Love this picture


En månad till brännbollsyran

Jag taggar till tusen, inte bara för att det ska bli sjukt kul att vara där utan för att jag kommer få vara där med två av världens finaste människor. Det kommer bli så himla underbart, längtar så mycket så att jag sprängs!! Nog om det är det 51dagar kvar tills jag är 17år och endast en månad och 5dagar till sommar lov, tagga tagga!


Jag är stolt över er!

Måste säga att jag är otroligt stolt över er, trots jag bara uppdaterar typ en gång i månaden är det ändå upp till 20 pers som tittar in här varje dag. Blir så himla glad och önskar att jag hade lite mer ork och lust att blogga oftare, men det kommer när det kommer.

Ni är i alla fall helt underbara! ♥

Aj, aj, prosit...

Förkyld, halsont och huvudvärk... Gjort två försök att ta mig till skolan men det känns bara hopplöst... Tyckt i mig lite glass för att kyla halsen men verkade inte bli något bättre för det. Huvva...
Nu ska jag se om jag lyckas hitta någon bra film att fördröja tiden med och vila upp mig så jag förhoppningsvis ska orka rida en stund ikväll, måste träna inför helgen då det är tävling som gäller!


SM GUUUUULD!!!!!!




Det handlar inte om att man inte får älska någon annan...


...det handlar om att man inte vill älska någon annan...

Ikväll saknar jag dig...

Känslan när du somnat, mitt huvud vilade mot din bröstkorg, jag kände dina hjärtslag, jag hörde dina andetag, samtidigt som du höll om mig precis lika som innan du somnade... Saknar varenda sekund med dig, då jag kunde vara mig själv och slippa bry mig... I mina ögon kommer du alltid vara min... Min finaste pojke...


RSS 2.0