Godmorgon, goddag!

Så himla skönt, jag har sovit hela natten utan att vakna en enda gång, undra när det hände sist och sova så länge kroppen behöver utan att behöva väckas av väckarklockan, underbart!

Åt precis brunch, skinkomelett och nu ska jag snart ta och hoppa i stallkläderna för att åka till stallet och kika när Matilda rider för Carre, sen ska jag rida Bissebus också. Läste igår att det inte blir någon lagtävling nästa helg, tråkigt men ändå skönt då man ska sluta på topp och Bisse var ju bara bäst i Umeå sist. Speciellt nu när han är lite trotsig känns det lika bra att det blev inställt. :)

Sammanfattar tävlingsåret lite snabbt, Bisse komma till oss i Februari, vi har varit på sex lokala tävlingar, vi har startat tio klasser, vi har fått sju rosetter varav en är lagrosett och vinst två gånger! Helt sjukt då han aldrig ens startat en dressyrtävling innan han kom till oss, världens finaste Bissebus! Nu ska vi träna, träna och träna!!! Stärka den lilla kroppen och framför allt galoppen, det finns inga gränser för den där lilla hästen! ♥

Från vänster: Clearround KDRF, Fyra KDRF, Trea klubbdressyr, Trea Lycksele, Tvåa Umeå, Vinst Umeå, Vinst Nordmaling och sist men inte minst... Vinst med laget omg.1 div.2!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0