Årsresumé

Kort årsresumé av 2013...
Januari - Wendy hade stått på ridhuset i en månad nu, träningarna började sitta, hittade fler knappar och hon började äntligen gå ordentligt på tygel i alla gångarter.

Februari - Åkte till Luleå för våran första tävling där vi red båda klasserna på 63%! Var på västerbottens ridsportsgala.


Mars - Behandlad båda framkoter, vila & skritt i drygt en månad. Cirruz flyttade till ridskolan! Började övrningsköra.


April - Friskförklarad, vi satte igång henne! Red Cirruz för första gången. Tog fram moppen. SM-guld!


Maj - Kom igång ruskigt bra, hon var helt enkelt bättre än någonsin. Startade i Kågedalen, utgick på egen bergäran. Startade klubbdressyr med bästa känslan någonsin! Var även med me Cirruz! Var på brännbollsyran med fina människor.

Juni - Hoppade ett kryss för första gången, tävlade i Umeå med blandade resultat, betessläpp, red för Anna Baker och fick nya knappar hittade. Skolavslutning och träffade Mattias för första gången på ett halvår. Fyllde 17år! Var på stadsfesten.

Juli - Hon fick en sårskada i hagen, blev en aning stel. Någon vecka senare fick hon sparken på v.bakknä och blev ordentligt halt. Skritt var det som gällde. Sommarjobbade på Rönnskär! Skaffade min iphone 5. Sen vare ju trästocks också! 

Augusti - Fortfarande skritt och lite trav, vi la in galopp i slutet på månaden. Skaffade mig en TV. 10 Augusti 2013, jag älskar dig Mattias!♥

September - Lokal dressyr i kågedalen, gick inge vidare. Klubbdressyr utan en enda miss! Lokal dressyr hemma med fjärdeplacering i LC och en fin häst i LB!

Oktober - Allt rullade på, tills vi kollade upp henne igen, det var inte bra. Besök i Timrå, hittade pålagringar i v.bakknä med kronisk inflamation, behandlades, skritt åter igen. Moppeolyckan.

November - Skritt och återbesök... Dåligt besked. Satt på W´s rygg för sista gången. Hjälpt Olivia litegrann med Sorino.

December - 19 December tog W sina sista andetag. Möte hos rektorn där det blev beslutat att jag ska gå om ett år pga att jag mått så dåligt. Startade Cirruz i glögghoppet med bästa känslan och felfri ritt! Blev årets lucia på klubben och visade även upp Cirruz i nya hästar som my little pony.

Snälla låt 2014 bli ett bättre år...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0