Förlåt för min frånvaro!

Ville så gärna blogga igår, men tiden räckte inte till. Åkte till stallet på morgonen och släppte ut hästarna, gjorde klart stallet och red Totte i manegen. Gick sådär, han har några småsår i mungiporna så jag red ganska försiktigt, vågade inte riktigt ta igenom ställningen osv och det visade ju sig. Fick inte riktigt igenom honom som jag ville men annars skötte han sig bra. Underlaget var lite dåligt också så han tog inte riktigt för sig i galoppen.

Efter jag hade ridit fotade jag Linneá och Avve, några riktigt fina bilder blev det! Ska bjuda på några sen så ni får se! Åkte hem, duschade och åt lite snabbt innan det var dags att åka tillbaka till stallet för att ha US-möte. Det gick fortare än jag trodde att det skulle göra! Snabbt hem och åt sen for jag till älsklingen på kvällen. Vi såg på film, åt chips och bara myste, behövde verkligen den kvällen.

Sov bra bredvid älsklingen i natt, första natten med ordentlig sömn, skönt! Stannade inte speciellt länge innan jag gav mig till stallet för att ta hand om Totte. Mockade och gjorde maten först, sen tog jag in honom och pysslade med honom rätt länge innan vi tog oss en sväng ute i skogen. Red runt soptippen. Till en början red jag ganska kravlös, joggade honom och lät han galoppera ganska friskt. Efter halva ridturen började jag skrittjobba honom mer, när skritten fungerade tog jag igenom traven, galoppen är han inte nog stark än så där fick han fortfarande gå ganska kravlöst. Det släppte mer och mer ju längre jag red, nästan hemma stannade jag på ängen bredvid stallet och red på en stor åtta, då släppte allt! Han var precis lika i båda varven, var lite jobbigare för honom i höger varv men han käpade på och fustade som bara den, men mjuk i sidorna och exakt lika jämn på båda tyglarna! Hade kunnat rida i evigheter men gav mig strax där på. Ridpasset blev lite drygt en timma. :)

Massor med beröm och pyssel blev det efteråt. Det känns verkligen som vi börjat lära känna varandra den här helgen, han kom fram till mig i hagen idag, första dagen vände han huvudet bortåt när jag kom, andra dagen stod han bara still och tittade på mig och idag kom han fram till mig innan jag ens stängt grinden! Mys ponny! Har varit så sjukt kul att ha honom i helgen!

Linnea fotade lite när jag red i manegen i lördags, här har ni ett smakprov, resten kommer senare!

Sen har jag några mobilbilder från idag som jag kan bjuda på också! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0