Resultat - Luleå Ryttarförening 15-16/9

LD+5 lördag - Kändes inte helt hundra på framhoppningen, vågade inte riktigt rida på framåt då de inte sladdat framhoppningen då den flyttades in och ett annat ekipage höll på att gå omkull... Kom fel hela tiden på oxern och fick ingen bra känsla.
Detta följde även med in på banan, fick inget ordentligt flyt, dåligt grundtempo, hon var tittig på allt runt om kring, fick ett stop på ett plank som många stannade på den dagen. Men men, slutade på 6fel därav 2fel för tid!

LC lördag - Framhoppningen var bättre till denna klass, nysladdad, vilket gjorde att jag vågade rida på i ett friskt och ordentligt tempo. Rätt nöjd efter några språng, gick ner till banan och väntade där hon kändes rätt pigg då vi skrittade omkring.
Väl inne på bana kändes hon super, var med på noterna, nollade grunden, kom till omhoppning, även där nollade vi och slutade på en tredje placering!

LC söndag - Kändes kanon redan från början, kom fel på räcket en gång på framhoppningen, jag bedömde stort och hon ville ta litet så vi kom lite fel, efter det hoppade hon allt extremt bra. Tog av stort när jag bad henne att göra det. Alla red som galningar inne på banan så valde innan jag gick in att bara rida för att få en bra känsla och det lyckades vi med! Nollade både grund och omhoppning med världens härligaste känsla! Hade lätt kunnat hoppa den tusen gånger om, det var så grymt roligt!
Dock fick vi segaste tiden i omhoppningen och slutade på en sjunde plats och det var tre placerade. Men man behöver inte alltid vinna, saken är ju att det är roligt!:D

Bilder från båda dagarna! - Foto: Linnea Enmark & Julia Hermanson


Film från Söndagens härliga runda i LCn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0