Hovslagaren på besök

Gick ju bra det här med att börja blogga igen haha... Drog på mig fetaste förkyldningen för några dagar sen och jag har haft feber idag och igår, så jag har bara legat däckad i soffan och väntat på bättre tider. Men idag tvingade jag mig till stallet för lite friskluft! Joggade Bisse innan han skulle skos för att han inte ska bli så rastlös, trötta ut hjärnan lite helt enkelt. Han skötte sig bra tills jag upptäckte att han satt fast lite i vänstersidan, alltså det gick trögt att ställa och böja till höger vilket i vanliga fall brukar vara enkelt! Tillslut lossnade poletten ner efter vi bråkat lite och allt var som vanligt igen. ;)

Han skötte sig exemplariskt under skoningen och äntligen har han fina välvårdade hovar igen. Vinterpjuksen åkte på för om sju veckor är det november och i Norrland kan det vara snö och is då, så det finns möjlighet att skruva i brodd då i fall det behövs, toppen!

Eddie lever livet och jag måste ta tag i och boka en tid för återbesök, en månad sen vi var på rehab sist och vi skulle komma tillbaka om en månad, hehe... Inte bra men får ta tag i det!

Bisse hoppade även som en gud i helgen tillsammans med Moa, nu börjar äntligen all träning ge resultat, det har tagit tid men vi får det resultatet vi vill ha. Skynda långsamt! Han är så himla fin den där lilla ponnykorsningen. ❤️


För dålig fantasi för att komma på en rubrik

Uppdateringen här är ganska kass må jag säga... Ändå är det några som ändå tittar in varje dag, tack till er! Funderar lite smått på att börja blogga igen faktiskt, rätt skönt att ha något sätt att bara kunna lätta på hjärtat och skriva av sig. Känns som hjärnan går på högvarv hela tiden och då är det perfekt att kunna sätta sig vid datorn och skriva ett par rader. Eddie räddar mig i många lägen genom att ta mig ut på prommenader osv, utan honom vet jag inte vad jag hade tagit mig till.

Bisse har bara gått i skogen med mig sen dressyrtävling i SURF, Moa har hoppat lite och det har gått rätt bra. Red lite på banan barbacka igår kväll för att känna hur han kändes. Mjuk och positiv, frustade massor! Känner mig lite omotiverad kring allt just nu, tänker hela tiden NU!! ska jag ta tag i livet och göra allt helhjärtat men krutet kommer som aldrig, istället ligger jag några timmar extra i soffan varje dag. Hoppas allt det bara beror på att det börjar bli så mörkt ute på kvällarna nu, man blir ju nästan deprimerad av det. 

 

RSS 2.0