Dagen före tävling

"Går det dåligt dagen före tävling, så går det bra på tävlingen. Går det bra dagen före tävling, så går det dåligt på tävlingen."

Man kan ju nästan hoppas att det stämmer imorgon i alla fall... Började dagen med att fånga Vardo i fel hage... Han hade rymt in till Honey för andra dagen i rad? Han brukar aldrig göra något sånt... Men Honey är inte den snällaste mot andra hästar så Vardo har fått smaka på några smällar, han var inte helt hundra när jag longerade honom så lät honom så. Evve och hennes mamma kikade på honom senare och då såg han bra ut. Så håller tummarna att han inte blivit stelare till imorgon, skulle vara kul att starta två hästar.

Bisse var i alla fall okej, het men samtidigt bekväm. Till en början var han rätt spring och när jag tog ihop honom mer så vart han tjurig, skithäst. Fick några riktigt fina fattningar, men även några katastrofala när han bara studsade på stället. Det kan gå hur som imorgon... Håller tummarna att han kan visa upp lite av sin fina sida i alla fall.

Bisse fick sig en dusch och ett regntäcke på innan han fick gå ut i hagen igen, som tur var då han rullade det första han gjorde när han kom ut. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0