längtar tills jag får sitta upp på världens finaste igen nästa vecka. <3

Bild på en halvt sovande nyknoppad Vardo.

Och på världens finaste bus.



RSS 2.0