Thursday


^ Jag idag, hehe... Sovmorgon idag och fick till och med sällskap påvägen till skolan av älsklings Linnéa. Dröjer alltid på tok förlänge mellan tillfällerna vi umgås, helt enkelt förlitr tid till den bruttan. 

Nu är det skola som gäller och ikväll blir det hoppträning, även det var ett tag sedan nu. Blivit otroligt hopprädd igen, men det hindrar mig inte för det är så himla kul om man har en rolig häst! Nej nu ska jag fortsätta skriva om tonårsspråket tillsammans med min vän Matilda, vi hörs!

I dreamed you were here...

...but you wasn't here when I woke up.


They don't know about us...

Kväll nu, rätt pigg men sov rätt länge idag så det är kanske inte så konstigt... Stannar nog hemma en extra dag imorgon ifall det skulle vara något magsjukaktigt jag hade i morse för säkerhetens skull. Men mamma säger ändå att jag ska upp och känna efter som vanligt... Just nu känner jag mig helt slut i kroppen men pigg i hjärnan, känns dock som jag har ätit något jävligt tungt då det känns som magen är nere vid knäna typ... Men men, forhoppningsvis kanske detta är slutet på mina magproblem, hoppas!

"Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig, för du har varit min..."
- Veronica Maggio

This night I dreamed that it was you and me again.

Ligger hemma med någon slags magsjuka, dock känns det bättre nu däremot känns det som någon blåser upp en ballong inifrån magen... Nej fy! Hoppas det här är slutet på alla mina magproblem som jag haft i typ fyra månader nu, lagomt less...

Nu snart ska jag försöka se om jag lyckas äta något, är grymt hungrig men är inte sugen på något... Vi ser väl hur detta slutar.


- Jag drömde en dröm, en dröm som gav mig dit tillbaka.

Möttes av detta i morse...

När jag stod och borstade Wendy såg jag ett utslag som såg ut som ett myggbett ungefär. Tänkte inte så mycket mer på det... Men efter jag sadlat hade det helt plötsligt blivit fem stycken på halsen(höger sida) och på rumpan och en liten på andra sidan halsen(vänster). Tog tempen men hon hade ingen feber och Ida sa att jag skulle rida ändå. Hon var galet pigg som ni kanske redan läst! Efter jag ridit såg det ut såhär:

Halsen på höger sida...


Halsen på vänster sida...


Rumpan på höger sida...


Hals höger sida igen...


Gissar på att det antingen är irritation i hårsäckarna eftersom vi rakade henne i lördags, eller att det är foderutslag eftersom vi började ge henne foderjäst igår... Men vi vet fortfarande inte exakt vad det är. Så tänkte höra med er läsare om ni varit med om liknande med era hästar efter rakning eller foderbyte? Tacksam för alla svar och tips!

Var dit ikväll och rastade henne lite eftersom hon var så fruktansvärt pigg på träningen i morse och innan jag for hem såg det ut såhär på vänster sida av halsen...

När kommer dagen då jag kan gå vidare och sluta älska dig?...



"Du kommer alltid vara den bästa" 
"Jag bryr mig om dig, det vet du"
"Men du är inte min typ av tjej"

Jag önskar att jag bara kunde spola tillbaka tiden...

Torsdag, inte många dagar kvar till helg!!!

 

I hate to live my life without you...


Onsdag, skola, men jag sitter hemma...

Stannade hemma igår pga fruktansvärd huvudvärk, idag har jag lika hemsk huvudvärk plus att jag känner mig febrig. Haft frossa och drömt mardrömmar hela natten så det är inte så otroligt. Men extremt jobbigt är det vill jag lova. Tur jag inte hade Wendy idag!


Bara fem dagar, sen är det helg igen...


Deprimerande det här med skola... Rädda mig någon...

Det gör så ont att se dig med någon annan





Skit magen kan gå och hänga sig...

Började med att försova mig, hade dessutom ont i magen när jag vaknade så chillade lite utan att stressa och kom till skolan lagomt till andra lektionen. Värken i magen hade gått ner men på lunchen fick jag en fruktansväd mensvärk, började svettas, darra och blev alldeles spyfärdig... Var med på 20min av lektionen efter lunch sen kom pappa och hämtade mig... Tog full dos av både ipren och alvedon sen gick jag och la mig och mamma väckte mig vid 4 då de köpt mat.

Åkte till stallet efter middagen, mamma hade redan varit där och gjort mat och Moa verkade ha mockat. Så det var bara att ta in hästarna sen så gick jag två varv runt stallet med Wendy.

Efter det var det bara att åka hem, byta om och innan sju började det droppa in folk hemma hos oss då det var/är födelsedagsfika för storebror som fyllde 20år i onsdags. Snacka om att tiden går fort, minns allt som igår när vi åkte inlines på kvarteren bredvid, stod på huvudet i soffan medans vi såg på tv och alla tidiga mornar då vi satt bänkade framför tvn och såg på Pokemon och Digimon, shit vad tiden går!


Discgolf Tim!

Fint väder, men fruktansvärt kallt...




Love




Nybäddat, ny duschad och onepiece



Kan inte bli så mycket bättre, godnatt!

Teknik och material lära

Näst sista lektionen, den här dagen tar aaaldrig slut... När vi gick till lunchen blev jag otroligt chockad då någon sa mitt namn, tittade dit och finaste Hannah stod där. Inte varje dag! Glad blev jag i alla fall, något som livade upp min dag åtminstonde. Men kvällen kommer nog bli toppen då torsdagsträningarna börjar igen. Så som jag har längtat att komma tillbaka till rutinerna.


