Du förtjänar det bästa

Eddie är som ni kanske förstått inte så bra som vi hoppats på. Han hade grad 2 på båda knän innan operation, idag är han helt bra på vänster knä och något runt grad 1 på höger efter två operationer på vardera knä. Helst hade det fått vara lika bra på höger som på vänster men nu är det inte det.

Veterinären har gjort allt han kan kirurgiskt... Visst skulle han kunna göra ännu ett till försök men det sliter ju otroligt mycket på lederna och artrosbildningen ökar. Så vi ska nu försöka stärka knäet muskulärt och hoppas vi kan få kontroll på knäskålen den vägen men hjälpa av Tomas. Annars vet jag inte... Han förtjänar det bästa, så annars får man väl leta upp någon specialist inom knän och se om dom skulle kunna hitta någon annan lösning...

Det är otroligt tungt för mitt mamma-hjärta, han förtjänar inte det här någon stans. Han är världens mest glada och positiva individ som jag någonsin träffat. Han har räddat mig i så otroligt många situationer, speciellt när det var som tyngst i skolan och när jag hoppade av. Någon som gråter när jag far hemifrån, ligger och väntar vid dörren för att sedan bli överlycklig när jag kommer hem. Man känner sig uppskattad på riktigt. En riktigt bästavän är vad han är. Han gör allt för mig och då ska jag göra allt för han.



Man har ju hört sånna här tunga och hemska historier som faktiskt slutat riktigt bra. Tomas berättade om en agilityhund som hade problem med både patella och höfter som ingen veterinär ville operera, så dom gjorde ett försök att bara stärka den och den blev agility champion. Eddie har ju nu "bara" problem med höger knä så tillslut kommer det nog bli bra för honom också. Hoppas, hoppas!

Kommentarer
Postat av: Marica

Har är otroligt fin! Måste bara fråga, vad är det för problem han har? jag har inte riktigt förstått det :) Har nyss skaffat mig en chihuahua jag också :)

Svar: Han har patellaluxation, vilket innebär att knäskålen inte är stabil, vilket i sin tur kan skada korsbandet...
Tove Söderström

2016-04-08 @ 20:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0