Barbackamys med bus!<3






Tack Caroline!


Fick den här tröjan och halsbandet av Carro i stallet idag, hennes prinsessa hade vuxit ur dom så hon gav dom till mig, så himla snällt! Längtar sjukt mycket nu, endast fem dagar kvar tills jag hämtar hem min fina Eddie! :')

Eddie



Första galoppen ute på väldigt länge!

Fredag och natten till igår kom sjukt mycket snö, snön som till och med fått ligga kvar! Så igår passade jag på att fara ut med Bisse, kände att det var på liv och död så riskerade inget och släppte honom i paddocken innan. Väl ute och uppe på ryggen var han bara bäst, han kunde till och med skritta på långa tyglar utan att takta och galopperade lugnt på ängarna utan att bli minsta lilla stark. Pusselbitarna faller sakta men säkert på plats och han börjar kännas himla bra nu, man kan till och med börja sätta lite tryck utan att han tycker att det blir för jobbigt. Avslutade på hoppbanan och mamma tog några fina bilder som ni ser längre ner i inlägget!

Igår kväll åkte jag och Mattias till kusmark för att umgås med Angelina och Pontus, även hälsa på världens gulligaste Eddie som kommer till mig i januari. Kameran var med så tänkte lägga upp bilder i ett annat inlägg. Helt sjukt hur söt han är! :')

Idag var det stalljour på schemat, skjutsade hem Mattias som sov här, åkte till stallet och släppte ut Bisse & Ella innan stalljouren. Det är typ det ända jag hunnit med idag, nu sitter jag klistrad vid datorn och ska nog ta och vila lite innan jag gör något annat, annars lär jag inte orka göra ett skit imorgon.

 

Min barndomsdröm kommer gå i uppfyllelse!!

Ni såg det senaste inlägget om att jag önskade mig en valp i julklapp och allt tjat på mamma och pappa har gett resultat! Efter nyår hämtar jag hem en liten långhårig chihuahua hane. Känns himla konstigt för nu längtar jag inte ens till julafton som är om bara 9 dagar, jag längtar bara så sjukt mycket tills jag får hämta min bäbis! Dock har jag sjukt beslutsångest över namn... Kan inte bestämma mig vad han ska få heta. Kom med förslag! Det ska vara ett fint namn och kunna kallas något gulligt, med minst två stavelser. Just nu lutar det mest åt Chaplin och kallas för "Chappe" :')

 

Dear Santa...

...all I want for christmas is this little one!

Illamående, trött... Längtar till jullov.




RSS 2.0