Torsdag 10 Januari 2013

Godmorgon vill jag säga... Sitter på skolan just nu, lämnade sängen för drygt en timma sedan så har fortfarande inte insett att det egentligen är mitt på dagen... Mår betydligt bättre idag men känner mig fortfarande lite yr och har lite ont i huvudet, känns nästan som jag slagit i det på något sätt.

Hade min nya jacka idag påvägen till skolan, huuur mysig som helst! Ångrar inte ett dugg att jag köpte den! Sen om jag skulle bli lessa på den någon gång går den ju alltid ha i stallet då det faktiskt är en stalljacka egentligen. 


Ett sår som aldrig kommer att läka...

Självklart, just innan man ska sova kommer man på att man har en text som ska läsas innan imorgon... Tänder några ljus för hjärtat under tiden och med detta säger jag godnatt och sov gott alla underbara!<3

The worst is when I think of how happy I was with you


Stannade hemma från skolan idag... Kände mig inte alls kry, yr och som att något åt upp mig inifrån... Gick upp en snabbis, åt lite och gick och la mig igen...

Vaknade igen kring lunch, värmde en matlåda och tog en dricka medans jag såg på filmen Julias Ögon. Sett klart den vid halv fyra - fyra typ. Började då se filmen Footloose, sjuukt bra film! Spännande hela filmen igenom, samtidigt som den har bra handling. Vart nästan arg på mamma när hon kom in och sa att maten var klar för att hon störde mig, hehe... Helt klart sevärd!

Ska ta och städa upp lite i mitt rum, efter det ska jag plugga lite matte så jag inte hamnar efter så mycket. Båda sakerna är det sämsta som finns, nästan... Men hoppas ni alla fall får en toppenkväll och ni får ha det bra tills vi hörs igen. Kramen!


Shoppingen




Not me who choose who you hang out with

Första skoldagen idag efter jullovet, kan snacka om segt... Iskallt på skolan och dryga lektioner, inte kul alls. Efter skolan gick jag runt på stan ett tag, lite köpte underkläder och kom på att jag vill ha ett par vinröda converse, hur snyggt skulle inte det vara!? Efter det skjutsade min snälla bror mig till royal så jag kunde köpa en sak som jag velat ha extremt länge! Ett hästmärke men ska ha den till vardags i stället för att jag tycker den är så sjukt snygg och då ska jag ha min vanliga i stallet! Kan ni lista ut vad jag köpt? 

Bilder på grejjerna kommer senare då jag orkat ta kort på de! Men tills vidare kan jag bjuda på några hästbilder då de sällan dyker upp på den här bloggen nu för tiden. :)

Haha, vars kom det ifrån? Men stick du!


Jävla skit smet, hur ska jag ta mig ur det här då... Det återstår att se!

Jan. 05, 2013

Problemet att inte kunna somna är alldeles för stort... Känns som min blogg bara handlar om att jag inte kan sova och att jag sover alldeles för länge på dagarna, de kanske har ett samband!?!?!? ;) Det är nog så... Men det sjuka är att även om jag är trött så kan jag inte sova, kanske tänker för mycket så att jag inte ens tänker på att jag tänker... Rörigt värre...

Vaknade i alla fall upp hos Linnéa i morse, stannade där till någon gång efter fem. For hem och käkade pizza och efter det åkte jag och mamma till stallet.

Kvällen tillbringade jag hemma och såg filmen Taken tillsammans med familjen och massa gosaker t.ex. min kladdkaka som jag inte orkade grädda så det fick vara en smet istället... Men gott var det i alla fall!

Nu är klockan halv 6 på morgonen och jag har försökt sova hur länge som helst men inte hjälper det? Slog på spotify med lägsta volym och var så sjukt nära att somna när någon kommer och överröstar spotify genom fönstret, över parkeringen och vägen från statoil men en bil jävel... Tagga att väckarklockan ringer om fyra timmar, det här känns inte bra...




Ett får, två får, tre får...




Klockan är nu fem på morgonen och har inte sovit en enda sekund än...

Jag önskar att du aldrig hade sårat mig...

Började dagen med att sova till tre igen, hahaha love it! Låg i sängen till fyra och där efter gick jag och gjorde lunch/middag och satte mig framför tvn. Klockan halv 6 åkte jag och hämtade ut ett paket med mamma som innehöll min efterlängtade fjällräven ryggsäck och efter det vidare till stallet för US-möte. Stannade på stallet ett tag och kollade när Moa löshoppade W och nu sitter jag hemma och äter cheese cake, hur mumsigt som helst! Börjar längta lite smått till sommaren när jag ser denna bild...


When you just stood there, outside my window

Började dagen med att sova till typ tre?? Låg kvar i sängen till halv fem steg upp och satte mig i soffan, käkade middag och såg film med mamma. Degade lite fräschade sedan upp mig och tog en promenad till stan och hämtade cykeln som stått på skolan sen sista skoldagen.


You know me too good...

Haft en underbar nyårs, hade inte kunnat blir så mycket bättre. Såhär glad har jag inte varit på länge, tusen tack gott folk! Fick även ett mycket oväntat främmande ikväll, något som gjorde mig både glad och ledsen, någon som betyder alldeles för mycket för mig.. Tackar för det!

Nu ska jag ta och krypa till kojjs och hoppas på en ännu bättre dag imorgon(idag), det är ju faktiskt ett nytt år och där med en ny dag. Hoppas ni läsare får ett toppen år, för det hoppas jag att jag ska få! Men nu väntar sängen, sovgott snyggingar.


RSS 2.0