När alla andra festar.

Har på riktigt jobbat varenda helg i sommar när det varit festivaler och högtider, lite deprimerande är det faktiskt när man ser alla festbilder som alla lägger ut på snapchat och instagram. Försöker se det positiva i det hela att jag tjärnar pengar istället för att slösa pengar, men det är svårt när man ser och hör hur kul alla andra har det...

Jobbade till 21 ikväll och tog direkt bilen till hästarna, pysslade med Bisse, rengjorde och behandlade hans rasp som han har fått pga solen bränt honom där han var rakad på senan efter ultraljudet... Alltid är det något som ska jävlas. Eddie skötte sig exemplariskt, låg i sin korg som jag tog med och spanade på hästarna i hagen medan jag pysslade på.

Innan vi åkte hem gick vi en sväng i hagen för att se om vi kunde hitta Bisses betesreducerare, fick en magkänsla som visade sig vara rätt. Mitt inne i ett par buskar hade han kliat av sig den!

Vi ska börja rida Bisse som vanligt nu igen men idag fick han vila... Smällde till i min rygg tidigare idag och har haft sjukt ont efter det... Blivit bättre med värktabletter men kanske bäst att känna efter innan man belastar den igen...


Äntligen tillbaka i älskade Skåne!

Igår vid tre på dagen åkte vi och lämnade Eddie hos Moa och Mathias i sidbergsliden. Dom är hundvakt åt honom nu då jag, mamma och Mattias har kört hela vägen ner till Skåne och Malmö. Hela 140mil, väldigt plågsamt men vi tog oss fram! Åtta i morse kom vi fram till hotellet.

Idag har vi bara vandrat runt i Malmö för lite vanlig shopping, hittade bara två T-shirts på Hollister annars har jag inte köpt något mer. Men då har jag pengar kvar till Falsterbo lördag och söndag, sen Ullared på måndag. Så det finns nog en massa shopping kvar! Nu ska jag ta en snabbdusch sen krypa ner i sängen bredvid hjärtat. Blir en tidig kväll efter den sömnlösa natten i bilen.


Bakis av allt jobb...

Jobbade varje dag förutom en förra veckan och det har satt sina spår... Magen mår sisådär och har typ konstant huvudvärk. Fick även ett sms av chefen där hon skrev att vi hade 17% mer kunder i helgen jämfört med stadsfesten helgen förra året och att vi skulle klappa oss själva på axeln som jobbade. Som ett kvitto på att man kämpat på bra!

Idag belönade jag mig själv med att köpa en ny mobil då min gamla börjar ha gjort sitt. Så numera äger jag en iPhone 6s!

Kvällen spenderades med familjen i stugan och grillat till middag. Passade även på att dammsuga ur bilen så den är hyfsat ren invändigt när vi rullar ner mot Skåne på torsdag, jag längtar!!

Paradiset!

RSS 2.0